Hyper Threading

poruka: 5
|
čitano: 1.376
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Hyper Threading
pitanje

Zanima me kako mogu vidjeti da mi je ukljuceno i ako nije gdje to mogu ukljuciti? Proc mi je AMD X2 5200+:, a maticna Gigabyte GA-MA770-DS3, Windows XP.

Ispričavam se ako sam temu stavio pod krivi podforum ili ako tema postoji.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Hyper Threading

AMD procesori ne podrzavaju Hyper Threading.

Samo Intel Pentium4 i Core i7 (nisam siguran da li je jos neki izmedju) podrzavaju Hyper Threading.

17 godina
neaktivan
Hyper Threading

Koliko ja znam, Hyper-threading je tehnologija podržana od strane Intelovih procesora, Pentiuma 4, Atoma i Core i7.

Da ne misliš možda na nešto drugo?

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Hyper Threading

vjerojatno misli na HyperTransport, mislim da tom procesoru HT radi na 1000 MHZ, inace taj podatak se vidi u biosu

AMD Athlon X2 7750+ @3.0GHZ / ASUS M3N78-EM / Kingmax 4GB RAM 800 MHZ / Zotac GF8800 GT AMP 512 MB / Seagate-Maxtor 320 GB / HDD Samsung F1 500 GB / Fortron Blue Storm II 500W
16 godina
Hyper Threading
autorov komentar

Ma da na HyperTransport sam mislio, lol koji sam ja konj.

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics - Even if you win you´re still retarded. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice