Cairo Shell Alternative

poruka: 5
|
čitano: 1.131
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Cairo Shell Alternative

Pozdrav!

prije nekoliko tjedana sam slucajno naisao na jednu stranicu na kojoj jedna skupina programera pokusava napraviti shell alternativu za explorer.exe za vistu i za xp. izgleda vrlo obecavajuce unatoc zastojima i najavili su i prvi milestone. Znam da je bilo mnogo takvih stvari i mnogo blefova ali zelio bih znati jer se zanimate za takvo sto i sta bi ste promijenili u dosadasnjem izgledu i funkcijama explorer.exe-a. ovaj mi se vrlo svida i donosi mnogo ocpija koje mi se sviđaju.
Zelio bih jos znati je li mozda vi koristite vec neku shell alternativu i koju?

Vise inforamcija za Cairo Shell Alternative pronadite na njihovoj sluzbenoj stranici http://www.cairoshell.com/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cairo Shell Alternative

Dajte malo komentara i misljenja valjda je netko cuo za Cairo

"All those who believe in psychokinesis, raise my hand." - Steven Wright

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Cairo Shell Alternative
Kaj da ti kažemo pola nas nema pojma o čemu govoriš i vjerujem da nečeš dobiti odgovore.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Cairo Shell Alternative

Dobro onda da pojednostvanim.

Onos to vidis kad upalis komp i cime browsas po mapama gdje otvaras datoteke ukratko preko cega komuniciras sa kompom se zove shell a explorer.exe je program kojeg koristi win xp i vista.

E sad ja sam dao link za stranicu na kojoj neki likovi rade zamjenu za taj explorer.exe i izgleda odlicno. Pa me sad zanima je li netko vec korisito takvo sto i je li ima kakava iskustva ili savjete da podijeli na forumu?

"All those who believe in psychokinesis, raise my hand." - Steven Wright

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Cairo Shell Alternative

Pratio sam projekt od samih početaka (nisam siguran ali mislim da je počelo na http://www.aeroxp.org/). Na kraju sam odustao jer ako do sada nisu mogli napraviti ništa onda niti neće. To ti je propali slučaj, ja sam taj projekt odj.bo. Uz par programčića, znanja i volje može se dobiti puno bolji rezultat (moj desk  

, a imam i bolji video samo ga moram uploadat)  nego na što im sadašnji tzv "rezultat" lići. Ono je rugoba što sada drže na stranici. U početku je stvarno izgledalo odlično samo što je sada ispala sprdaćina. Jednostavno zaboravi na to.

Pozdrav, Retoocs

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice