Počela me živcirati neka stranica gdje ti skenira pc od virusa i onda moras downloadat neki antivirus, nemogu ni u fejs uc, uvijek mi se otvori ta stranica, pogledajte ss dolje... kako da blokiram stranicu jer mi ide na zivce.. pokusao sam sa firefox, chrome, ie i operom i uvijek mi to izbaci... plizz help
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Počela me živcirati neka stranica gdje ti skenira pc od virusa i onda moras downloadat neki antivirus, nemogu ni u fejs uc, uvijek mi se otvori ta stranica, pogledajte ss dolje... kako da blokiram stranicu jer mi ide na zivce.. pokusao sam sa firefox, chrome, ie i operom i uvijek mi to izbaci... plizz help
To ti se nudi lažni Antivirus, ne skidaj nista i ne instaliraj normalno skini Malwarebytes i napravi Quick Scan s njime za pocetak odma sad i Remove kaj nađe.
http://www.techspot.com/downloadget.php?id=4716&file=1&evp=6aa8c991eefa6842f074d25063dd4b5c
Skeniraj Kompjuter sa MBAM-om i SAS-om uradi update oba programa prije scana.