Ma ima onaj banner koji se vrti..al kolko vidim nigdje nema nikakvih informacija o tv'u. Ocito moras zvat :/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa samo taj banner ? dafuq, di piše na što se uopće odnosi ? ja nigdje ne vidim ništa za maxadsl...
Ja sam zvao. Piše na prethodnoj stranici na što se odnosi.
kako znas da se radi o toj nekoj tarifi? i sto je to uopce za tarifu ?
kako znas da se radi o toj nekoj tarifi? i sto je to uopce za tarifu ?
moras produziti ugovor na adsl i nmobitel u nekoj extra total tarifi
ja zvao sluzbu za korisnike a ima i rasprava na njihovoj facebook stranici,
tj pljuvanje da im je glupo to vezati jer koliko ih ima da ce to uraditi jer su vec vezani ugovorom,
recimo ja imam ugovor na mobitel a na dsl mi je isteko!
Jeli još neko dobija kod za otključavanje, ja evo čekam tjedan dana i ništa a u vipu to dobiješ za 5 minuta.
Pa jel taj kod za otkljucavanje moze traziti tko god hoce ili?
možete da tražit kod za otključavanje ja sam ga za dva moba več tražio pred 3-4mjeseca...koliko znam kad vam ističe ugovor ga možete zatražit a simpa nakon godinu dana!!!!ali nikom nije na odmet probat možda ga i prije dobite...
i ja sam čeko pa te operater nazove i izdiktira ti kod ja sam ga zatražio u t-centru pa oni to prosljede pa te zovu nakon dva tjedna su me negdje zvali ili tokom drugom tjednu!!!uglavnom zvat če te...
Modeli TV-a koji se mogu uzeti na trenutnoj akciji su Samsung 32D550 i Samsung 40EH5000.
Modeli TV-a koji se mogu uzeti na trenutnoj akciji su Samsung 32D550 i Samsung 40EH5000.
Kakvoj akciji? Za produženje ugovora za adsl, maxtv?
Adsl flat na 12 mjeseci i extra total (mobitel) na 24 mjeseca. Ako se ne varam i adsl i mobitel moraju biti na isto ime.
Adsl flat na 12 mjeseci i extra total (mobitel) na 24 mjeseca. Ako se ne varam i adsl i mobitel moraju biti na isto ime.
Odnosno na isti oib, recimo produzis ili uzmes flat na 12 mjeseci i uzmes extra total s na 24 mj ili produzis na 24, ne smije biti manje, i mozes kupiti samsung od 82 cm za 598kn.
Sto je tarifa veca, to je cijena televizora jeftinija. Po meni se najvise isplati uzeti extra total s tarifu, inace je 100kn mjesecno ali za ljude izmedu 18 i 28 godina je 50kn i ta pogodnost traje nekoliko godina.
Jako malo mladih ljudi ima ugovornu obvezu na adsl, tako da su dobrano zajebali s time sto mora biti ista osoba, jbg...
Ako ima netko tko ima namjeru produzit ugovor, a ne zeli i UO na mobitel, ja se javljam da uzmem i otplatim tv xD
Jel se taj TV dobije uz zasnivanje novog ugovora 24 mj.Uz tu tarifu?
ili samo za produženje ugovora?
I jedno i drugo.
Mene zanima jel mogu uzeti bilo koju tarifu ? ono od 25, 50 kako vec ?? I preci s bonova na pretplatu i dobiti tv ?
Mene zanima jel mogu uzeti bilo koju tarifu ? ono od 25, 50 kako vec ?? I preci s bonova na pretplatu i dobiti tv ?
Mislim da mozes uzeti samo extra total s tarife i vjerojatno extra obiteljske, a i mozes preci na njih sa bonova i jos dobijes 50% popusta tokom 12 mjeseci.
Znači moram uzet extra total pretplatu za mob + adsl ugovor da bi dobio tv ili mogu uzet samo pretplatu za mob da dobijem tv? Jer planiram prelazit na pretplatu pa bi mi ovo fino došlo
Znači moram uzet extra total pretplatu za mob + adsl ugovor da bi dobio tv ili mogu uzet samo pretplatu za mob da dobijem tv? Jer planiram prelazit na pretplatu pa bi mi ovo fino došlo
E ovo i mene zanima,jer mi jos nije isteko ovaj stari.l
Mora biti i ugovor od 12 mjeseci na flat i ugovor od 24 mj na neku od extra total tarifa te moraju biti vezani za isti oib odnosno osobu.
Oba dvoje treba uzeti.
Znači produžiti i jedno i drugo koliko sam ja shvatio. I ADSL i pretplata za mob mora glasiti na isti OiB
Hvala momci, onda nažalost ništa od toga što se mene tiče.
hoće li biti šta od one maxtri ponude?
Cim HAKOM odobri
Gamad , taman prije nekih mjesec i pol produzivao ugovore i za mob i za adsl i maxtv .. Nikad nemam srece s tim dobrim nagradama ..
Akcija vrijedi samo za korisnike koji produže ugovor na Extra Total tarifama+ADSL.
Jako dobra ponuda za osobe koji mogu produžiti/potpisati novi OTPO na ADSL i koje mogu produžiti/potpisati novi OTPO na nekoj od Total tarifa i ostati na njoj ili se prebaciti na Obiteljsku tarifu koja otvara mogućnost kupovine novog uređaja za 6mjeseci i ostvarenje popusta od 50% na pretplatu.
Nemojte nasjedat na te fore za televiziju i potpisivat ugovore, vezat se i bit neciji rob..tu televiziju u 2 godine kolko cte bit na toj extra total tarifi otplatit takve 3 televizije.
Znam sta pricam bio sam pretplatnik njihov 4 godine i naplacao se racuna i racuna od 60 kn sve do 400 kn, sve na kraju kad sam zborjio racune mogao sam kupit takvih 6 mobitela a ne 1 za kolko sam ja dao novaca. Ako zelite televiziju takvu uzmite ju na rate bolje i placajte svaki mjesec neku cifru, nego da vam švabo dere po đepu.
Ako pametno koristiš sve mogućnosti navedene u specifikacijama tarifa koje nudi "švabo", možeš ostvariti dobar popust, uzeti TV, pa za 6mj novi mobitel, pa opet za 6mj novi mobitel..itd
Gamad , taman prije nekih mjesec i pol produzivao ugovore i za mob i za adsl i maxtv .. Nikad nemam srece s tim dobrim nagradama ..
Pa zasto si produzivao kada ti nisu nudili nista besplatno? (ok, kuna) jednostavno cekas i produzis kada budu nesto nudlili. Sad je bio Galaxy, ne ocekuj nista novo u sljedecih 3-6 mjeseci...