Ve-mil ponuda (očajno)

poruka: 17
|
čitano: 2.661
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Ve-mil ponuda (očajno)

Gledao sam malo ponudu Ve-mil(a) na njihovom webu, i ako sam dobro vidio, uopće npr. niti jedan model

i7 procesora. Sve u svemu, ponuda je očajna. Pitanje je mogu li ja otići u njihovu trgovinu, dati popis

komponenti koje želim, i da oni to naruče, tj. da mogu naručiti nešto što nema na njihovom webu?

To me zanima, zato što prvu nagradu nagradne igre Play & Carry omogućuje Ve-mil, pa što će dobitnik tamo kupiti s tom ponudom...

1 0 hvala 0
16 godina
RE: Ve-mil ponuda (očajno)

Ima!Ali istina je da je Vemil očajan i skup.

16 godina
neaktivan
Ve-mil ponuda (očajno)
Istina da nije neka ponuda,nebi inače tamo kupovao ali ako dobijem tu nagradu zašto ne,ipak mi je onda besplatno ;)

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Izzy kaže...

Ima!Ali istina je da je Vemil očajan i skup.

Heh to mi promaknulo, ali i7 sam mislio kao primjer.

17 godina
Ve-mil ponuda (očajno)

Potezi njihove uprave za otvaranjem novih trgovina dovela ih je do ruba.

Postoje tri mogucnosti:

1. postat ce skuplji shop

2. prodat ce nekom iz inozemstva

3. propast

Neke svoje trgovine su zatvorili pa tako u S-M zupaniji nema niti jedna, ali zato otvorili su nekoliko novih u Zg.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ve-mil ponuda (očajno)
I kod mene u Ogulinu je bila jedna Vemil poslovnica,ali je zatvorena nakon manje od pola godine rada zbog toga što nije bilo prometa ni zarade.

0 0 hvala 0
16 godina
ScorpioN60 kaže...

Gledao sam malo ponudu Ve-mil(a) na njihovom webu, i ako sam dobro vidio, uopće npr. niti jedan model

i7 procesora. Sve u svemu, ponuda je očajna. Pitanje je mogu li ja otići u njihovu trgovinu, dati popis

komponenti koje želim, i da oni to naruče, tj. da mogu naručiti nešto što nema na njihovom webu?

To me zanima, zato što prvu nagradu nagradne igre Play & Carry omogućuje Ve-mil, pa što će dobitnik tamo kupiti s tom ponudom...

perilicu,zamrzivac,...

16 godina
neaktivan

u slavonskom brodu je bio ogromni centar u sklopu centra supernova, sad su ga premjestili u neku stracaru i skoro nikog nikad nema ,a prije stalno netko kupuje nesto, nikad nije zjapilo prazno, sad su tamo stavili neki j****i elipso

ja imam jedno pitanje - sto naprimjer ja osvojim jednu od 3 nagrade i ja ne mogu doci u zagreb, dali oni mogu poslati meni to pa da ja kupim u meni najblizem centru???

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 19:16 (AmD).
16 godina
neaktivan

jel zna netko?

16 godina
Ve-mil ponuda (očajno)

izaberes ono sta ima u njihovom katalogu,uplatis pare-i onti mozda posalju,ili ako imas srece kao ja

nakon uplate ti jave da sam dođes po robu ,jerse njima ne isplati  vrsiti besplatnu dostavu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hmm nejasno moze netko bolje pojasniti, znaci ja ne mogu doci po svoju nagradu u zagreb, zanima me dali mi bugovci to mogu uplatiti na tekuci racun ili poslati kupon pa da ja to kupim u sl. brodu

16 godina
Ve-mil ponuda (očajno)

bilobi bolje dasuu  bagu stavili neki gotovi pc u vrijednosti nagrade,i daseto kod njih prezme

nego stose mora preko vemika uzimati

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ve-mil ponuda (očajno)
Nisi u pravu zato što dobitnik nagrade može biti veliki gamer koji bi dao 20k kuna za konfu,a može biti da bi dobitniku bilo dovoljno da uzme za 4k kuna komp a za ostale pare kupi tv i ostale kućanske aparate!

3 0 hvala 0
16 godina
Tomislav95 kaže...
Nisi u pravu zato što dobitnik nagrade može biti veliki gamer koji bi dao 20k kuna za konfu,a može biti da bi dobitniku bilo dovoljno da uzme za 4k kuna komp a za ostale pare kupi tv i ostale kućanske aparate!

djelomicnosi u pravu,ali mislim da bug ne kupuju oni koje zanimaju najnovije gorenje perilice

jabih svih 20000k utukao u kantu

16 godina
neaktivan
zzz kaže...
Tomislav95 kaže...

djelomicnosi u pravu,ali mislim da bug ne kupuju oni koje zanimaju najnovije gorenje perilice

jabih svih 20000k utukao u kantu

Opet nisi u pravu!

Ne znači da čitače Buga zanimaju perilice,ali neki(uključujuči mene) imaju važnije stvari od skupe konfe!

16 godina
Ve-mil ponuda (očajno)

zanimame stobi ti kupio da dobijes prvu nagradu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako se ne varam bonovi od 5,000 kn nisu vezani za Ve-mil (nisam ziher). Iskreno, koliko god ovo zvučilo kontradiktorno, bolje bi mi odgovarala 2./3. nagrada, pa da još dam 2-3k kn i složim konfu koja pojede iz Ve-mila konfiguraciju do 20,000 kn.

Osim toga, čak i da dobijem taj bon, trenutno ne bih mogao složiti funkcionalnu konfigutaciju u Ve-milu. Naime, u Zagrebu, nemaju dovoljno jaka napajanja! -.-

Iskreno, ne znam kako drugi čitatelji razmišjaju, ali ja bih bio daleko zadovoljniji sa 15,000 koji se mogu potrošiti u ADMu (da ne kažem, s obzirom na cjene, vjerojatn bih na kraju gledao računalo sa sličnim komponentama), pa čak bih, osobno (zbog loših iskustva sa Ve-milom) uzeo bon od 10k kuna koji mogu bilo gdje potrošiti nego 20k za Ve-mil.

Every hole is a goal!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice