Pomoc oko veze s udaljenom povrsinom

poruka: 6
|
čitano: 4.967
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozz!
Ovako, zanima me da li kada se povezuje s "Veza s udaljenom povrsinom  iliti Veza  s udaljenim racunalom" troše megabajti interneta? i kolko ih se trosi... frend ima adsl 15 giga i mocan komp a ja siromasan laptop i sad bi mu ja svoje igrice zelio prebaciti na komp... igrice imaju preko 10 giga svaka... pokusao sam preko sharing ali mi ne dopusta da shara, pa bi preko ovog... ima ko da zna nesto o tome?
p.s. i ako sam pogrijesio podforum molim da me se prebaci
HVALA 

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.1.2012 23:24 (icoian5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

sve šta radiš preko Interneta troši megabajte, pa tako i ovo... stoga ako prebaciš 10GB igru, onda će i tolko prometa tvoj frend posrkat... a i to će ti dosta sporo ić

najbolje ako imate prijenosni USB stick ili hard disk pa prebacite tako.. ili ako imate od koga posudit

Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoc oko veze s udaljenom povrsinom
Girith kaže...

sve šta radiš preko Interneta troši megabajte, pa tako i ovo... stoga ako prebaciš 10GB igru, onda će i tolko prometa tvoj frend posrkat... a i to će ti dosta sporo ić

najbolje ako imate prijenosni USB stick ili hard disk pa prebacite tako.. ili ako imate od koga posudit

e to me interesiralo....

a cuj ima ti on usb od 8 gb i stale bi igrice samo sto su sve igrice .iso file i ne zeli prebaciti na usb neznam zasto...
hvala 

15 godina

Neće zato što je stick u FAT32 formatu a na njega se ne mogu stavit file-ovi veći od 4 GB. Rješenje ti je formatirati stick u NTFS, ili nekako podjelit filove na djelove manje od 4 GB npr. s WINRAR.

0 0 hvala 0
16 godina

Kao sto kolega kaze, spremite sve sa tog usb stick-a i formatirajte ga kao ntfs.
Ili spojite racunalo i laptop mreznim kabelom pa preko lokalne mreze.

extreme life

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Pomoc oko veze s udaljenom povrsinom

Za datoteke vece od 4GB moze se koristititi i exFAT

koji je upravo zbog toga dizajniran.

(http://www.informatika.buzdo.com/s345.htm)

Pozdrav

Have a nice day - Compa
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice