CoD 4 consola naredbe za veci FPS i manji ping

poruka: 44
|
čitano: 73.869
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: CoD 4 consola naredbe za veci FPS i manji ping
Radio, ne radio, svira radio!
14 godina
neaktivan

Ovako imam Laptop i na njemu igram cod 4. 
graficka : amd radeon hd 6470m 1gb
procesor :  intel core i3 cpu m 390 2.67 GHz
RAMI : 4 GB 

i imam winodws 7.

JER MOGU IMAT LOCK NA 250 FPSA ILI DA MI SE FPS VRTI OD 200 - 250?

I IMA LI VEZE AKO BI STAVIO WIN XP S TIM? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ak bi stavio XP definitivno bi ti islo glađe, a ovo prvo nezz, probaj pa ces vidjet....

Ja sam mrtav i od toga ne bijezim!!! xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

e ovako trebam pomoc.... zna neko kako da ukljucim ovaj krizic za ciljanje na cod4?? u slici sam ga zaokruzio....
rekli su mi da u konzolu napisem /cg_crosshair1 i jesam ali se nista nije promjenilo zna li neko kako pomoc?? 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: CoD 4 consola naredbe za veci FPS i manji ping

Pa sta oces vise imas 200-250 fps i na taj laptop neide sigurno xp jel su konfiguracije pre dobre i nebi ja stavlja na taj laptop ali nebi nista bilo i da stavis meni ide 60-90 fps i netreba mi vise a ti bi lock na 250 :D

ANTE
17 godina
neaktivan
Crokiller99 kaže...

Pa sta oces vise imas 200-250 fps i na taj laptop neide sigurno xp jel su konfiguracije pre dobre i nebi ja stavlja na taj laptop ali nebi nista bilo i da stavis meni ide 60-90 fps i netreba mi vise a ti bi lock na 250 :D

Šibnuo sam ti TU za pravovremen odgovor - nedvojbeno mu je pomoglo, makar i retroaktivno {#}

Split your lungs with Blood and Thunder
11 godina
neaktivan

zna li netko HAX koji radii za COD 4 da radi u svim serverima 

metic marin
Moj PC  
0 7 hvala 0
13 godina
Met kaže...

Žalosno...

http://www.youtube.com/user/MsDome007
16 godina
neaktivan
Komunist Izet kaže...
Met kaže...

Žalosno...

Cijela ova tema je žalosna, pa ovdje nitko nezna o čemu priča. Mislim da je najveća zabluda oko FPS-a, što je razumljivo. Tvoje oko nemože vidjeti više od 24-25 FPS-a - istina, tvoj monitor nemože prikazati više od 60 FPS-a (ovisno o frekvenciji) - istina, ali CoD 2 koristi Quake-ov engine (kao i apsolutno svaki drugi CoD) koji na različitim FPS lockovima ima različite mogučnosti. Najpoznatije su 125-dalji skok, 250-viši skok, 333-kombinacija daljeg i višeg skoka. U novijim CoD-ovima toga više nema jer su postavili da je max FPS 91 ako se ne varam.

Nadam se da sam razjasnio nekome bar nešto, a usput sam se prisjetio starih dana.. {#}

“Why is marijuana against the law? It grows naturally upon our planet. Doesn’t the idea of making nature against the law seem to you a bit.. unnatural?” ― Bill Hicks
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.10.2013 23:35 (Antonio).
10 godina
neaktivan

HELP, dali zna netko sta treba upisati u konzolu da mi se maknu sjene i ujedno mi se posvjetli slika i poveca fps i aktivira se tipkom F1, hitno mi je jer ovak ne mogu igrat jer mi je los komp dost i to bi mi jako pomoglo.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
napster kaže...

HELP, dali zna netko sta treba upisati u konzolu da mi se maknu sjene i ujedno mi se posvjetli slika i poveca fps i aktivira se tipkom F1, hitno mi je jer ovak ne mogu igrat jer mi je los komp dost i to bi mi jako pomoglo.

eee znam ti ja.trebas u konzolu upisat odredjenu kombinaciju slova da ti se maknu sjene i da ti se poveca fps i to ti je to.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
10 godina
neaktivan

A koja je to kombinacija ?

13 godina
neaktivan
napster kaže...

To na sto ti mislis su tweakovi... Pogledaj si malo na internetu i ubaci ih u cfg pa vidi koji ti najbolje pase.

10 godina
neaktivan

com_maxfps 250

r_drawdecals 0

r_drawwater 0

cg_brass 0

sm_enable 0

r_multigpu 1

r_cachemodellighting 1

r_cacheSmodellighting 1

r_aaAlpha 0

r_texfiltermipmode 2

r_rendererPreference 0

ovo ti je bilo za fps sta sam se uspio iz glave sjetit iz perioda dok sam igrao cod4 kompetitivno, evo ti i komande za ping i ostalo

rate 25000

cl_packetup 1

ping
0-20 packetdup 0
20-40 packetdup 1
40-60 packetdup 2
60-80 packetdup 3
80+ packetdup 5

cl_maxpackets 100

snaps 30

Misc:

cg_fov 80

cg_drawfps 1

cg_drawlagometer 1

edit: jos komandi za fps:  r_vsync 0, r_smc_enable 0, r_skincache 1, cg_blood 0, com_hunkmegs 512, r_drawsun 0... nakon sto uneses sve komande obavezno utipkaj vid_restart u konzolu 

Clueless gamers shouldn't judge
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 17:06 (csgoplayer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice