Metode za autentikaciju korisnika - pomoc

poruka: 3
|
čitano: 5.416
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

molio bih pomoc oko zavrsnog rada na temu koja ce vjerujem biti nekome poznata. Tema je: "Metode za autentikaciju korisnika u računalnoj mreži", a opis zadatka: "U radu je potrebno analizirati teorijske postavke autentikacijskih modela i algoritama. Na testnim primjerima treba objasniti i analizirati dostupne alate za autentikaciju korisnika te izvršiti njihovu objektivnu usporedbu." Ono sto je meni nejasno je to da li je zadatak prouciti autentikacije pri samom spajanju na neku mrezu zicno ili bezicno(npr. autentikacije za spajanje na wifi), ili sve autentikacije koje su se koristile na internetu, sto sam proucavajuci vidio da je ogroman sadrzaj, puno tipova autentikacija i njihovih podtipova. Kada sam pitao mentora, rekao mi je da je sve dostupno na internetu i da potrazim. Stvarno sam zapeo pa bi svacije misljenje na moju nejasnocu pomoglo, a ako netko ima kakav link sa korisnim sadrzajem, spasio bi me.

0 0 hvala 0
13 godina

možda tu ima nešto. bilo kako bilo, za mene jako zanimljiva i informativna stranica

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Metode za autentikaciju korisnika - pomoc

To je to sto sam trazio, jedan diplomski ima slicnu temu pa cu skicnit, hvala ti puno!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice