CoD 4 consola naredbe za veci FPS i manji ping
- poruka: 44
- |
- čitano: 73.867
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Ovako imam Laptop i na njemu igram cod 4.
graficka : amd radeon hd 6470m 1gb
procesor : intel core i3 cpu m 390 2.67 GHz
RAMI : 4 GB
i imam winodws 7.
JER MOGU IMAT LOCK NA 250 FPSA ILI DA MI SE FPS VRTI OD 200 - 250?
I IMA LI VEZE AKO BI STAVIO WIN XP S TIM?
Ak bi stavio XP definitivno bi ti islo glađe, a ovo prvo nezz, probaj pa ces vidjet....
Pa sta oces vise imas 200-250 fps i na taj laptop neide sigurno xp jel su konfiguracije pre dobre i nebi ja stavlja na taj laptop ali nebi nista bilo i da stavis meni ide 60-90 fps i netreba mi vise a ti bi lock na 250 :D
Pa sta oces vise imas 200-250 fps i na taj laptop neide sigurno xp jel su konfiguracije pre dobre i nebi ja stavlja na taj laptop ali nebi nista bilo i da stavis meni ide 60-90 fps i netreba mi vise a ti bi lock na 250 :D
Šibnuo sam ti TU za pravovremen odgovor - nedvojbeno mu je pomoglo, makar i retroaktivno
zna li netko HAX koji radii za COD 4 da radi u svim serverima
Žalosno...
Žalosno...
Cijela ova tema je žalosna, pa ovdje nitko nezna o čemu priča. Mislim da je najveća zabluda oko FPS-a, što je razumljivo. Tvoje oko nemože vidjeti više od 24-25 FPS-a - istina, tvoj monitor nemože prikazati više od 60 FPS-a (ovisno o frekvenciji) - istina, ali CoD 2 koristi Quake-ov engine (kao i apsolutno svaki drugi CoD) koji na različitim FPS lockovima ima različite mogučnosti. Najpoznatije su 125-dalji skok, 250-viši skok, 333-kombinacija daljeg i višeg skoka. U novijim CoD-ovima toga više nema jer su postavili da je max FPS 91 ako se ne varam.
Nadam se da sam razjasnio nekome bar nešto, a usput sam se prisjetio starih dana..
HELP, dali zna netko sta treba upisati u konzolu da mi se maknu sjene i ujedno mi se posvjetli slika i poveca fps i aktivira se tipkom F1, hitno mi je jer ovak ne mogu igrat jer mi je los komp dost i to bi mi jako pomoglo.
HELP, dali zna netko sta treba upisati u konzolu da mi se maknu sjene i ujedno mi se posvjetli slika i poveca fps i aktivira se tipkom F1, hitno mi je jer ovak ne mogu igrat jer mi je los komp dost i to bi mi jako pomoglo.
eee znam ti ja.trebas u konzolu upisat odredjenu kombinaciju slova da ti se maknu sjene i da ti se poveca fps i to ti je to.
A koja je to kombinacija ?
To na sto ti mislis su tweakovi... Pogledaj si malo na internetu i ubaci ih u cfg pa vidi koji ti najbolje pase.
com_maxfps 250
r_drawdecals 0
r_drawwater 0
cg_brass 0
sm_enable 0
r_multigpu 1
r_cachemodellighting 1
r_cacheSmodellighting 1
r_aaAlpha 0
r_texfiltermipmode 2
r_rendererPreference 0
ovo ti je bilo za fps sta sam se uspio iz glave sjetit iz perioda dok sam igrao cod4 kompetitivno, evo ti i komande za ping i ostalo
rate 25000
cl_packetup 1
ping
0-20 packetdup 0
20-40 packetdup 1
40-60 packetdup 2
60-80 packetdup 3
80+ packetdup 5
cl_maxpackets 100
snaps 30
Misc:
cg_fov 80
cg_drawfps 1
cg_drawlagometer 1
edit: jos komandi za fps: r_vsync 0, r_smc_enable 0, r_skincache 1, cg_blood 0, com_hunkmegs 512, r_drawsun 0... nakon sto uneses sve komande obavezno utipkaj vid_restart u konzolu