Pozdrav, trebao bi pomoc, ovako, nakon deinstaliranja ProTools softvera (softver za mix mjuze) (i njegovih nekih drivera) trebao sam napraviti restart racunala,a nakon sto sam to napravio Windowsi se vise nisu htjeli podici nego se racunalo smrznulo usred bootanja (nisam cak mogao niti pristupiti boot meniju, probao sam i vise put resetirati, cak sam i probao samo ostaviti jednu plocicu memorije od dvije da vidim sta je, prestekavao kablove od diska itd...), jedino sto je radilo je bilo ucitavanje cd pogona, pa sam ja stavio CD od Win7 i pokusao na sve nacine koje ima popraviti racunalo (vracanjem na prethodnu tocku System Restorea, cak sam skenirao disk, nije bilo nikakvih bad sectora niti bilo kakvih znakova da je disk krepao), nakon sto ni to nije upalilo, isao sam na potpuno novu reinstalaciju Win7 te nakon cekanja od pola sata da se "Expanding Windows Files" pokrene doslo je do toga da je instalacija zavrsila skroz ali na kraju su mi Windowsi javili da nemogu konfigurirati jedan sistemski uredaj te da moram ponoviti instalaciju, sad mene zanima, u cemu je problem, dali je HDD otisao?
Edit: uspio sam instalirati Windowse, pojavila se poruka: "The computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error. Windows installation cannot proceed. To install windows, click "OK" to restart the computer, and then restart the installation. i sad jedino mogu sve ponovno napraviti ali opet ista stvar se dogada.