Krađa internet veze (max adsl) zaključana tema

poruka: 91
|
čitano: 36.224
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Krađa internet veze (max adsl)
mind_challenge kaže...
hardrock kaže...

IMAJU ROUTERE!! one bijele..

Koje bijele, reci točno koji model

Siemens Gigaset SX763
16 godina
rustweaver kaže...
MatkoBB kaže...

Vi njemu ukradite dvije kokoši ili ovcu i tako se namirite...

Moze i prase. Ja sam sa sela pa znam kako se mladi pajceki cijene :)

13 kuna kila, a jedan gigabajt iznad limita ti je 20, pa nek si preračunaj kolko moraju ukrast

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
neaktivan
Krađa internet veze (max adsl)
lol pa ne bi ga sigurno isao tuci omg nego
bi ga malo preplasio -.- btw to sto kazes da sam ja kriv ako se nisam zastitio passwordom lol pa on je kriv zato sto je upao u moju mrezu.. kao upozorava me da mi mreza nije zakljucana??? O moj boze pa kad bi ti vidio susjedovo auto otkljucano bi li ga ukrao ili bi mu doso doma i rekao mu???
Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Fićo_CoD 5 kaže...
lol pa ne bi ga sigurno isao tuci omg nego
bi ga malo preplasio -.- btw to sto kazes da sam ja kriv ako se nisam zastitio passwordom lol pa on je kriv zato sto je upao u moju mrezu.. kao upozorava me da mi mreza nije zakljucana??? O moj boze pa kad bi ti vidio susjedovo auto otkljucano bi li ga ukrao ili bi mu doso doma i rekao mu???

SLAŽEM SE -_-

15 godina
neaktivan
hardrock kaže...

Haha, a jbt.

Wireless internet se može ukrasti ako nije dobro zaštićen (dakle reci im da mijenjaju lozinke ako ih imaju).

Za zičane veze trebaš žicu, pa ako netko njih krade lako ćeš ih naći - samo prati žicu.

Najvjerojatnije im nitko ne krade vezu već imaju virus ili torrente.

15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
rustweaver kaže...

13 kuna kila, a jedan gigabajt iznad limita ti je 20, pa nek si preračunaj kolko moraju ukrast

Ma to je simbolicki, nece oni time nadoknaditi monetarni manjak, ali bi mogli izlijeciti izgubljene zivce svjezom prasetinom. :D

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
14 godina
neaktivan

Mislim da ti je T-com dao opravdanje za njihovu građu prometa.

Rijesenje za to je, kao sto su i neki naveli, bolja zastita, kao firewall, podesavanje routera na specificnu IP adresu (koju samo ti koristis) i blokiranje svih drugih, mijenjanje enkipcijskog key-a svako 1 tjedan (ili kad vec posumljas da te neko krade) ili najjednostavnije rijesenje je prelazak na Flat paket (kao u mom slucaju) koji ce te svakako izac jeftinije nego sto kazes da vec placas za 15 gb.

3 0 hvala 0
15 godina
hardrock kaže...
mind_challenge kaže...
hardrock kaže...

Koje bijele, reci točno koji model

Siemens Gigaset SX763

Onda ti preostaje samo da se namiriš u kokošima, pajcekima, i ostaloj stoci ili možda da mu počupaš mrkvice jer mu možeš staviti soli na rep.

Zaštitite se ovako.

15 godina

i da sad u ŠK su mi to rekli.. ja sam im preporućio Flat i uzet će ga..

16 godina
rustweaver kaže...
MatkoBB kaže...

Ako će uzeti prese onda neka ga puste da krade još malo, da bi trampa bila poštena.

15 godina
MatkoBB kaže...
rustweaver kaže...
MatkoBB kaže...

Ako će uzeti prese onda neka ga puste da krade još malo, da bi trampa bila poštena.

Jučer sam bio na placu i cijene mrkvice su jakoskočile pa mislim da je bolje da se prebace na mrkvicu.Nevinašce

17 godina
neaktivan

Cekajte malo. Ja bih da pitam nesto

Ako je ADSL onda je taj internet racun vezan uz telefonski broj, jel` tako? Badava vam username i password ako ste fizicki na drugom mijestu

Evo ja na primjer na gornjem spratu imam ADSL (T-Home) sa telefonskim brojem 12345 i na njemu se ne mogu spojiti niti ako unesem svoj username i password niti ako unesem   password od  12345  korisnika posto nisam na istoj lokaciji (fizicki) zar ovako nije u Hrvatskoj?

Osim toga, jedini nacin da vam kradu net je preko Wi-Fi-a

██████████████████████

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hardrock kaže...

Ili neka uzmu usb stick na preplati i to ti nije lose!!

16 godina
Lazarus Long kaže...

Ako je ADSL onda je taj internet racun vezan uz telefonski broj, jel` tako? Badava vam username i password ako ste fizicki na drugom mijestu

Evo ja na primjer na gornjem spratu imam ADSL (T-Home) sa telefonskim brojem 12345 i na njemu se ne mogu spojiti niti ako unesem svoj username i password niti ako unesem   password od  12345  korisnika posto nisam na istoj lokaciji (fizicki) zar ovako nije u Hrvatskoj?

nije tako, kada ja nisam imao flat ponekad bi od frenda uzeo password da si nesto skinem, i radilo je

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina

pa ima wi-fi .. on ima ko svoj wi-fi internet

17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Lazarus Long kaže...

nije tako, kada ja nisam imao flat ponekad bi od frenda uzeo password da si nesto skinem, i radilo je

Uf, onda to nije dobro. U Makedoniji (T-Home) je onemoguceno bas sa time sto vam vezu racun uz telefonski broj tako da i netko da vam zna pass moze se slikati u pogledu krade. To sto ce vam citati mailove je druga stvar :)

██████████████████████
15 godina
Lazarus Long kaže...

Evo ja na primjer na gornjem spratu imam ADSL (T-Home) sa telefonskim brojem 12345 i na njemu se ne mogu spojiti niti ako unesem svoj username i password niti ako unesem   password od 12345 korisnika posto nisam na istoj lokaciji (fizicki) zar ovako nije u Hrvatskoj?

Ovo ti je objašnjenje koje sam ja dobio od službe za korisnike T-Coma kada sam prešao u iskon a oni mi nisu odjavili MaxTV:

Da sam morao odjaviti sve usluge jer s username-om i password-om se mogu spojiti preko drugog korisnika i koristiti njihove usluge, za drugog korisnika su mislili da ima živu vezu (paricu) koja je spojena na T-Com.

Ne znam koliko to pije vodu ali ako njihova služba za korisnike to govori vjerojatno su imali takav slučaj.

15 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
hardrock kaže...

S toliko bogatim znanjem o racunalima nije ni cudo sto vam upadaju u routere, i ja bih... Smijeh

nakon takvog odgovoran na ovakvom forum ja mu vise nebi dao da koristi racunalo lol

16 godina
neaktivan
pa jebote kad uzmu flat taj haker ce im krast brzinu kao do sad -.-
Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fićo_CoD 5 kaže...
pa jebote kad uzmu flat taj haker ce im krast brzinu kao do sad -.-

ne psuj ;)

15 godina
neaktivan
Sunshine kaže...

nakon takvog odgovoran na ovakvom forum ja mu vise nebi dao da koristi racunalo lol

Nemoj tako, pa kome bi onda krali internet promet? Treba biti pragmatican...

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
14 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Evo ja na primjer na gornjem spratu imam ADSL (T-Home) sa telefonskim brojem 12345 i na njemu se ne mogu spojiti niti ako unesem svoj username i password niti ako unesem   password od 12345 korisnika posto nisam na istoj lokaciji (fizicki) zar ovako nije u Hrvatskoj?

Nije vezan za tel broj... ja svoj flat acc mogu koristiti na bilo kojem mjestu di je dsl router, ali tada racun ide na broj na koji je acc registriran.

Skraceno kad sam na putu, recimo, koristim svoj acc i racun ide meni bez obzira ciji dsl router koristim.

14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Lazarus Long kaže...

Ovo ti je objašnjenje koje sam ja dobio od službe za korisnike T-Coma kada sam prešao u iskon a oni mi nisu odjavili MaxTV:

Da sam morao odjaviti sve usluge jer s username-om i password-om se mogu spojiti preko drugog korisnika i koristiti njihove usluge, za drugog korisnika su mislili da ima živu vezu (paricu) koja je spojena na T-Com.

Ne znam koliko to pije vodu ali ako njihova služba za korisnike to govori vjerojatno su imali takav slučaj.

Upravo ovo sto sam odgovorio u prethodnom postu.

Racun je vezan za tvoj acc koji je vezan za broj na koji je registriran. To sto ga mozes koristit sa drugog mjesta upravo potvrđuje to sto si dobio od njihove korisnicke sluzbe.

Ako se oces rijesit racuna moras zatvorit i acc kod njih.

15 godina
Wicker kaže...
mario.L_hr kaže...
Lazarus Long kaže...

Racun je vezan za tvoj acc koji je vezan za broj na koji je registriran. To sto ga mozes koristit sa drugog mjesta upravo potvrđuje to sto si dobio od njihove korisnicke sluzbe.

Moram priznati da to nisam prakticirao a moj slučaj je bio malo specifičan (predzadnji post).

14 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
Wicker kaže...
mario.L_hr kaže...
Lazarus Long kaže...

Moram priznati da to nisam prakticirao a moj slučaj je bio malo specifičan (predzadnji post).

e to je vec druga prica....

ocito je tebe trebao odjavit Iskon (kao sto je i vjerovatno napravio kad je T-com priznao pogresku) ali to nazalost nije prvi put da T-com pokusava nekoga preveslati.

pokusali su i mene kad sam narucio adsl za doma (jer ga imam u uredu jos od pocetaka) i morao sam isto rijesavati slucaj sa prijetnjama sudom dok mi to nisu rijesili za 2 dana. A u startu su reki da to moze potrajati i godinama, lol

Die young... be nice corpse
16 godina
neaktivan

Aj mi reci koje rutere imaju....jer je moguće snifanjem ip adresa upasti u tuđe rutere tipa Zyxel ili Billion te iz njih izvaditi korisiičko ime i lozinku i spojiti se na tuđe ime.....imam iskustva s time...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Kakav krivo usmjereni potencijal. Imamo hakera koji u krugu 150 metara uspijeva probiti sve mreže osim wireless i takav expert ne radi za FBI, CIA-u, Microsoft i sl.

Gdje ide naše društvo?

hehe, lolčina do nebesa.... čega sam se ovdje svega načital, a tek sam prvu stranicu završil....

15 godina
neaktivan

pusti vraga..da se svi znaju sluzit racunalom barem imalo ja nebi imo kaj radit u fušu xD

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 0:16 (Sunshine).

4 0 hvala 0
15 godina

a neka si svi stave flat i neka ih tip krade makar ovo mi je sve smiješno,barem će dobiti uvijek isti račun.

get doooooown !!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hardrock kaže...

I znači to je rješenje.

Zašto niste probali nešto od onih savjeta koji su napisani u prethodnim posovima?

POUKA

Kada ti se netko spoji na router i počne nabijati gigabajte, situacija je u potpunosti jasna i razumljiva. Nekome treba pristup internetu i tu sad dolaziš ti sa aktivacijom flat opcije kako bi ta osoba i dalje mogla imati pristup internetu na tvoj račun. Pa jasno je, zar ne? Pristup internetu je osnovno ljudsko pravo.

Još samo nekoliko malih napomena: vrata od auta obavezno ostaviti otključana (po mogućnosti i otvorena), vrata od kuće isto tako, djecu obavezno puštati golu po vani, ne pročitati ugovore koji se potpisuju....

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.9.2010 0:44 (godo).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice