Preporuka ventilatora

poruka: 7
|
čitano: 1.467
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Preporuka ventilatora

Pozdrav ljudi trebao bih 3 ventilatora 120mm do negdje 400kn,cuo sam preporuke za corsair sp120,coolermaster excalibur,i master turbine i scythe gentle typhoon.Pa da vas pitam koji bi tu bili najbolji?tnx unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Preporuka ventilatora

Gdje u kućištu bi bili i kako si zamislio orijentaciju protoka zraka? S obzirom da ti ih treba 3, slutim da ne idu na CPU?

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
14 godina
Preporuka ventilatora

dva idu gore i jedan ide dolje pored napajanja,pa nezz mislio sam da ovaj naprijed upuhuje zrak isto kao i ovaj dolje a ovi gore i iza da ispuhuju van.

ovako otprilike,dva venta vec imam

http://imageshack.us/photo/my-images/708/11111suv.jpg/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Preporuka ventilatora

Ovako... Ja bi to u konfiguraciji 2 ispred upuhuju, jedan iza izbacuje. Ostale otvore sve polijepiti radi podtlaka. Baci oko na Scythe Glidestream 800 ili 1200RPM. Možeš ih ti staviti i gore, ali mislim da neces dobiti vise od stupnja dva; a buku ćeš definitivno čuti.

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
15 godina
Preporuka ventilatora

Inace nikad nebih dao 400kn za 3 venta , no pogledaj si i Zalman ZM-SF3 , 120mm , 900-1500rpm-a , 18-23dBA !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Preporuka ventilatora

Naruci yateloon sa vana, jeftini su pravo, a dobri.

Corsair AP je preskup i po meni ne vrijedi para.

multi-gpu 4 live
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice