T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.876.240
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
kign kaže...

Oh, itekako stoje zahtjevi radi IMSa, zacudili bi se kad bi znali koliko im sustav ima mana i zbog kakvih gluposti zahtjevi ne prolaze...

Nema sustav mana nego politika firme ima mana. Ako uprava ili tko već, odredi/stavi/donese pravilnik da ti radi mjesec dana zakašnjenja plaćanja mjesečne pretplate nemozes produziti maxadsl i dobiti tablet i programer tako unese u sustav kakve onda mane molim te ima sustav ako te odbije? Nemojte pričat gluposti o manama u sustavu koji upravlja tolikom firmom pa nije to excel jbt. Naravno ode je upitno što sve smatramo pod tim "sustav".

Who's that stumbling around in the dark? State your business or prepare to get winged!
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 0:47 (johnpr).
12 godina
neaktivan

citam na forum.hr da je jedan vec dobio tablet, jucer ga zvali iz Overseasa da ima paket i dosao mu jucer u 11 sati...

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Za sve koji imate problema sa t-com, nemojte se žaliti putem telefona na njihovu službu, od toga nema baš nikakve koristi, jedina prava žalba je putem t-com centra gdje zatražite obrazac prigovor na uslugu t-coma, taj je obrazac njima službeni dokument kojeg moraju obraditi u najkračem mogučem vremenu i obaveza im je javiti odgovor na prigovor.

Ja sam čekao tablet 75 dana, nakon bezbroj nazivanja nije se dogodilo ama baš ništa. Otišao sam u t-centar ljut ko ris i trašio sam knjigu žalbe ili bilo što napismeno da podnesem prigovor. Prvo su rekli da takvo što nemaju i da prigovore uzimaju usmenim putem, pošto sam bio uporan i zaprijetio prijavom inspekciji s napomenom da sve uslužne djelatnosti po zakonu moraju imati neku vrstu službene knjige žalbi, dali su mi gore spomenuti dokument  "primjedba na usluge t-coma" ili tako nekako, ispunio sam taj dokument dobio kopiju i gle čuda nakon 2 dana stiže telefonski poziv i i-mail gdje se oni meni ispričavaju i dan nakon toga evo napokon tableta na kučnu adresu!

9 0 hvala 2
12 godina
neaktivan

Evo da se i ja nadovežem, ugovor sam produžio 13.02 na dvije god i za tablet. Danas sam ih nazvao i pitao da li mi je zahtjev obrađen i da li ću dobiti tablet pošto sam vidio na forumima da ih ima mnogo koji su naručili prije mene i da nisu dobili ili su im naknadno otkazali ugovor i da nemaju tableta na skladištu. Dobio sam potvrdan odgovor da mi je zahtjev obrađen i da će mi svaki dan stići na kućnu adresu., a moj prijatelj je naručio dan ranije i kažu sve u redu i danas ga zovu da nemaju tableta na raspolaganju i da mu je ugovor otkazan, sad tko je tu lud ili se pravi lud ja nemam pojma.

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Isto pitanje, da li si produzio telefonski ili putem t-centra?

12 godina
neaktivan
Mchammer kaže...

Evo da se i ja nadovežem, ugovor sam produžio 13.02 na dvije god i za tablet. Danas sam ih nazvao i pitao da li mi je zahtjev obrađen i da li ću dobiti tablet pošto sam vidio na forumima da ih ima mnogo koji su naručili prije mene i da nisu dobili ili su im naknadno otkazali ugovor i da nemaju tableta na skladištu. Dobio sam potvrdan odgovor da mi je zahtjev obrađen i da će mi svaki dan stići na kućnu adresu., a moj prijatelj je naručio dan ranije i kažu sve u redu i danas ga zovu da nemaju tableta na raspolaganju i da mu je ugovor otkazan, sad tko je tu lud ili se pravi lud ja nemam pojma.

Pored već postavljenog pitanja o telefonskom naručivanju usluge, mene zanima da li su tvog prijatelja oni zvali ili je on zvao njih. Jedan od kriterija bi mogao biti i da onima koje je T-Com zvao i nudio produženje tablet nije toliko bitan i manje će se ljutiti nego oni koji su sami zvali.

Bitno može biti i da li je za njegovu liniju konkurencija raspoloživa ili nije. Moguće da otkazuju onima za koje znaju da ne mogu prijeći drugima. {#}

Nešto se za onu prošlo akciju spominjalo i da neće dati tablet ako postoje neka dugovanja ili kašnjenja u plaćanju. Mislim da je barem 90% ljudi naručilo telefonom, pa im to ne bi bio dobar kriterij za odbijanje ljudi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 12:29 (Tom213).
12 godina
neaktivan

Evo i meni stigao jutros.{#}

Who's that stumbling around in the dark? State your business or prepare to get winged!

6 0 hvala 6
16 godina
neaktivan
Mchammer kaže...

Evo da se i ja nadovežem, ugovor sam produžio 13.02 na dvije god i za tablet. ....

Razlika je ako su oni njega nazvaili ili ako je on njih nazvao, jer t-com ima i vanjske firme koje rade te telefonske prodaje, a oni nemaju pristup direktno sustavu, nego dobiju tablicu ko sve nema uo na adsl, pa kome prodaju kasnije ovi iz t-coma unose, i ako se uspostavi da imaš dug, uo ili sl. onda nemogu unjeti, a i moguće je da pošto je nestalo tableta nisu unosili više zahtjeve od vanjskih firmi pa su oni zvali i rekli da neće dobiti

12 godina
neaktivan
johnpr kaže...

Svaka cast!

Jel ti dosla obavijest u sanducic ili odmah telefonom?

13 godina
neaktivan
Mchammer kaže...

Ako ste dogovorili tablet i produženje moraju ti ga dat. Šanse da su te nazvali i rekli ti da otkazuju ugovor i da nećeš dobit tablet su ravne 0%, al ako ti tvrdiš da je tako obrati se hakomu. Uvijek dosad se to radilo tako da bi ti ponudili drugi uređaj iste tržišne vrijednosti.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
12 godina
neaktivan

Nekoliko ljudi je već to napisalo, pa su šanse očito puno veće od 0%. {#}

Problem je što nemaš sa čime otići u HAKOM. Nakon ugovora telefonom nakon nekog vremena stigne doma i papir, ali ako oni otkažu prije nego što pošalju papir, korisnik malo toga može napraviti. Ostaje samo tvoja riječ protiv njihove. {#}

16 godina
johnpr kaže...

Kojeg si ti datuma produžio?

I'm not crazy, my mother had me tested!
15 godina
neaktivan

Dokad je "radno vrijeme" dostave? Jel tipa gotovo u recimo 16 sati ili je do 20 sati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Prijatelj je njih kontaktirao (isto je i meni rekao što sam i učinio). Kod nas je moguće promijenit davatelja internetskih usluga tako da nas t com ne drži u šaci, danas ih je opet zvao (normalno malo opsovao i prijetio da će ih tužit i tak) i odgovorili su mu da će pogledat stanje za tab na skladištu (pričekao je jedno 15-ak minuta na liniji) i onda vidi čuda, tableta ima dovoljno za sve i da će ga dobit tokom veljače.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
veki22 kaže...

Dokad je "radno vrijeme" dostave? Jel tipa gotovo u recimo 16 sati ili je do 20 sati?

Kada sam ugovor produživao prije nekoliko godina (onda sam dobio 5.1 logitechove zvučnike) dostavljač mi ih je dostavio u pola 9 navečer, a kako je sada neznam.

16 godina
neaktivan
veki22 kaže...

Ovisi od distributera do distributera, ak ga poštar fura onda je do nekih 3 ili 4 (neznam točno). HP express radi dostave do 20h mislim

Mchammer kaže...

Prijatelj je njih kontaktirao (isto je i meni rekao što sam i učinio). Kod nas je moguće promijenit davatelja internetskih usluga tako da nas t com ne drži u šaci, danas ih je opet zvao (normalno malo opsovao i prijetio da će ih tužit i tak) i odgovorili su mu da će pogledat stanje za tab na skladištu (pričekao je jedno 15-ak minuta na liniji) i onda vidi čuda, tableta ima dovoljno za sve i da će ga dobit tokom veljače.

Ja sam ih upravo zval i kaže ženska da je s ugovorm sve uredu i da je tablet rezerviran i da bi trebal doći do sredine idućeg mjeseca najkasnije. (11.2. sam produžil u t-centru)

12 godina
neaktivan
marinn95 kaže...
johnpr kaže...

Kojeg si ti datuma produžio?

Negdje oko 13.02., s time da sam morao zvat jel sve uredu 1.

hank112 kaže...
johnpr kaže...

Svaka cast!

Donio mi poštar doma.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 15:28 (johnpr).
16 godina
johnpr kaže...

Svaka cast!

Donio mi poštar doma.

Čini mi se da ću ga i ja dobit ubrzo, sad sam zvao SZK te bajo kaže da je tablet poslan, te da mu piše da su ga zaprimili, što znači da bi trebao stići idući put kada poštar bude išao. 

12 godina
neaktivan
marinn95 kaže...
johnpr kaže...

Svaka cast!

Donio mi poštar doma.

Čini mi se da ću ga i ja dobit ubrzo, sad sam zvao SZK te bajo kaže da je tablet poslan, te da mu piše da su ga zaprimili, što znači da bi trebao stići idući put kada poštar bude išao. 

Evo nazvao i ja, kazes bude ovaj tjedan, sve u redu :)

17 godina
neaktivan

Vi koji ste dobili koje je boje? Crne? I jel se dobiju slušalice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pogledaj unbox na youtubeu. Slušalice se ne dobiju {#}

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
14 godina
Nadam se da ce onda i meni sutra stici pa da stavim cm 10.1 nightly
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan

Takoder danas nazvao da provjerim status tableta, inace narucio sam dan nakon pocetka kacije 9.2, kazu da je sve u redu da je tablet poslan te da stize krajem mjeseca {#} Pito sam preko koga salju, al je rekla da ne zna no da cu dobit zuti papiric, tako da je vjerovatno preko obicne poste, opet cu morat otici osobono po njega i cekat tamo {#} Ne kuzim koji im je problem donest to na vrata {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja sam maloprije nazvao i lijepo me razveselila agentica u SZK, rekla mi je da ne ocekujem tablet ovaj tjedan, vjerojatno ni iduci nego za jedno 3 tjedna jer imaju veliku guzvu. A 9.2. sam produljio ugovor u T-centru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ja sam zakasnio s naručivanjem tableta, htio sam jučer naručit ali nema više tableta za produženje ugovora {#}!!! Čekam novu ponudu, ja mislim da će za par tjedana nuditi isti tablet samo sa 10 inčnim ekranom!

0 0 hvala 0
14 godina
veki22 kaže...
Ja sam maloprije nazvao i lijepo me razveselila agentica u SZK, rekla mi je da ne ocekujem tablet ovaj tjedan, vjerojatno ni iduci nego za jedno 3 tjedna jer imaju veliku guzvu. A 9.2. sam produljio ugovor u T-centru.

Ma priča gluposti.

Ako su drugima uspjeli poslati onda su i tebi

robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan

vi svi pričate o tabletima, itd..a ja jos ni LG nisam dobio sta mi preporučivate da zovem SZK ili da čekam? sutra je 3 tjedna od produzenja ugovora..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
robimarko kaže...

Šta nije cm 9 zadnja verzija za l3?

14 godina
Luks1234 kaže...
robimarko kaže...

Šta nije cm 9 zadnja verzija za l3?

Govorim o Galaxy Tabu 2 jer sam njega uzeo

robimarko@gmail.com
16 godina

Kakvo je vaše mišljenje o ovom romu?

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 21:22 (marinn95).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice