Google Chrome: da čujem vaša mišljenja :) zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 4.390
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Google Chrome: da čujem vaša mišljenja :)

Brz i nije nezasitan, no čuo sam da špijunira korisnike.

Što  vi  kažete?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Google Chrome: da čujem vaša mišljenja :)
tomo pauk kaže...

...no čuo sam da špijunira korisnike.

16 godina
neaktivan

zasta je too......

17 godina
neaktivan

imaš već bar 5 pokrenutih tema u kojima se baš o ovome raspravlja, pa mislim da bi bilo logično da admin napravi lock

I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 23:59 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
netko_namo kaže...
tomo pauk kaže...

a štobi ti to trebalo znaćit ili ćemu sluzi kad već daješ informacije da oni koji neznaju mogu znat o ćemu se tu radi ili ćemu to služi
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
16 godina

Koristim FF i Chrome.

FF pri normalnom surfanju, dok Chrome palim kada nabrzinu trebam nešto nakratko vidit / pronaći na webu.

Naspram FFa, Chrome je stvarno brz (zato ga i koristim za quick potragu) i posebno mi se dopada smještaj tabova. Rekao bih da je nešto pregledniji od FFa.

Međutim, po defaultu, koristim Firefox i ne bih ga mjenjao ni za što. Zašto? Addoni! Da kojim slučajem postoji alternativa na Chromeu, ne bih niti pogledao vatrenu lisicu, međutim, ovako, Chrome je pomoćni browser kod mene.

Moj tip žene? Plug'n'play
16 godina
neaktivan
giga kaže...
netko_namo kaže...
tomo pauk kaže...

a štobi ti to trebalo znaćit ili ćemu sluzi kad već daješ informacije da oni koji neznaju mogu znat o ćemu se tu radi ili ćemu to služi
 Program koji briše ID kod, ili tako nešto, i tako vas Google ne može špijunirati.
17 godina

Kod mene je glavni. Tabovi, brzina, stabilnost, bookmark! Puno bolji od ostalih. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da, da špijunira korisnika...

Nitko se ne pita špijunira li IE ili Opere ili Windows? Zašto, jer nisu vam rekli i ne može se znati jer je zatvoren kod.

Eto potraži kako maknit te dijelove koda koji ti smetaju. Imaš i http://code.google.com/chromium/

projekt iz kojeg Google derivira Chrome, dakle nije brendiran i nije googleov nego je open-source.

Inače browser rula po performansama, potrošnji resursa itd. Šteta što još uvijek nema plugina i porta za Linux.

The Man Who Broke A Dragons Heart...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice