Što sa starim hardwerom

poruka: 5
|
čitano: 980
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Što sa starim hardwerom

Što sa starim hardwerom, malo sam guglao dal bi se kako moglo to iskoristi. Al osim par servera nisam ništa pametnog našao.

Imate vi kakav prijedlog?

Imam dva il tri pentiuma II slot 1, par komada intel socket 7. Matične za njih.

Nešto edo ram, sdram 32 mb pločica i još su neki.

Dvije grafičke, mislim 16 i 32 mb. Nisam sad siguran, al i jedna PCI grafička.

Pretpostavljam da imam i mrežne kartice, lan utor i utor za koaksijalni. Pretpostavljam i nadam se za wifi.

Još par kartica koje nisam detaljno proučavao.

Kakve su mi opcije sa tim, jel mogu to uopce iskoristi?

0 0 hvala 0
16 godina
Što sa starim hardwerom

S ovim Pentiumima II možeš složit komp da ti služi kao pisaća mašina, stavi 98-icu gore i bar 128MB RAM-a i to je to. Sumnjam da može poslužiti za bilo što drugo. A s ovim Pentiumima ćeš napraviti još manje. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Što sa starim hardwerom

- ostali mogu biti kase za DOS soft u birtiji.

- Za kućnu upotrebu su beskorisni (surfanje, aplikacije) osim za hobiste i nostalgičare prastarih igara (hint Privateer, DOOM.. naravno ako ima SB16).

- coax je za LAN (BNC konektor) tako da je neisplativ osim ako imaš ostatak potrebne opreme ili nekog tko treba za DOS-NDIS lan.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
Re: Što sa starim hardwerom

PCI grafička može dobro doći za servisiranje računala - ako je neispravna pci-e ili agp grafička a nema integrirane ili ako je na matičnoj otišao pci-e ili agp utor.

Ili ako treba flashati bios neke grafičke spojene na pci-e ili agp...

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
16 godina
neaktivan
Što sa starim hardwerom

Šteta, baš sam se poveselio kad sam naletio na hrpu smeća. Od sveg sam uspio složit celerona 900 mhz, 384 mb ram, 10 gb hdd.

Ako netko oće voljan sam mijenjat za PIII 1ghz, pga 370 i sdram pc133 ram. Imam nešto i zvučnih pci kartica.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice