Problem sa slaganjem racunala

poruka: 64
|
čitano: 10.484
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Možda vi slavonci imate više sreće sa njima:)

Što se tiče toga da zašto nije išao odmah u ADM...

Pa vidi...koliko sam pročitao autor je cijelu konfu osim grafičke kupio u ADM-u.

Pretpostavimo da nije nigdje zeznuo matičnu ili bilo koju drugu komponentu kod slaganja, a kada ju je složio neće "paliti".

S obzirom da je na konfu potrošio u spomenutom dućanu svotu nečije mjesečne plaće i da je navedena trgovina poznata po ljubaznosti i

da također ima svoj servis, bez obzira što piše na kutiji tko je ovlašteni serviser nema te trgovine u koju se ne bi u roku 8 dana vratio

ukoliko nešto ne radi ispravno i zahtjevao zamjenu.

Koliko god oni cijenili svoj posao toliko i ja cijenim svoj novac i ne želim ga bacati uokolo natežući se sa nekim.

Ispričavam se na OT, ali dajte ljudi iskoristite svoje pravo povrata robe ili zamjene i cijente svoj novac. Ili svojih roditelja. Isto je vrijedan. Vrijedniji.

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Problem sa slaganjem racunala
archer02 kaže...

Možda vi slavonci imate više sreće sa njima:)

Što se tiče toga da zašto nije išao odmah u ADM...

Pa vidi...koliko sam pročitao autor je cijelu konfu osim grafičke kupio u ADM-u.

Pretpostavimo da nije nigdje zeznuo matičnu ili bilo koju drugu komponentu kod slaganja, a kada ju je složio neće "paliti".

S obzirom da je na konfu potrošio u spomenutom dućanu svotu nečije mjesečne plaće i da je navedena trgovina poznata po ljubaznosti i

da također ima svoj servis, bez obzira što piše na kutiji tko je ovlašteni serviser nema te trgovine u koju se ne bi u roku 8 dana vratio

ukoliko nešto ne radi ispravno i zahtjevao zamjenu.

Koliko god oni cijenili svoj posao toliko i ja cijenim svoj novac i ne želim ga bacati uokolo natežući se sa nekim.

Ispričavam se na OT, ali dajte ljudi iskoristite svoje pravo povrata robe ili zamjene i cijente svoj novac. Ili svojih roditelja. Isto je vrijedan. Vrijedniji.

slazem se
AMD Athlon X2 7750+ @3.1Ghz / ASUS M3N78-EM / Kingmax 3 Gb RAM 800 Mhz / Zotac GF8800 GT AMP 512 mb / Seagate-Maxtor 320 Gb / Fortron Blue Storm II 500W
16 godina
neaktivan

a imas pravo....

odnia sam u vemil bia maticnu jer sam bia uvjeren 100% da je stvar do maticne posto sam napajanje isprobo kod frenda i radilo je perfektno,tako da sam im lipo odnija maticnu i neka mi zamjene za novu ,sta su i ucinili, samo ko bi se nado da ce mi opet dati neispravnu komponentu...(i to nakon tjedan ipo dana cekanja :( )

nisan tija ici u adm-a posto sam znao u cemu je problem ali sad definitivno nezelim cekat jos jedan ipo tjedan da dobijem novu maticnu koja je mozda opet neispravna tako da san juce lipo odnija cilo kuciste u adm-a i frajer je reko da ce ga danas pogledat i javit u cemu je stvar...jer ja stvarno nemam vise zivaca s time se zafrkavat i cekat nove/neispravne komponente...kupia sam komp 31.1 i jos ga ne da nisam niti upalia vec nemam ni sve komponente ispravne :(

sta se tice da sam ostetia maticnu ili neku drugu komponentu nisam jer san pazljivo rukova s njima tako da to otpada.

uglavnom bas me zanima sta ce reci.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Navijam za tebe ;)

Javi epilog...nadam se sa novog računala.

Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice