Krađa internet veze (max adsl) zaključana tema

poruka: 91
|
čitano: 36.227
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Krađa internet veze (max adsl)
rustweaver kaže...
mind_challenge kaže...

Ma neisplati se to probijat predugo traje, i prekomplicirano je, sumnjam da bi se to ikome dalo

Pa to sam i ja pomislio, ali eto, mozda je lik stvarno neki opaki haker. Lol

Bilo kako bilo, sa kablovima ne moze fulat.

Kakav opaki haker, nema takvih u Hrvatskoj, vjeruj mi, prije bih rekao da je autor teme opaki troll

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
neaktivan
imaju oni adapteri koji stvaraju lan preko strujnih kablova (ako su bas udaljeni od rutera da moraju koristiti wlan)
15 godina

jedino što mi je ovdje jadno.. NE MOŽE SE DOKAZATI DA JE ON KRIV! ( Ili... :D ) i to mi najviše smeta

17 godina
J3ckYYY kaže...
imaju oni adapteri koji stvaraju lan preko strujnih kablova (ako su bas udaljeni od rutera da moraju koristiti wlan)

Ali to je za shor range transfer... To neide na više od 10-15 metara max. I k tome je onda morao provaliti ljudima u stan da postavi.... Lol :)))

16 godina
hardrock kaže...

jedino što mi je ovdje jadno.. NE MOŽE SE DOKAZATI DA JE ON KRIV! ( Ili... :D ) i to mi najviše smeta

eto i sam si to zakljucio, nisi morao niti otvarati temuViče

16 godina
neaktivan
Krađa internet veze (max adsl)

Promjenite pass na modemu, digni firewall na kompu i routeru, isključi ssid, uključi filtriranje adresa, promjeni ssid, zamjeni pass za wi-fi (postavi neku dugačku koja ima brojke i slova) i mijenjaj ju ako posumljaš da mu netko krade net , ako ne koristi wifi neka ga isključi, smanji sending powder na 50% i neka isključuje modem kada ga ne koristi.

Uz ove sve mjere mislim da malo koji hacker može upasti, naravno da ima i takvih, ali mislim da će mu zbog gašenja veze i malog radijusa na kojem možeš hvatati vezu brzo dosaditi.

sretno Namigiva

a ako ga hoćeš hvatati nađi negdje u routeru s koje se ip i mac adrese logirao i to daj kao dokaz.

Naravno on može promijeniti tu adresu (što je napravio ako je pravi hacker) ali to je protuzakonito, pa je moguće nadrapa zbog toga.

I sve je to divno i krasno, ali treba imati na umu i položaj naše drage policije koja je sve samo ne brza i učinkovita (osim ako si jako uporan ili imaš neosporive dokaze ili imaš vezu).

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 22:56 (max1919).
Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
mind_challenge kaže...

Ma neisplati se to probijat predugo traje, i prekomplicirano je, sumnjam da bi se to ikome dalo

Pa to sam i ja pomislio, ali eto, mozda je lik stvarno neki opaki haker. Lol

Bilo kako bilo, sa kablovima ne moze fulat.

može, spojit će bežični kabel na ruter i evo opet sranja,a da se ne vidi ni niš xD...

šalu na stranu...

To bi bilo najbolje ako imaš tako zle susjede kaj je mind rekao...

Dompa
17 godina
protjeran
gkelekov kaže...
hardrock kaže...

al stvarno ne kužim takve ljude.. zas uopće idu krast?

Broj telefona, user i pass su vezani zajedeno, tako da nitko s drugog broja s nečijim user i passom se ne može spojiti.

Možeš se spojit sa drugog broja sa nečijim usernamom i passom

I don't need sex, T-com fucks me every day
15 godina

Čekaj ajmo stat na loptu. Da li ti ljudi kojima se krade imaju wirelles routere ili imaju klasične? Ako imaju wireless routere i nisu promjenili postavke s kojim su došli a imaju uključen wireless ne treba biti haker već pučkoškolac da to koristiš.

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

Kakav opaki haker, nema takvih u Hrvatskoj, vjeruj mi, prije bih rekao da je autor teme opaki troll

Ma kuzim, ali dao sam mu odgovor po njegovim pravilima. Ionako i ja iz nekog razloga volim kablove pa ih malo promoviram. :P

Mozda likovi jednostavno imaju slab password kojeg ovaj dictionary crackerom probija ko od sale...

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
16 godina
neaktivan

Dobro pa kolko ti tvoji prijatelji imaju godina? Ja bi na tvom mjestu okupio ekipu, dosao mu na prag sa palicom i boxerom pa bi vidio kak bi krao net

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
4 1 hvala 1
17 godina
hardrock kaže...

ti vjerovatno ne kužiš da je on haker i da moće nekako (neznam ni ja kako) provaliti u taj sustav............

Reci frendovima nek iskljuce bezicni internet, pa nek surfaju prek zice pa nek onda kradu prek žice promet ak uspiju.Nevinašce

16 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

Dobro pa kolko ti tvoji prijatelji imaju godina? Ja bi na tvom mjestu okupio ekipu, dosao mu na prag sa palicom i boxerom pa bi vidio kak bi krao net

Nije ni čudo da nas na zapadu smatraju divljacima, kad ima ovakvih, šta ga imaš tući ako si sam kriv što se nisi zaštitio, ima da budeš zahvalan što ti je ukazao da nisi dobro zaštićen

15 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

hahahha a što ako fulam čovjeka :) .. svejedno me može tužit jer ja nemogu dokazat da je on krivv.. -.-

15 godina
mind_challenge kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Nije ni čudo da nas na zapadu smatraju divljacima, kad ima ovakvih, šta ga imaš tući ako si sam kriv što se nisi zaštitio, ima da budeš zahvalan što ti je ukazao da nisi dobro zaštićen

ma ti ga još i braniš..

ajd mi reci makar i da se nebi zaštitio, ZAŠTO on krade vezu!?!?

15 godina
hardrock kaže...

Zato što je besplatno.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
hardrock kaže...
mind_challenge kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

ma ti ga još i braniš..

zato što može, sami su krivi ako nisu zaštićeni, kada se zaštitiš a svejedno ti krade e tek onda ga imaš pravo prijavit

15 godina
hardrock kaže...
mind_challenge kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

ma ti ga još i braniš..

Nisi odgovorio napitanje pa teško da ćeš dobiti neki koristan odgovor.

Da li koriste Wireless rutere ili klasične?

15 godina
neaktivan
hardrock kaže...

ma ti ga još i braniš..

E sad stvarno trolas. Da vidimo zasto se krade veza...

Dva slucaja mi padaju na pamet:

- Izbjegavanje placanja interneta (zivot na tudoj grbaci poput parazita)

- Koristenje tudje IP adrese za svoje kriminalne radnje

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
16 godina
mario.L_hr kaže...

Da li koriste Wireless rutere ili klasične?

To je zato što trolla, neće ni odgovorit

16 godina
neaktivan
deadman kaže...
hardrock kaže...

Zato što je besplatno.

Da... to je jedno, a drugo je iz zabave... meni je isto znalo doći da negdje pokušam probiti wifi lozinku (prvenstveno zbog cijena mobilnog neta), ali nikad nisam to napravio jer znam da će netko ni kriv ni dužan nadrapati, a da ja to neću dugo moći jer će početi mijenjati adresu, tako da na kraju nitko neće imati koristi.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
15 godina

IMAJU ROUTERE!! one bijele..

16 godina
odjavljen
hardrock kaže...

ti vjerovatno ne kužiš da je on haker i da moće nekako (neznam ni ja kako) provaliti u taj sustav............

OFFTOPIC:Ovo je vjerojatno plaćena reklama za Black Hackera,ili je nekakav uvrnuti showcase

16 godina
hardrock kaže...

Koje bijele, reci točno koji model

15 godina

Teško da se pod kažnjivo djelo može podvući korištenje bežičnog interneta od strane neke druge osobe. Ako slobodno dopuštaš svakome da koristi bežični internet, onda si ti onaj koi časti, a onaj ko ga koristi nije netko ko krade, jer ono što se slobodno ponudi se ne krade već koristi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hardrock kaže...

S toliko bogatim znanjem o racunalima nije ni cudo sto vam upadaju u routere, i ja bih... Smijeh

16 godina
alankish kaže...
hardrock kaže...

OFFTOPIC:Ovo je vjerojatno plaćena reklama za Black Hackera,ili je nekakav uvrnuti showcase

Odlična pretpostavka kolegaCool

16 godina
hardrock kaže...

Ljudi, u mom selu neko krade internet vezu mojim prijateljima..

Vi njemu ukradite dvije kokoši ili ovcu i tako se namirite...

Mislim ono, žešće trollanje... kao tip je über haker koji krade internet djeci iz susjedstva... Šutim

15 godina
neaktivan

Zasto idete bezicno-najbolje je preko kabla nema sigurnijeg od toga naravno ja koristim(vip homebox) i pise mi sve koliko je racunala spojeno i zastitio sam dvostrukom lozinkom a nudili su mi i bezicno(gprs spajanje ali je sporo) ali su govorili da postoji opasnost od krade pa sam odlucio preko kabla ali mora mi uredaj biti blizu racunala jer sam dobio kratak kabal Izlanuo se..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MatkoBB kaže...

Vi njemu ukradite dvije kokoši ili ovcu i tako se namirite...

Moze i prase. Ja sam sa sela pa znam kako se mladi pajceki cijene :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice