Automatski titlovi

poruka: 26
|
čitano: 10.311
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Automatski titlovi

Da li postoji program koji bi mi automatski skinuo titlove za sve filmove koje imam na kompjuteru i stavio ih u folder filma?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Automatski titlovi
Crokilla kaže...

Da li postoji program koji bi mi automatski skinuo titlove za sve filmove koje imam na kompjuteru i stavio ih u folder filma?

Imaš novi bsplayer on automatski pretražuje dvije stranice koje su mu podešene i ti odabireš koje želiš skinuti, jedino (ja barem) nisam mogao pronaći kuda ih skida i nakon 30 dana ih briše znači privremeni su. Svaki put kad otvoriš taj film odmah su ti dostupni.

16 godina
neaktivan

znam za bs player, al ja gledam u windows media centru jer mi je komp spojen na tv pa zbog daljinskog...

16 godina
protjeran
Automatski titlovi

Jednostavno zaboravi na tako nesto i ustedi si vremena.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kakav je to daljinski koji radi samo sa windows media centrom?

:)
17 godina
Sublight.
totus mundus agit histrionem
16 godina
neaktivan
logic kaže...

Kakav je to daljinski koji radi samo sa windows media centrom?

ja isto kad sam imao laptop s daljinskim samo sam u media centru i wmp/zune-u mogao koristiti daljinac

16 godina
neaktivan
SinCr0 kaže...
Sublight.

skinuo sam sublight, jel se moze namjestiti da sam skine za sve a ne da moram na svakog posebno pa odabrati titl

15 godina
Automatski titlovi

Moj kum je našao na internetu za kako isprogramirati daljinski od neke starije ATijeve tv kartice i može ga koristiti normalno za računalo ako ima atijevu grafičku. Neznam 100% ali ga mogu pitati ako koga zanima.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Automatski titlovi

ma ovaj moj daljinski moze i ko mis radit i sve samo u drugim playerima(izuzev wmp-a i wmc-a)  tipke za play, premotavanje i pauzu nisu dobro konfigurirane. a ovo za titlove sam mislio jer imam hrpu filmova na kojima nemam titlove i onda kad ocu nesto gledat moram prvo odlucit sta pa trazit titlove i tek onda gledat...

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 18:13 (Crokilla).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije problem toliki naci titl koliko da taj titl pase. Ide to relativno brzo. Odvoji sat vremena i skinut ces i podesiti poprilicno filmova.

16 godina
Automatski titlovi

I ja korstim WMC za gledanje HD filmova na TV-u...Daljinac od TV karice mi podržava WMC pa sam to sve fino isprogramirao za Logitech Harmony 525. Radi savršeno. Imaš ogromnu bazu titlova na http://hr.podnapisi.net/. Samo pronađi i ubaci s filmom (ja koristim VobSub). Za podešavanja uvijek imaš Subtitle Editor,naštimaš i sve ok...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Automatski titlovi

Ma znam ja dic nac titlove, di ih namjestiti i to.. Nego sam pitao sam ako mozda postoji program koji bi mi to olaksao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Automatski titlovi
imam ja jedno pitanje u vezi titlova,, da sad ne otvaram novu temu
e vako kad prebacim na stik neki film u ubacim prevod znaci ikonica pored filma i dam isti naziv filma,i ubacim stik u digitalni resiver i kad pokrene film,brza mi prevod!!mozeli se to kako
nemjestiti da ide upored filma ako me kuzite,,
sorryy na nadovezanje
RAZOR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Automatski titlovi

FPS-ovi filma moraju odgovarati onima u subtitle datoteci...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BlackMoon kaže...

FPS-ovi filma moraju odgovarati onima u subtitle datoteci...

pa mozeli se kako to napraviti da idu upored

RAZOR
16 godina
Automatski titlovi

U subtitle workshopu ta opcija ne radi...taj program ima ogromne mogućnosti ali i brdo bugova. Upiši u google subtitle fps converter i izbacit će ti nekoliko programčića za tu namjenu. Samo moraš znati u koliko ti je FPS-ova film. Obično bude u 23.976 ili 25.000. Tako konvertiraj title i to je to. Ostalo možeš namjestiti u workshopu...delay time itd..

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
tpg kaže...
imam ja jedno pitanje u vezi titlova,, da sad ne otvaram novu temu
e vako kad prebacim na stik neki film u ubacim prevod znaci ikonica pored filma i dam isti naziv filma,i ubacim stik u digitalni resiver i kad pokrene film,brza mi prevod!!mozeli se to kako
nemjestiti da ide upored filma ako me kuzite,,
sorryy na nadovezanje

Ja sam imala slican problem,samo sto su meni titlovi kasnili i mjesali ščćđž do neprepoznatljivosti.

Na Bugu su mi rjesili stvarPoljubac,morala sam skinuti,novi patch za resiver i sve se rjesilo.

......Naravno moras skinuti titl koji odgovara filmu,u biti uvjek ima hrpa ponudenih titlova za isti film i biras onaj koji je raden bas za taj film...naravno!

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti
15 godina
Automatski titlovi

imam odgovarajuci titl, samo sto brza
i kako da ubacim taj patch i nadjem odgovarajuci

resiver mi je Digisat T9000

RAZOR
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 23:00 (tpg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

subtitledit. Ucitas titl i film i vidis koliko je fpsova jedan i drugi i podesis tilt prema filmu. PAr sekundi posla.

15 godina
Automatski titlovi

ev skinuo sam taj program i kako sad film mi je 23 frejma,,
i kako dalje stvarno nekuzim sta ide u ovo source file i dalje..

RAZOR
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 23:17 (tpg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Poslusaj mene, puno je jednostavnije a i mozes uskladiti titl i film ako treba.

15 godina
neaktivan
tpg kaže...

ev skinuo sam taj program i kako sad film mi je 23 frejma,,
i kako dalje stvarno nekuzim sta ide u ovo source file i dalje..

Vidi....U BS playeru imas kao nekakvi subtitle editor,ne znam bas tocnu proceduru,ali ti fino vrti film,a ti stimas titl strelicama napred,nazad,odaberes save as i to ti je to!

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti
15 godina
logic kaže...

Poslusaj mene, puno je jednostavnije a i mozes uskladiti titl i film ako treba.

skinuo sam taj tvoj program i kako sad da uskladim

RAZOR
17 godina
neaktivan

Sa open ucitas titl pa onda na visual sync i ucitas film. Kad uctas film ispsati koliki je framerate filma i vratis se na titl i gore lijevo imas padajuci meni i stavis koliko je i film i save title. Ako se opet ne slazu vratis se na visual sync i lijevo ispod slike izaberes titl i iznad pustis sliku dok ne dodje do te scene. Isto tako uradis i na desnoj strani za kraj filma. Kad to podesis imas u sredini sync. Klknes i ides na save title. Time si podesio prvi i zadnji titla a program je sam razvuao titl preko cijelog filma  skladu sa tim. Jedini problem je ako nemas tit za bas tu ediciju filma tipa imas titl za obicno izdanje a filme je extended verzija sa dodatnim scenama. Tada moras traziti bas titl za tu ediciju.

15 godina
protjeran
Automatski titlovi

Pozdrav

Zna li netko mozda kako ubaciti titlove u blue ray film?

Hvala..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice