T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.881.608
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
muhaqeri kaže...

Ja sam 29. produžio,isto štanga,

da li je netko uopće do sada dobio mob,bilo bi dobro da nam potvrdi.

Netko je napisao na prethodnoj stranici da je mobitel dobio za 2 dana.

Mene samo plaši to što su mi rekli da bi mi trebao doci unutar 30 dana,znaci tjedan više. 

15 godina
neaktivan
warhed kaže...

Netko je napisao na prethodnoj stranici da je mobitel dobio za 2 dana.

Mene samo plaši to što su mi rekli da bi mi trebao doci unutar 30 dana,znaci tjedan više. 

Mene plaši da su još u Kini,hehehe,kod potpisivanja ženska mi je rekla 2 tjedna-okej mislim u sebi i pošto sam mob namjenio za sina nisam mu htio 10 dana ništa reći o tome da me ne pili kad će doći,

prođe 10 dana i ja mu velim i zahebem se,moba nema a on me počeo piliti,hehehe

komunizam traje dok god ima tudjeg novca za trosenje
16 godina

Bilo bi jako nisko od njih da se drže ovog: "... ili do isteka zaliha."

Nadam se radi vas da ih još imaju na lageru.

Sa t-com stranice Sa t-com stranice
Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

do isteka zaliha, ne bi se čudio da u toj "zalihi" imaju 100 mobitela...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Micek kaže...

Bilo bi jako nisko od njih da se drže ovog: "... ili do isteka zaliha."

Nadam se radi vas da ih još imaju na lageru.

To bi bio za mene veliki zaheb jer sam produžio i telefon i flat misleći ionak sam vezan radi moba.

16 godina
muhaqeri kaže...

To bi bio za mene veliki zaheb jer sam produžio i telefon i flat misleći ionak sam vezan radi moba.

Ne mogu ti reči koliko mi je žao što još imam 9 mjeseci ugovora. Taman kad mi istekne bit će neke gluposti. Iako sam do sada dobro prolazio (2x vanjski hdd i sl.)...

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
15 godina
neaktivan

Zanimljivo je da sam za produženje telefona dobio odmah bež. telefon u T-centru i još moja žena veli meni zakaj i mob ne daju odmah kao i telefon a ja joj velim pa valjda to tak ide,hehehe

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...

Zanimljivo je da sam za produženje telefona dobio odmah bež. telefon u T-centru i još moja žena veli meni zakaj i mob ne daju odmah kao i telefon a ja joj velim pa valjda to tak ide,hehehe

Kod mene ista situacija kao kod tebe.Telefon došao nakon dva dana,a svoj sadašnji mobitel sam obećao mlađem bratu.

16 godina

Jednostavno nema dovoljno zaliha, pa računajte da je možda već barem par stotina ljudi napravilo zahtjev kroz cijelu hrvatsku, a sigurno je i puno više. Samo galaxy y je bio nestao sa zaliha u roku jedan dan kad je krenula ponuda, i normalno da se treba čekati da dođu nove zalihe i vjerojatno prvi dobivaju oni koji su prije i zatražili zahtjev. Jednostavno ćete se morati strpiti i to je to{#}

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 13:01 (Stoja).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Jednostavno nema dovoljno zaliha, pa računajte da je možda već barem par stotina ljudi napravilo zahtjev kroz cijelu hrvatsku, a sigurno je i puno više. Samo galaxy y je bio nestao sa zaliha u roku jedan dan kad je krenula ponuda, i normalno da se treba čekati da dođu nove zalihe i vjerojatno prvi dobivaju oni koji su prije i zatražili zahtjev. Jednostavno ćete se morati strpiti i to je to{#}

Hvala Stoja,nego daj reci šefovima da bi nezadovoljstvo dužim čekanjem se popravilo da uz mob odmah pošalju i kod za dekodiranje da opet se ne gnjavimo sa time.

16 godina
A i da im možemo rec ne vjerujem da bi se moglo puno napraviti, a i plus ja sam na totalno drugoj grani(financijski odijel) tako da nemogu puno pomoć heh :S
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ništa, onda čekamo i dalje prvoga koji će se javiti da je dobio mob.

0 0 hvala 0
16 godina
Pred 3 dana završila je ova ponuda, tojest sada vrijedi samo za nove korisnike, tako da tko je jamio, jamio je :P
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Jučer me ženska mulja da su imali mobitele na skladištu i da su dijelili dok ih nisu potrošili.

Mislim si, ajd ne se.. još ga tamo neki kinez turpija, al nema veze.

Danas je krajnji rok isporuke.

S tim da mi je i maxtv izvan pogona 6. dan a tehničara još nema.

T-com FTW!

Kadir beneath Mo Moteh
16 godina
neaktivan

Danas mi je krajnji rok isporuke,zovem T-com i kažu mi da se strpim do kraja sljedećeg tjedna {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
warhed kaže...

Danas mi je krajnji rok isporuke,zovem T-com i kažu mi da se strpim do kraja sljedećeg tjedna {#}

Jep, izgleda da će se odužiti...kada točno neznam...morat ćete se strpit, nema druge, zivkanje službe vam neće niš ubrzat heh{#}

Stoja
17 godina

...a dobro, ali realno, to ste počeli smatrati kao nekakvo pravo a ne privilegiju...
koje poklone za vjernost daje konkurencija?

p.s. nisam nikada iskoristio ni jedan taj poklon, da ne ispadne da sam pristran.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Zvao sam danas SZK jer mi je prošao rok od 21 dana i veli mi ženska da ću sigurno dobiti kad dođe nova zaliha mobova a na pitanje kada će to biti nije znala odgovoriti.

Inače na govornom automatu i dalje postoji mogućnost dobiti mob za postojeće korisnike makar na webu piše samo za nove,šta je istina- samo nebo zna,hehehe

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma postali su nešto dodatno glupi u zadnje vrijeme, ne samo za mobitele već i za prijave smetnji.

Prošle dvije smetnje mi je szk uje*ala stvar toliko da se tehničari ne mogu načuditi kada dođu na teren.

Jad jadna, lažu korisnike, tolika firma pa još i lažovi.

Što onda reći na ove manje.

Prejadno.

Kadir beneath Mo Moteh
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

dali se zna mozda hoceli biti kakvih drugi poklona ubrzo za produzivanje adsl i max tv?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
blacko kaže...

Ma postali su nešto dodatno glupi u zadnje vrijeme, ne samo za mobitele već i za prijave smetnji.

Prošle dvije smetnje mi je szk uje*ala stvar toliko da se tehničari ne mogu načuditi kada dođu na teren.

Prejadno.

Hahahah. Btw. vjeruješ u vilenjke, zar ne? To ti je otprilike ovako: ja ti prijavim smetnju u wordu preko cijele jedne stranice, ti si tehničar koji dobiva tu smetnju ali u veličini jedne SMS poruke. Znači, broj telefona, ime i prezime i još 2 info koje nisu za javnost. E sad, ako taj tehničar ima moć da vidi da je SZK uprskala stvar onda mu svaka čast. Nema se tu što uprskati prijatelju moj, kad zoveš SZK budi pristojan, budi kulturan i dobiti ćeš i pravu uslugu, a što se tiče Galaxy Mini-a kakve info dobijiju odozgor, tako korisnicima govore, znači nisu studenti krivi... 

LP

Mrav radi i tegli i od njega nije poastalo ništa a majmun se zezao po drveću i od njega je postao čovjek!
15 godina
neaktivan
dr.House2222 kaže...
blacko kaže...

Prejadno.

Hahahah. Btw. vjeruješ u vilenjke, zar ne? To ti je otprilike ovako: ja ti prijavim smetnju u wordu preko cijele jedne stranice, ti si tehničar koji dobiva tu smetnju ali u veličini jedne SMS poruke. Znači, broj telefona, ime i prezime i još 2 info koje nisu za javnost. E sad, ako taj tehničar ima moć da vidi da je SZK uprskala stvar onda mu svaka čast. Nema se tu što uprskati prijatelju moj, kad zoveš SZK budi pristojan, budi kulturan i dobiti ćeš i pravu uslugu, a što se tiče Galaxy Mini-a kakve info dobijiju odozgor, tako korisnicima govore, znači nisu studenti krivi...

LP

Vidim ti sve znaš.

Za ovaj info o tehničaru nisi u pravu, mada dobivaju malo informacija, to se slažem. Međutim, to nije moj problem. Kako je skužio što su radili? - zvao je neke vilenjačke brojeve i tamo je doznao, na što sam mu ja potvrdio što je rađeno.

Druga stvar, NEMAŠ POJMA (i to ne mogu dovoljno naglasiti) kako ja pričam s njima, a bogme da me ti ovdje učiš - malo sutra.

Treća stvar, nitko nije spomenuo studente oko mobitela, već T-com. A što se tiče onog prvog, da su radili gluposti, radili su.

Inače je forum prepun pozitivnih iskustava s szk-om, jesi ti od jučer ovdje registriran?!

Kadir beneath Mo Moteh
15 godina
neaktivan

Hahaha. Pametniji popušta! LP

Mrav radi i tegli i od njega nije poastalo ništa a majmun se zezao po drveću i od njega je postao čovjek!
Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa i trebaš popustiti kad nisi u pravu.

Ne znam zašto si se uopće našao pozvan da mi kontriraš oko nečega s čim nisi upoznat.

Kadir beneath Mo Moteh
16 godina
Ja radim u ZSK i znam da ima tona problema i to je činjenica hehe :P meni je drago da sam na financijskom dijelu gdje situacija nesto drugačija hehe :)
Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Početkom svibnja stižu mobiteli.

14 godina
neaktivan
Silvonis kaže...

Početkom svibnja stižu mobiteli.

LOL

Battlelog ~ UrbanFsk
16 godina
neaktivan

Ekipa, isporuka mobitela distributerima ide krajem ovog sada tjedna kaj slijedi. 

Znaci mobove dobijete onaj tamo tjedan, to vam je insajderska informacija buduci da sljakam u szku.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Nisam pratio ali sigurno sam već najmanje godinu dana bez ugovora. Nikako da ponude nešto što je bar malo korisno pa da opet produljim. Mobiteli me ne zanimaju,.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Ja radim u ZSK i znam da ima tona problema i to je činjenica hehe :P meni je drago da sam na financijskom dijelu gdje situacija nesto drugačija hehe :)

Spasio si se.

I meni su jučer rekli da dolaze početkom petog mjeseca, a sad što je njima početak... Da ne bi početak prerastao u sredinu petog itd :)

Evo baš jučer nakon drugog pokušaja prijave smetnje u snimalici "netko" je po drugi put krivo proslijedio zahtjev dečkima na teren i oni me zovu i ništa im nije jasno.

Rekli su mi da bi bilo najbolje da nazovem opet szk, ali sam im rekao da prijave da je smetnja otklonjena a ja ću izbrisati spomenute emisije (kojih se u međuvremenu nakupilo pet komada) i svi mirni jer mi se ne da više zezati s tim.

I problem riješen jer pomoći dobiti ne možeš.

Ne znam gdje je zapelo, iste takve probleme su prije rješavali za manje od 24 sata.

I sad meni ekipa gore daje TD, stali u obranu omiljene im firme, a tehničari sami kažu da ovi griješe.

Kadir beneath Mo Moteh
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice