valjda onoliko koliko navode na sajtu ,599kn. nisam pitao. za galaxy mini,na telefonskom racunu ce mi doci 99kn.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moze se jos dobiti za produljenje ugovora tanlet, danas sam bas pitao i za 2 dana mogu produziti ugovor, a tablet ce isporuciti u sijecnju zbog velike potraznje, ne vjerijem da ce biti u sijecnju ocekujem ga kroz 12 mjesec samo da ja to ugrabim :D
Koju si uslugu obnovio? Koji tocno tablet? Na koliko mj?
Sutra ću uzeti MAX3M paket i tablet Huawei na 24 mjeseca :)
za koliko je vama došo tablet?
za koliko je vama došo tablet?
Ja san produžija ugovor u prlošli petak a stiga ja jučer, odnosno prekjučer ali smo ga pridigli jučer na pošti.
Tablet stigao nakon 10-ak dana. za 399kn je odličan!
Jeste placali tablet po primitku ili ce vam docii s racunom ?
Jeste placali tablet po primitku ili ce vam docii s racunom ?
S računom.
Mene brine hoce doci s racunom od 12. mjeseca, jer volio bi da mi dodje tamo u 1. mjesecu narucio bi ga u ponedjeljak 1.12. pa ono mislim mozda bi doslo u 1. mjesecu s racunom ? Zna netko ? Pitao sam njih ovaj lik na telefonu kaze: Da se placa kao po isporuci tableta odmah xD
T-Com me danas po prvi put stvarno ugodno iznenadio.
Nedavno sam se prebacio sa Iskona na T-Com, i uzeo MaxTV besplatno na 3 mjeseca uz koji ide Sportski Plus Paket na 6 mjeseci.
Nakon sto su mi spojili fiksni telefon i internet negdje je zapelo sa MaxTV-om. Danas zovem da vidim jel znaju oni sta, jer vec stvarno dugo nema opreme za MaxTV, i oni mi kazu da ce doci tijekom iduceg tjedna, ali i da imam pravo umjesto Sportskog Plugs Paketa uzeti tablet za 8kn, sto sam naravno prihvatio.
Zvao sam T-com. Nude mi neki M3medium paket. S njim dobivam to da sada dobivam jedan racun(maxtv,adsl+telfon) na ugovor na 24 mjeseca. Tako bi mi sveukupno mjesecno kostalo 305 kn. Od pokolna:Galaxy mini 2 za 99kn
Alcatel tablet za 8 kn i onaj bolji za 400 kn.
Malo mi je puno dati 400 kn za tablet. Pa mi predlozite sta da uzmem?
Zanima me moze li na Alcatelu raditi usb vodafone stick kad budem npr na moru?
Zvao sam T-com. Nude mi neki M3medium paket. S njim dobivam to da sada dobivam jedan racun(maxtv,adsl+telfon) na ugovor na 24 mjeseca. Tako bi mi sveukupno mjesecno kostalo 305 kn. Od pokolna:Galaxy mini 2 za 99kn
Ako nista uzmi taj tablet za 400 i prodaj ga za ~800, makar po komentarima isplati ga se i ostavit;)
Taj tablet ti je wi-fi,znači surfat možeš samo preko wi-fi.Ja sam uzeo Samsung mini 2.A što god da uzmeš mislim da možeš prodati ako ti se ne svidi.
Jedno pitanje za korisnike Huawei tableta. Zanima me moze li raditi usb mobile stick na tabletu(ovaj imam:http://images.bidorbuy.co.za/user_images/916/412916_100125160346_k3565.jpg)
Meni je istekao max adsl ugovor prije 4 dana pa me zanima koji su pokloni trenutno za potpisivanje tj. produzivanje ugovora za jos 2 godine?
Alcatel T10 tablet, Samsung Galaxy Mini 2 mobitel i Huawei Media Pad (isto tablet).
Hvala. :)
100kn,100kn i 400kn jelda?
10kn, 100 kn, i 400 kn.
oke, hvala. :)
znaci prije 2 tjedna me t-com zvao dali zelim taj tablet i ja sam rekao da zelim i kao bit ce poslano i doci najkasnije za 2 tjedna, i danas zovem i kazu kao da to bila neka zabuna?
znaci prije 2 tjedna me t-com zvao dali zelim taj tablet i ja sam rekao da zelim i kao bit ce poslano i doci najkasnije za 2 tjedna, i danas zovem i kazu kao da to bila neka zabuna?
Zovi ih opet i oštrim tonom im prigovori. Kako je moglo doći do zabune..
Kakva ti je situacija, da li si pred istekom ugovora ili?
Stigao Huawei Mediapad 7 Lite. S obzirom da nemam potrebe za ludovanjem u igrama te zaludjenost ubitacnim performansama doli fine i elegantne mobilnosti, moram reci da je ovaj tablet bas dobar odabir. :-)
Jbm ih.
Jos mi tablert nije došo,zovim ih "Trenutno su svi agenti zauzeti"
I tako par puta
Ja vec 2 mjeseca cekam opremu za MaxTV.
A tablet je trebao stici prosli tjedan, ali jos uvijek nista.
Ja vec 2 mjeseca cekam opremu za MaxTV.
A tablet je trebao stici prosli tjedan, ali jos uvijek nista.
Meni je maxTv došo za 3 dana
Dobro ljudi, jel vama na Huawei mediapad 7 lite uredjaju radi kompas. Ako da koji koristite?
Jbm ih.
Jos mi tablert nije došo,zovim ih "Trenutno su svi agenti zauzeti"
I tako par puta
Budi uporan =dosadan. Ja sam tako jednom zvao petkom navečer oko 11 (dogodio mi se kvar na adsl konekciji, da ne bi ispalo da samo onda treba zvati xD) i pričekao 15-20 minuta dok se netko nije javio. Što je najčudnije, obično sam dobio agente koji zbilja znaju o čemu pričaju, jedino im može biti zamjerka što ti objašnjavaju svaki korak kao da si neki početnik, ali s obzirom tko sve zna zvati (stariji ljudi, djeca...) možda je tako i bolje.
Ima li kakvih poklona za nas koji imamo samo maxAdsl i telefon?