Hamachi

poruka: 3
|
čitano: 1.516
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Hamachi

Imam jedan problem sa hamachijem (VPN)

kad napravim mrezu na hamachiju i u advance podesim aliases(da svi imamo isti range u hamachi IP adresi) svim clientima mreze i svi ugasimo firewallove , i ja pokrenem CS 1.6 i hostam server i kad se pokusaju spojit na moj server javlja im se msg "LAN SERVERS ARE RESTRICTED FOR ONLY LOCAL CLIENTS(CLASS C) ". Zna li mozda tko kako rjesti ovaj problem . p.s. uspio sam se spojit na server koji je podignut sa windowsiom millenium koji nema nikakve zastite(antivirusne ni firewallove) i uspio sam se spojit (na drugim PC-ovima se XP SP2 ) a  kad sam pokusao obrnuto XP -> MILLENIUM nije islo (firewall je bio iskljucen)

hvala;)

roko

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hamachi

I mene zeza taj problem. HELLPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, Club3D Radeon 4870, Hiper 730W.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hamachi

Ello, ajd plz ako mi netko moze objasnit kako mogu igrati sa frendovima fm09 online preko hamachija ako nije bed... probao sam vec po guide-ovima na netu ali bezuspjesno.

I jos jedna zamolba-pri objasnjavanju imajte na umu kao da pokusavate nesto objasniti retardiranoj osobi jer kao sto rekoh probao sam po nekim guide-ovima i nije uspjelo :'c

Unaprijed fala!!

psihijatrija

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice