Problem sa printerom!?

poruka: 4
|
čitano: 2.721
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa printerom!?
pitanje

evo imam printer i skener Epson Stylus DX4450 i kada ga instaliram ne zeli mi prikazati koliko boje imam niti nista printati ni skenirati. Tj. pise pod device manager da imam Epson Stylus CX4400 a to nije istina. Tj. windows mi prepoznaje krivi printer.Probao sam skinuti drivere i za taj drugi CX4400 ali nista. onda pise wrong drivers you need to update it bla bla bla.

e sad nemam pojma sta nije u redu i ako netko zna neka kaze hitno mi je.

usput imam windows xp professional i prije sa printerom nisam imao nikakvih problema,tj. radilo je do prije 2 tjedna sve u redu.

Proud to be adicted to WoW

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem sa printerom!?

Pa ako si instalirao sa priloženim CD-om koji si dobio uz printer ne bi trebalo biti problema. Ne znam kako si ti radio ali kad se instaliraju driveri za printer onda prvo treba staviti cd u cd-rom i početi instalirati driver i softwer i nakon toga uštekati printer u usb utor (ili se može desiti da prilikom instalacije program ti kaže da uštekaš printer i da će se tada instalacija drivera i softwera nastaviti). Izbriši driver i instaliraj ga ponovo. Pokušaj uključiti printer u drugi usb utor. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator
RE: Problem sa printerom!?

Nije nikakav problem to sto pokazuje za "50 manje" isto je i kod mene. Imam CX 3650 a pokazuje 3600. Vidi sliku

Inace Epson Status monitor koji ide sa driverima je dosta eratican i radi puno problema. Ja ti predlazem SSC Service Utility za nadzor kolicine boja ali sluzi i za sve ostalo (procitaj help i puno opreza prilikom koristenja ov spravice)

Skini odavde http://www.ssclg.com/epsone.shtml

Razlika Razlika
SSC Sucelje SSC Sucelje
(: @ http://www.youtube.com/watch?v=RCKLYCi2UJk
16 godina
RE: Problem sa printerom!?
vidikovac kaže...

... Epson Stylus DX4450

...imam Epson Stylus CX4400 a to nije istina.

- to se odnosi na 'series' pa je istina. Deinstaliraj sve (epsonovo), ponovi instalaciju s CDa i to je to, ako neradi onda garancija i servis.
自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice