Internet antivirus reklama

poruka: 3
|
čitano: 1.034
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Internet antivirus reklama

Počela me živcirati neka stranica gdje ti skenira pc od virusa i onda moras downloadat neki antivirus, nemogu ni u fejs uc, uvijek mi se otvori ta stranica, pogledajte ss dolje... kako da blokiram stranicu jer mi ide na zivce.. pokusao sam sa firefox, chrome, ie i operom i uvijek mi to izbaci... plizz help

Im sorry, I cant be perfect
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 13:20 (disaster98).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Internet antivirus reklama
disaster98 kaže...

Počela me živcirati neka stranica gdje ti skenira pc od virusa i onda moras downloadat neki antivirus, nemogu ni u fejs uc, uvijek mi se otvori ta stranica, pogledajte ss dolje... kako da blokiram stranicu jer mi ide na zivce.. pokusao sam sa firefox, chrome, ie i operom i uvijek mi to izbaci... plizz help

To ti se nudi lažni Antivirus, ne skidaj nista i ne instaliraj normalno skini Malwarebytes i napravi Quick Scan s njime za pocetak odma sad i Remove kaj nađe.{#}{#}

http://www.techspot.com/downloadget.php?id=4716&file=1&evp=6aa8c991eefa6842f074d25063dd4b5c

15 godina
neaktivan
RE: Internet antivirus reklama
disaster98 kaže...

Skeniraj Kompjuter sa MBAM-om i SAS-om uradi update oba programa prije scana.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice