T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.905.218
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora

Sve ovisi o tebi. Ako ti treba mobitel uzmi Galaxy. Ja sam uzo Galaxya zato sto mi treba novi mobitel, a svi vec imaju smartphonove ;).

16 godina
Dolu kaže...

Sve ovisi o tebi. Ako ti treba mobitel uzmi Galaxy. Ja sam uzo Galaxya zato sto mi treba novi mobitel, a svi vec imaju smartphonove ;).

Kako mislis smartphone si uzeo? mislis sa MAX 3 paketom ili sto? na njihovom site-u vidim Galaxy Mini 2, Xperiju J, Galaxy Tipo ali samo uz EXTRA Total+ tarife (ovo mi ne treba)... onda vidim jos Xperia Go i Galaxy S3 uz MAX 3 pakete (nema Galaxy mini) ali kada kliknem na to preusmjerava me na ovo: www.hrvatskitelekom.hr/promotivna-ponuda-tablet  lol

Da stvar bude jos gora, neki dan teta zvonila na vrata i veli ona da mozemo uzeti "Galaxy Mini" (tocno tako) uz MAX 3 pakete za 275 KN... jesam li ja slijep, glup ili sto ali ja takvu ponudu nigdje ne vidim na njihovom site-u {#}

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
13 godina
lovac82 kaže...

Sto ti je bolje? platiti full cijenu za nesto odmah ili placati na rate sljedecih 2god (bez kamata i nesto povoljnije od gotovine)

Mislim da je bolje pričekati do ljeta s produženjem :) Navodno cijene drugih operatera idu brutalno dolje, od ljeta pa do kraja godine...

Ne znam zašto ljude svrbi vezati se ugovorima. Zbog tableta? Čemu vam uopće taj tablet služi? :) Da su dijelili 10kg paradajza uz ugovor, valjda bi sve babe pojurile potpisati ga koliko smo proklet narod.

Fuck me I'm famous.
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Dolu kaže...

Kako mislis smartphone si uzeo? mislis sa MAX 3 paketom ili sto? na njihovom site-u vidim Galaxy Mini 2, Xperiju J, Galaxy Tipo ali samo uz EXTRA Total+ tarife (ovo mi ne treba)... onda vidim jos Xperia Go i Galaxy S3 uz MAX 3 pakete (nema Galaxy mini) ali kada kliknem na to preusmjerava me na ovo: www.hrvatskitelekom.hr/promotivna-ponuda-tablet  lol

Da stvar bude jos gora, neki dan teta zvonila na vrata i veli ona da mozemo uzeti "Galaxy Mini" (tocno tako) uz MAX 3 pakete za 275 KN... jesam li ja slijep, glup ili sto ali ja takvu ponudu nigdje ne vidim na njihovom site-u {#}

U T-Centru možeš birati da li želiš uz Max 2 i Max 3 pakete izabrati Tablet ili Samsung mini 2 tako su mi rekli, ponude za mobitelom na webu nama samo u T-Centrima ili preko 08009000 službe za korisnike.

16 godina
neaktivan
guls kaže...
lovac82 kaže...

Sto ti je bolje? platiti full cijenu za nesto odmah ili placati na rate sljedecih 2god (bez kamata i nesto povoljnije od gotovine)

Mislim da je bolje pričekati do ljeta s produženjem :) Navodno cijene drugih operatera idu brutalno dolje, od ljeta pa do kraja godine...

Ne znam zašto ljude svrbi vezati se ugovorima. Zbog tableta? Čemu vam uopće taj tablet služi? :) Da su dijelili 10kg paradajza uz ugovor, valjda bi sve babe pojurile potpisati ga koliko smo proklet narod.

Nije bitan ni tablet ni mobitel, kada ti nije dostupan nitko osim Tcom, i neznam zašto bi ima ovako bez ugovorene obveze u dvije godine plaćao više od 1000 kn kada ne moram. Gledao sam i ponudu iskona ona je jeftinija samo 5 kn od t coma i još nudi manju brzinu interneta. Do sad oko 5 godina nije bilo problema sa uslugum, i kada je bilo tehničari su došli za 30 minuta do 1 sata nakon prijave kvara. 

13 godina
Area_51 kaže...

Nije bitan ni tablet ni mobitel, kada ti nije dostupan nitko osim Tcom, i neznam zašto bi ima ovako bez ugovorene obveze u dvije godine plaćao više od 1000 kn kada ne moram. Gledao sam i ponudu iskona ona je jeftinija samo 5 kn od t coma i još nudi manju brzinu interneta. Do sad oko 5 godina nije bilo problema sa uslugum, i kada je bilo tehničari su došli za 30 minuta do 1 sata nakon prijave kvara. 

Ma sve 5, ne kažem da se treba mjenjati operater, ali kaj se ne može uzeti paket bez ugovorne obaveze? To neka nadoplata ili kaj?

Mislim, na ljeto će biti raspašoj među operaterima, tj najkasnije do kraja godine...

Fuck me I'm famous.
13 godina
neaktivan

Sada je tablet 198 kn na dvije godine sa ugovornom obvezom za Max3 L 359 s pdv-om, unutar t-com fixne linije u tarifi neograničeni pozivi, maxtv i flat internet te brzina, ukljućeno u pretplatu.

Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uzo sam neki M paket, sve dolazi na jedan racun i 305 kn mjesecno.

13 godina
neaktivan
Dolu kaže...

Uzo sam neki M paket, sve dolazi na jedan racun i 305 kn mjesecno.

imaš samo 60 min besplatno u pretplati za tel, a onda po njihovom obraćunu tako da možda ako dosta koristiš fiksnu bude i preko 350,00 kn.

13 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Vesh kaže...

T-com je kao i sto znate prijasnjih godina omogucavao produzenje ugovora na 24 mjeseca, na taj nacin da uzmete neki poklon od njih koji platite po nekoj simbolicnoj cijeni od cca 10 kuna (bezicne tipkovnice, zvucnici, mp3 playeri, hard diskovi itd...)

Ove godine T-com dijeli ultra dobre poklone  TABLETE , brutalne MOBITELE i slicno..... (ljudi cu poceli da grizu ko ribice)

Ja netvrdim da sam u pravu i mozda sam nesto krivo shvatio ali zelim to podjelit s vama i cut vase misljenje, pa ajmo poceti..................

Usporedit cu (sebe) korisnika koji ima sljedece : - 60min, razgovora u T-com mrezi

-Neogranicen internet promet  (Od 2 Mbit/s do 4 Mbit/s)

-MAXtv paket

................
.................

Da ne citiram cijeli post, sve super ali..... ti trenutno nemas MAX 3 uslugu ili imas? sudeci po postu, nemas (kao i ja).

Inace, 180 KN je samo FLAT/4mbit, 67 KN je max tv osnovni paket, pozivi su npr. 50-150 KN (ovisi koliko potrosis), znaci, ovo je kada imas sve usluge pojedinacno... ukupno ces placati minimum 297 KN - max 397 KN (uzmimo u obzir da ces trositi minimum 50 KN za telefon, a vjerujem da je to rijetkost, cifra je sigurno bliza 100 KN za telefon). Mozes ti nastaviti placati t-comove usluge sljedecih 2god i ne dobiti tablet (dakle, bez MAX 3 paketa), a mozes uzeti MAX 3 paket 2god ugovor i tablet za cca 8 KN (Alcatel), mjesecno ces placati 305 KN.

Mislim da se isplati bez obzira na sve. Koliko gledam druge operatere jeftiniji jesu sa slićnim paketima ali ne nude ništa i gledajući druge korisnike koji imaju te pakete od drugih operatera samo problemi i prijevare.

Svatko ima pravo na odabir ne osuđujući nikoga. Poštujem svakoga tko hoće proći jeftinije i zašto ne.

13 godina
neaktivan

glede prica oko produzenja. enorman je broj ljudi koji sve ovo koristi vec godinama.  ja osobno adsl od kraja 2004.   cim se pojavio.  besmisleno je ne potpisat ugovor i placat istu uslugu 40kn manje (max2L), te jos dobit super telefoncic... jako mi se svidio Mini2.

jer ovakvih kao ja je more. nece nista mijenjati i na kraju ce doci 2020g.  isto kao kod ljenosti u trgovackim centrima.  mene nerviraju one dodatne kartice za skupljanje bodova.  no, mic-po-mic neka baba svako 3 mjeseca ima cca 250kn popusta, samo zato jer je pri svakom placanju pokazivala komad beznacajne plastike.   tko je meni kriv sto nisam, a nudilo se! 

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo došao i meni MAX Tv i sve dobro radi. Kao promotivni paket dobio sam još HBO&Cinemax&Digital paket, Sportski plus paket i Snimalicu 10 na mjesec dana. E sad, trebam li se ja možda njima javiti pred kraj ovih mjesec dana da ne želim ove pakete dalje koristiti da mi ne bi uvalili pretplatu za svakog od njih?

Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Josip7g kaže...

Evo došao i meni MAX Tv i sve dobro radi. Kao promotivni paket dobio sam još HBO&Cinemax&Digital paket, Sportski plus paket i Snimalicu 10 na mjesec dana. E sad, trebam li se ja možda njima javiti pred kraj ovih mjesec dana da ne želim ove pakete dalje koristiti da mi ne bi uvalili pretplatu za svakog od njih?

Hvala!

ne, oni ti se automatski deaktiviraju.

12 godina
neaktivan

Ja sad gledam na onom njihovom sajtu da uz max 3 paket mozes uzet alcatel ili huawei bez ikakve mjesecne naknade a od mobitela xperiu go i galaxy s3 ali sa tarifima od kojih je najjeftinija 125 kn mjesecno.Uopce nema galaxy mini 2.

0 0 hvala 0
14 godina
perica77 kaže...

Ja sad gledam na onom njihovom sajtu da uz max 3 paket mozes uzet alcatel ili huawei bez ikakve mjesecne naknade a od mobitela xperiu go i galaxy s3 ali sa tarifima od kojih je najjeftinija 125 kn mjesecno.Uopce nema galaxy mini 2.

Kolega je napisao ovo par postova iznad:

U T-Centru možeš birati da li želiš uz Max 2 i Max 3 pakete izabrati Tablet ili Samsung mini 2 tako su mi rekli, ponude za mobitelom na webu nema samo u T-Centrima ili preko 08009000 službe za korisnike.

15 godina

Ima tako stvari koje ne pišu na webu, recimo kada je bilo ono do kraja 11. mjeseca da ističu + bodovi pa si ih mogao zamijeniti za nešto, na webu samo neke gluposti tipa dodatne minute, u T-centru za 1kn dobio microSD karticu od 8GB za mobitel (Sandisk sa doživotnom garancijom).

01101110 01101010 01101111 01101110 01101010 01101001
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Aha nisam vidio, al opet glupo mi je sto nesto stave a nesto ne.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Frendu stigao danas Alcatel,produžio ADSL 22.11.Malo sam čačkao po njemu,čisto ok za te pare.

0 0 hvala 0
14 godina

Meni još nema Alcatela.

Uopće se više ni ne nadam, kad dodje dobrodošao.

Kad tablet skine nabacit ću jedan review. Rekli su da će doći prije Božića.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Meni još nema Alcatela.

Uopće se više ni ne nadam, kad dodje dobrodošao.

Kad tablet skine nabacit ću jedan review. Rekli su da će doći prije Božića.

alcatel ce ti doc do kraja sijecnja.

14 godina

Kako znaš?

Meni su rekli do Božića, najdalje do kraja prosinca.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Dolu kaže...

Za tu cijenu od 275,00 kn nema MAX3 paket. Ima 275,00 kn Max3M +30,00 kn = najjeftiniji paket MAX3 je 305,00 kn / 60 min besplatnog razgovora u t-com fiksnoj mreži , a onda svaki poziv naplata po tarifi. Ima jeftinije MAX3S / 60 min besplatno u t-com fiksnoj mreži, 1Gb prometa internet i maxtv osnovni paket= 219,00+30,00 kn=249,00 kn.

Ovih 30,00 kn je nadoplata svaki mjesec za osiguranje funkcionalnosti opreme.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 14:53 (Fero).
13 godina
neaktivan

Prosli tjedan zove neki gospodin ma sljedeci tjedan najvjerojatnije u  ponedjeljak.

Ma daj.

Zovem ih opet danas

Neznam se potpisat..xDD
13 godina
neaktivan

Evo sad ih zvao.

Aktiviro sam 26.11.

Reko mi covjek po imenu GRGUR da bi tablet trebao stici do Božića.

Pa evo čekam

Neznam se potpisat..xDD
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Mene su iskreno iznenadili.

Prvo je bilo problema sa time što su mi produžili sami ugovor,evo ponudili mi 15.12 MAX Tv+Alcatel T10 bez naknade zbog "njihove" greške.

MaxTV prijemnik stigao danas 18.12!

Zvali me da provjere dal je sve uredu i šalju isprike što nisu poslali Tablet,te kažu da dolazi tjekom 12 ili 1 mjeseca.

Zasad impresioniran,nakon prijetnji HAKOM-om.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

da vas pitam....

koje mobitele nude u centrima za produljenje ugovora jos osim galaxy mini 2 ???nemam bas vremena ic u t-centar pa gledat i pitat...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel netko zna zasto mi nerade programi od broja 401 do 500, npr. arena 1 mi radi a sve ostalo poslje toga ne (kao trebam ih kupiti). Jucer su radili.

Pioneer :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ovo i nije baš tema za to, al u zadnje vrijeme cudne se stvari događaju ko zna možda su smislili neki novi paket

14 godina
neaktivan
IvanN kaže...

ovo i nije baš tema za to, al u zadnje vrijeme cudne se stvari događaju ko zna možda su smislili neki novi paket

A znam da nije, al pitam jer nemogu bez sportskih programa :(

Pioneer :D
17 godina
i7 extreme kaže...

Jel netko zna zasto mi nerade programi od broja 401 do 500, npr. arena 1 mi radi a sve ostalo poslje toga ne (kao trebam ih kupiti). Jucer su radili.

meni rade svi nomalno. Nazovi ih, prije će ti oni pomoći nego mi.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice