T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.906.019
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
Kewin kaže...

Ima li kakvih poklona za nas koji imamo samo maxAdsl i telefon?

Ne piši odmah postove,malo procitaj prije!

Neznam se potpisat..xDD
12 godina
neaktivan

Ja sam danas zvao njih i pito sam ih koji su pokloni za produljenje a ova kaze da imaju jos samo tablet za 8 kn.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nude li nešto za produljenje maxtv-a? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mamu im njihovu(ups)

ČEkao sam 10 minuta da mi se neko od njih javi.
Pito ja kad ce doc tablet on meni vice "zakonski rok je 30 dana>"

Neznam se potpisat..xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IMVK kaže...

Mamu im njihovu(ups)

ČEkao sam 10 minuta da mi se neko od njih javi.
Pito ja kad ce doc tablet on meni vice "zakonski rok je 30 dana>"

Pa da, imas problema s tim?

13 godina
neaktivan
Zaggy111 kaže...

Nude li nešto za produljenje maxtv-a? 

Ja mislim da ne.
Nude za max3

Neznam se potpisat..xDD
14 godina
neaktivan

Evo stigao danas tablet, u subotu narucio Huawei, i eto ugodno iznenadjen, a rekli su kao tek u 1. mjesecu. Svaka cast prezadovoljan sam s tabletom, dobra zamjena za moj HTC Desire :)

13 godina
neaktivan
Marko5552 kaže...

Evo stigao danas tablet, u subotu narucio Huawei, i eto ugodno iznenadjen, a rekli su kao tek u 1. mjesecu. Svaka cast prezadovoljan sam s tabletom, dobra zamjena za moj HTC Desire :)

A ja ga cekam vise od tjedan.

{#}

Neznam se potpisat..xDD
14 godina

Meni još ništa od tableta, za koji dan proć će oko 3 tjedna.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
5220 kaže...

Meni još ništa od tableta, za koji dan proć će oko 3 tjedna.

Jesi ih zvao?

Neznam se potpisat..xDD
16 godina

Cemu ovih dodatnih +30kn mj. uz 329kn?

http://www.erepublik.com/en/referrer/teXew
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni je dosao danas Galaxy mini 2. Produzio sam ugovor u utorak. No zanima me slijedece:nisam dobio memory card ni sim karticu uz mobitel, mater im hebem !!!!!!!!!!!!!!!

Zanima me kako mogu otkljucati mobitel, to jest na koji e mail trebam poslati poruku i sta?

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 13:12 (Dolu).
Moj PC  
0 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
PiXeLsss kaže...

Cemu ovih dodatnih +30kn mj. uz 329kn?

To je za održavanje opreme maxtv-a.

Dolu kaže...

Meni je dosao danas Galaxy mini 2. Produzio sam ugovor u utorak. No zanima me slijedece:nisam dobio memory card ni sim karticu uz mobitel, mater im hebem !!!!!!!!!!!!!!!

Zanima me kako mogu otkljucati mobitel, to jest na koji e mail trebam poslati poruku i sta?

http://www.bug.hr/forum/post/mobiteli/samsung-galaxy-mini-2-s6500s6500d-rasprava/3146748.aspx

Evo ovdje sve piše

13 godina
neaktivan
Dolu kaže...

Dobio ga jucer. Poslao mail za otkljucavanje kasno sinoc i dobio pin vec jutros.  Jednostavno je i sada radi Vip simica. Tko je igdje spominjao da se dobija sim kartica? Nitko.  Nisu duzni isporucit micro sd. Niti su igdje naveli da to isporucuju. 

16 godina

Ima li onda išta on Nintendo Wii-a ?

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dolu kaže...

najlakse je je*at mater a kad se treba raspitat onda je to pretesko.

sta nikad nisi imao mobitel u zivotu pa ti treba nova sim, pa daj malo propitaj a ne odmah napadati.

14 godina
neaktivan

Tko dobije tablet Huawei samo instalirajte Firefox i imate odlica browser. Inace nemam zamjerke, radi odlicno i prezadovoljan!

16 godina

LJUDI PRIJATELJSKI SAVJET !!!

Ne produžujte nikakve ugovore sada!

Ja imam i dsl i maxtv i telefon od Tcoma ali neću produžit ništa jer ovo me košta 350 kuna bez ugovora, a gnjave da se prebacim na taj max trio ugovor za 305 kuna uz 24 mj UO, šta je smiješna ušteda + taj neki mobitel ili tablet.

Za 6 mjeseci smo u EU i tad počinje prava makljaža za korisnike od stranih opratera ali bome i od Tcoma jer će i oni snizit cijene da budu konkurentni. Uzimanje ugovora na 2 godine SADA je po meni totalni promašaj! {#}

6 0 hvala 5
16 godina
neaktivan

'Ajmo Mediapad 7 Lite korisnici!

Par pitanja:

Koliko vam traje baterija i da li vam radi kompas nakon sto instalirate neku aplikaciju za kompas?

Meni baterija (bez gledanja videa) dodje do 50% nakon niti sat vremena (uzas!!!) a kompas aplikacije ne registriraju mogucnost da uredjaj ima tu sposbnost, sto je cudno jer znam da ima.

Pozdrav i hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ljudi pitanje, hitno, nisam čitao postove prije, ali jel daju onaj tablez za 8 kn kad si već postojeći korisnik i uzmeš max3 paket

i am the kid your parents warned you about

0 2 hvala 0
14 godina

Evo na što T-scum je spao :)

Većeras oko 21h zove agentica t-com-a sa broja 021 494 360. Javlja se moja punica-starija žena koja se ne razumije u takve stvari i počinje napad t-coma. 

Razgovor je išao ovim putem (ne mogu citirati jer nisam bio prisutan-žena mi prepričala pošto je neko vrijeme slušala na drugom telefonu).

T-com " Gospođo, nasumično ste odabrani daVam ponudimo MAX3 M paket , to je ... blablabla"

Punica " Ja sam vam starija žena i ja to ne razumijem, zovite kad će biti mladi kod kuće"

T-com "Pa niste stariji od mene"

Punica" Jesam, ja sam vam već 15 godina u penziji"

I sad je agentica T-com a nanjušila krv pošto je shvatila da se radi o starijoj ženi i krenula sa spikom da samo preko ovog poziva i sam sad može promjeniti tarifni paket, i uzet ovo što nude,

a uz to dobiva još blablabla.

Tada se javlja moja žena, koja je hvala bogu jako dobro upoznata sa svim njihovim akcijama, ponudama (koje to nisu) i poprićala malo sa agenticom. 

Razgovor neću ponovit, ali tijekom razgovora agentica je shvatila da moja žena zna više od nje samo o cijenama i isplativosti, pa se agentica zahvalila i prekinula vezu.

-da su se našle face to face bilo bi zanimljivo :)-

Uglavnom to je primjer na što je T-com spao, a najbolje je da sam ja od 5mj bez ugovorne obveze za maxdsl priključak i od prošlog mjeseca bez ugovora na 24 mj za flat (20 kn jeftiniji),

a to gore navedena agentica nije i jednom spomenula. Tolko i o pripremi za razgovor.

sry za možebitne gram. greške jer ovo pišem pomalo iznerviran

Moj PC  
5 0 hvala 2
16 godina
ajeto007 kaže...

...

Nije samo T-com takav. Ja trebam prijeći sa Optime na T-com a Optima me koči jer sam navodno pod ugovorom kod njih pa moram platiti nekakvu razliku. Znam samo da nitko nije potpisivao nikakav ugovor.

Zovem ja njih (Optimu) i tako u razgovoru saznam da je netko od ukućana "potpisao" ugovor na 2 godine za neku tarifu ali telefonski.

Starog ili staru mogli su tako nagovoriti i da prepišu kuću na njih. Što oni znaju a ovi maheri vješto iskorištavaju neznanje ljudi na koje telefon ni ne glasi.

Da li je netko rješavao sličan problem? Kome se mogu žaliti jer ne namjeravam plaćati nikakve razlike za stvari koje su krivotvorene.

Ovo sve počinje sličiti na legalni lopovluk.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
15 godina
neaktivan

Tako je mislim da tim tabletima baterija i nije nesto, mislim da se prebrzo prazni. malo, malo je na punjacu.

12 godina
neaktivan

Ovom za 8kn trajanje je 4h.

15 godina
neaktivan

Siskin mozes li mi reci sta trebam napisati u poruci? Poslao sam T-comu poruku, to tehnicka podrska. Poslao sam ga u utorak i nema ga jos.

15 godina
neaktivan

A i ovaj za 598kn baterija traje oko 4h. Malo sam razocaran sto se toga tice. Moze li se kupiti baterija jaceg kapaciteta i koliko kosta?

13 godina
neaktivan
ajeto007 kaže...

Većeras oko 21h zove agentica t-com-a sa broja 021 494 360. Javlja se moja punica-starija žena koja se ne razumije u takve stvari i počinje napad t-coma. 

Razgovor je išao ovim putem (ne mogu citirati jer nisam bio prisutan-žena mi prepričala pošto je neko vrijeme slušala na drugom telefonu).

T-com " Gospođo, nasumično ste odabrani daVam ponudimo MAX3 M paket , to je ... blablabla"

Punica " Ja sam vam starija žena i ja to ne razumijem, zovite kad će biti mladi kod kuće"

T-com "Pa niste stariji od mene"

Punica" Jesam, ja sam vam već 15 godina u penziji"

I sad je agentica T-com a nanjušila krv pošto je shvatila da se radi o starijoj ženi i krenula sa spikom da samo preko ovog poziva i sam sad može promjeniti tarifni paket, i uzet ovo što nude,

a uz to dobiva još blablabla.

Tada se javlja moja žena, koja je hvala bogu jako dobro upoznata sa svim njihovim akcijama, ponudama (koje to nisu) i poprićala malo sa agenticom. 

Razgovor neću ponovit, ali tijekom razgovora agentica je shvatila da moja žena zna više od nje samo o cijenama i isplativosti, pa se agentica zahvalila i prekinula vezu.

-da su se našle face to face bilo bi zanimljivo :)-

Uglavnom to je primjer na što je T-com spao, a najbolje je da sam ja od 5mj bez ugovorne obveze za maxdsl priključak i od prošlog mjeseca bez ugovora na 24 mj za flat (20 kn jeftiniji),

a to gore navedena agentica nije i jednom spomenula. Tolko i o pripremi za razgovor.

sry za možebitne gram. greške jer ovo pišem pomalo iznerviran

to su prodajni partneri koji pokušavaju na sve načine prodati nešto isto kao i oni koji idu od kuće do kuće.. 

14 godina
neaktivan

A tsto ocekujete za 7" ekran, normalno da ce se trositi baterija, nisu to vise 3310 nokia pq da traje po par dana. Tako je kako je. Nadam se da ce izaci na XDA neki custom ROM. Jel netko radio root, da napise koji je postupak ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jedan od mnogih preprodavaca vam je Studio Moderna, zovu ljude i nagovaraju ih na razna sranja, vezano je za sve operatere i usluge, ne samo za T-com...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Postoje li kakve akcije sada za Bozic kao prosle godine?

Tipa internet prvu godinu pola cijene, drugu puna.

24 mjeseca ugovori, na to mislim.

iclock2much

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice