MY bad...
@rooswelt
imam stock od phenoma 2x6 1055 t :D
MY bad...
@rooswelt
MY bad...
@rooswelt
Mislim na onoga zelmana :-D
Nudim,dajem,razmjenjujem:
1 PS/2 HP tipkovnicu(nova,dosla uz hp-ovu konfiguraciju)
zalman potenciometar (fan6 ne radi)
Maxtor pata disk 20gb
1 80m ventilator
trebam HITNO bilo koju staru pcie graficku karticu,po mogucnosti ATI
ja trazim Potenciometar, pomogucnosti od scyta , da je u super stanju i da ima garanciju i bundle (nije obavezno)
Imam dosta stvari u zamjenu, pa mi javite na pp
462 kt7 ultra-ms-6380e ili k7t turbo
prodajem ili mjrnjam za 478 ali neka je dobra
javit u p.p
:OOOO
:OOOO
Ima ovaj iznad tebe (pamark)
sta ima on ?
ahaa, njemu ne radi 1 fan
Nudim,dajem,razmjenjujem:
zalman potenciometar (fan6 ne radi)
ja trazim Potenciometar, pomogucnosti od scyta , da je u super stanju i da ima garanciju i bundle (nije obavezno)
sta ima on ?
:D
EDIT: aha vidim, jbg..
lamee
imam ja neki u koji idu micro sd kartice ali ga trebam pronaci sutra imam vremena pa cu pronjuskat po stvarima u postaviti sta imam za poklone ili razmjenu!
imam ja neki u koji idu micro sd kartice ali ga trebam pronaci sutra imam vremena pa cu pronjuskat po stvarima u postaviti sta imam za poklone ili razmjenu!
Hm,nemam microsd karticu,tako da nista.
Hm,nemam microsd karticu,tako da nista.
Kartica dode od 1gb 100kn,i manje.
EDIT: Ima ko neko staro napajanje...voltaža nebitna :)
Za te novce kupim mp3 na njuskalu.
SanDisk microSD od 4gb dođe 75 kn.
Za te novce kupim mp3 na njuskalu.
ako imas tv karticu imam ti ja mp5...da znam nemoj sad i ti hardcore i sl. pogledaj prijasnje postove ugl. mozemo se dogovoriti
ima netko AMD stock cooler od phenoma ili tako neki sličan viška? imam svašta za razmjenu...
ako imas tv karticu imam ti ja mp5...da znam nemoj sad i ti hardcore i sl. pogledaj prijasnje postove ugl. mozemo se dogovoriti
Nemam tv karticu.
Ako netko zatreba, imam stock cooler sa svog Phenoma 955x4 pa kome paše, može ga dobiti ;)
Ako netko zatreba, imam stock cooler sa svog Phenoma 955x4 pa kome paše, može ga dobiti ;)
meni ?
planiram kupit isti proc na ljeto
ima ko 478 plocu treba mi imam jedan proc od 2.666 pa ako mi neko moze javit dogovorit na privatnu poruku
unapred hvala
meni ?
Nisam sad skužio :P Jel ti treba cooler ili ?
meni ?
Nisam sad skužio :P Jel ti treba cooler ili ?
pa trebat ce mi
Pa dobijes stock cooler kad kupujes proc inace!
meni ?
sta ce ti kad ces isti takav dobiti sa procesorom...apazanjin daj ga xxx manu...potrebniji je njemu
sta ce ti kad ces isti takav dobiti sa procesorom...apazanjin daj ga xxx manu...potrebniji je njemu
i ja kažem :D
meni ?
sry nisam znao, ja se ispricavam