Ventilatori

poruka: 48
|
čitano: 8.718
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ventilatori

dali isto hlade 4 ventilatora od 8 cm i 1 od 120 cm?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.4.2010 10:18 (pinjo93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ventilatori

Definitivno bolje hlade 4 od 80, s tim da dva uvlace, dva ispuhuju.

I'm going woo woo

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ventilatori

na prednju stranu mi stanu 4 ventilatora od 8 cm(1 od 120) a iza 2 pa sam mislio stavit naprijed 4 da uvlace a iza 2 da izvlace..i jos na stranici da uvlaci..oce valjat?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ventilatori

mislim da ti je dosta 2 naprijed (osim ako nemaš hrpu diskova naprijed da ih hladi) i 2 iza, ja sam malo eksperimentirao i probavao i skužio da je puno važniji ispuh nego upuh...

8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Ventilatori
repel kaže...

mislim da ti je dosta 2 naprijed (osim ako nemaš hrpu diskova naprijed da ih hladi) i 2 iza, ja sam malo eksperimentirao i probavao i skužio da je puno važniji ispuh nego upuh...

imam 1 hard napravit cu tako...ty

15 godina
neaktivan
Ventilatori

kupujem si ovih dana ventilatore i imam mjesta za 1 vent od 200mm..ali nisam naso u admu da ima pa me zanima koji je bolji od ova 2:

1.   http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_49_224&products_id=8300

2.   http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_49_224&products_id=5544

koji bolje hladi..i da je isplatljiiviji....

EDIT:dali je malo 500 rmp...

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 21:09 (pinjo93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
pinjo93 kaže...

kupujem si ovih dana ventilatore i imam mjesta za 1 vent od 200mm..ali nisam naso u admu da ima pa me zanima koji je bolji od ova 2:

1.  http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_49_224&products_id=8300

2.  http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_49_224&products_id=5544

koji bolje hladi..i da je isplatljiiviji....

EDIT:dali je malo 500 rmp...

Skoro pa je i malo 500,kolko novaca mislis izdvojiti?

Elite Spammer
15 godina
neaktivan
Ventilatori

imam 400 kn..kupujem Mugen 2..sada imam 2 ventilatora od 80mm...a iza mi stanu 2 od 80mm...a sa strane bi stavio ako ima neki jeftini u boji :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
pinjo93 kaže...

imam 400 kn..kupujem Mugen 2..sada imam 2 ventilatora od 80mm...a iza mi stanu 2 od 80mm...a sa strane bi stavio ako ima neki jeftini u boji :D

A koje kuciste imas,ako ces stavljati dva od 80 stavi jednog napred jendog iza to ti je najvaznije.

Elite Spammer
15 godina
neaktivan
Ventilatori

mislio sam stavit ta 2 iza da izvlace..sa strane da uvlaci i naprjed isto da uvlaci jedan od 120 ili 140 koji je bolji...izbusit cu rupe ako nestane..mjerio sam stane mi naprjed 200mm al nema nigdje

EDIT:imam neko sranje od kucista..nije neke kvalitete,,,ali nije ni za bacit pplatio sam 100 kn novo preko njuskala

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.7.2010 21:22 (pinjo93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
pinjo93 kaže...

mislio sam stavit ta 2 iza da izvlace..sa strane da uvlaci i naprjed isto da uvlaci jedan od 120 ili 140 koji je bolji...izbusit cu rupe ako nestane..mjerio sam stane mi naprjed 200mm al nema nigdje

EDIT:imam neko sranje od kucista..nije neke kvalitete

Onda stavi jedan 120/140 napred da uvlaci i ta dva 80 iza da izvlace.

Elite Spammer
15 godina
neaktivan
Ventilatori

i sa strane 1 da uvlaci...a ocu onda uzet onaj sto sam gore napiso os 120 ili 140?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
pinjo93 kaže...

i sa strane 1 da uvlaci...a ocu onda uzet onaj sto sam gore napiso os 120 ili 140?

Ja imam ovaj 140 i zadovoljan sam!

Elite Spammer
15 godina
neaktivan
Ventilatori

a kakvo ti kuciste imas....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
pinjo93 kaže...

a kakvo ti kuciste imas....

Coolermaster CM-690!

Elite Spammer
15 godina
neaktivan
Ventilatori

a moje je losije od toga sigurno...pa bi bilo sigurnije da uzmem 120?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
pinjo93 kaže...

a moje je losije od toga sigurno...pa bi bilo sigurnije da uzmem 120?

Skoro ti je svejedno,samo da ti stane!

Elite Spammer
15 godina
neaktivan
Ventilatori

ma stat ce i ovako i onako..nego koji bi ti uzeo na mom mjestu...i jos jedno pitanje:ocu uzet jos jedan za sa strane da mogu stavit iza 2 za ispuhivanje ili da stavim 1 sa strane i 1 iza

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ventilatori

napisat cu jos 1 da ti bude jasnije..2 opcije

1:da stavim iza jos 2 za ispuhivanje+ sa strane uvlacenje
2:da stavim 1 za izvlacenje +1 za uvlacenje

u obje opcije se podrazumjeva onaj 120/140

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ventilatori

Drugi od ona dva navedena ventilatora ti je na max okretajima prebučan.

Što se tiče rasporeda ventilatora, najbolje bi bilo staviti dva jednaka (od 120 mm), jedan iza (za ispuh) i jedan naprijed (za usis).

Pošto si rekao da već imaš dva od 80 mm, onda stavi njih iza da se pobrinu za ispuh, a na bočnu stranicu i s prednje stane po jedan za usis.

Inače za "idealno" podešavanje protoka zraka kroz kućište bi trebalo obratiti pažnju i na CFM-ove svih ventilatora koji idu u kućište.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ventilatori

koji da vent onda uzmem?

brzo trebam savjet jer moram braticu poslat sta da mi kupi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ventilatori

jel ovo dobro...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam bez problema nabavio Revoltecov 92mm ventilator u Eurotrade-u u Varaždinu...

Ak ima u Osijeku Eurotrade (a mislim da ima) poglej tamo ako već nisi...

http://www.speedtest.net/result/837433126.png
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

zanima me kako stavit 4 ventica ako imam samo 2 utora za ventic na maticnoj jel postoji neki Y spojnik ili nekakav konektor....HELPP

17 godina
Ventilatori

pogledaj onu sumu kabela sto se ne koristi na napajanju,pa pronadji koliko imas odgovarajucih...ako ne imaju adapteri.

teško vrijeme za matore
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Ventilatori

Ako netko ima molio bi da napiše dali je zadovoljan sa performansama, uloženo/dobiveno, da li je tih i kakve su temperature nakon ugradnje prije i poslije...

A evo i ventilatora... SCYTHE Gentle Typhoon 120 mm Fan 1150rpm

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
legend kaže...

Ako netko ima molio bi da napiše dali je zadovoljan sa performansama, uloženo/dobiveno, da li je tih i kakve su temperature nakon ugradnje prije i poslije...

A evo i ventilatora... SCYTHE Gentle Typhoon 120 mm Fan 1150rpm

Općenito kod ventova omjer uloženo/dobiveno nije nešto, solidni koštaju oko 50 KN, kavalitetniji i bolje koštaju više, sve u svemu, ove koje si ti naveo su jedni od najboljih venotova za komp koji postoje, izuzetno tihi, a opet guraju dosta zraka, odličan izbor ako se novca ima!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
16 godina
Ventilatori

Nema se novaca ali rađe bi dao par desetaka kuna vise za kvalitetniji proizvod nego kupit nesto za manje para i biti razocaran...

Hvala na tvom odgovoru...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ventilatori

kupio bi neki vent i sad bi ka prikopcao i ovakav je prikljucak da li to ide na maticnu ili posto nisam nikad kompcao,,vent sluzi za ispuh zraka

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tpg kaže...

kupio bi neki vent i sad bi ka prikopcao i ovakav je prikljucak da li to ide na maticnu ili posto nisam nikad kompcao,,vent sluzi za ispuh zraka

Mislis na 3 pin utor?

Najčešće su ti bjele boje i muski su!

Sad imaš i 4 pin ali ti sluze za regulaciju okretaja naravno ako ventilator to podrzava znaci da je 4 pin tj pwm!

Neke ventove možeš odmah spojiti na molex kabal ali ipak idi na maticnu 

i btw daj model madticne pa progoglaj i vidi koliko ima chasis/power/cpu fan-ova

"The war is in your blood.Don't fight it!"-John Rambo
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice