Na ovo se može samo dječurlija s bug-a ložit, netko upisao krivu cijenu i ovi sad misle da će i dobiti artikl po toj cijeni :facepalm:
Pameti, malo te je.
Na ovo se može samo dječurlija s bug-a ložit, netko upisao krivu cijenu i ovi sad misle da će i dobiti artikl po toj cijeni :facepalm:
Pameti, malo te je.
Pa da, nemres nis izgubit:) Btw. Koji je ovo glupan podjelio svima sa ove stranice td, kakvih sve ljudi ima lol :D
Pameti, malo te je.
Educiraj se prije nego kreneš sr*t. Ne bi bilo prvi put da je ovo prošlo (ako se prethodno plati, naravno).
Pameti, malo te je.
Isto ja tako bilo sa nekim misem u protisu, samo je cijena ispravljena za 20 minuta. Netki je narucio i svi su mu govorili da je budala, al je zato on imao mis od 500 kn za 50 kn:) Sto vrijedi izgubit? Ako prode super ako ne nikog nije briga, a za narudzbu sam potrosio 1 minutu tocno:)
A čekaj od vas svih nitko ne čita?
Trenutno nije raspoloživo
ili je bilo raspolozivo danas?
A čekaj od vas svih nitko ne čita?
Trenutno nije raspoloživo
prije 1min mi bilo nije rasplozivo
lol :D
Ajde natrag na temu, trolanje pobrisano.
Evo, sad su stavili da kućište nije raspoloživo.
I maknuli su cijenu, nemože se više naručivat.
Ja jesam..
Taman sam ja kupio zadnjih 5 :)
Zanimljiva situacija, iako mislim da kučišta nece doci.
Ovo nije klikni.hr koji je imao msan robu, vec ekupi koji dila sa više mjesta. Zastupnici za CM su feniks i Links, dakle Ekupi bi trebali platiti kucista o svom trošku i isporuciti nam. Malo vjerovatno, tj nemoguce. Datum isporuke je 23 upravo zato što se ne radi o msan robi s kojima imaju deal da se odmah salje.
99% da ce naruđbe biti stornirane, i kupcima na kartice vracen novac, uz naravno ispriku pošto se radi o dobroj firmi.
Vjerojatno, ali kad bi nam se baš dalo natezati s njima morali bi svima isporučiti po cijeni koja je bila u trenutku narudžbe.
To je sigurno greška na ekupi, i to žešća
http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=COOLERMASTER+CM+692+II+Advanced+X2
Sigurno su zaboravili jednu nulu dodat....ali na kraju...
Navlakusa, samo takva...
Ja sam kupio, pa ćemo viditi oće proći. Odabrao sam plaćanje kod preuzimanja, za sada je provedena narudžba.
Najbolje na 12 rata uzet, 8kn mjesecno
Heheh brutalno
opet vraceno
Raspoloživost:
Spremno za isporuku,
dostava od 23.05.2013.
opet vraceno
Raspoloživost:
Spremno za isporuku,
dostava od 23.05.2013.
Da, primjetio sam.
Sutra ćemo vidit rasplet situacije.
Kad svi dobijemo mailove isprike. :)
ah nije mi vrag dal mira pa i ja naručil 2 komada,vidli budemo sutra kaj bude...
i ja narucio jedan komad,ali mislim da nece bit nista od toga.
Možda bi i bilo da ekipa nije naručivala po 5 komada ;)
Možda bi i bilo da ekipa nije naručivala po 5 komada ;)
U našem narodu pohlepa je oduvije. Oni su računali da će to preprodat i zaradit si koju kunu na nećijoj grešci a taj koji je napravio grešku lako moguće da će il snosit san troškove il dobit otkaz. Ako isporuće kućište to što vi zaradite preprodajom to ce sve netko morat otplatit. Da ih je samo deset naručeno to je već 8000 kn štete.
Nema kontakta = prevarant
yeah right i onda je svizac zamotao čokoladu,ali dobro nekaj su morali smisliti
Majke ti zbilja je bila cijena 93 kn! Sad kad je Ivaninjo spomenuo Crazy Friday idem pogledati u junk i vidim ovo (slika). Šalju mi mailove stalno i većinu ih obrišem da ni ne pročitam jer ništa ne trebam, ovog nisam pročitao Ne mogu vjerovati!
Kakvi genijalci. Dakle ipak mi svi nismo bili prevaranti, nego smo pokušali iskoristiti navodnu dobru ponudu. Školski primjer lažnog oglašavanja i prljave igre. Ja inače novce nisam dobio natrag...
Majke ti zbilja je bila cijena 93 kn! Sad kad je Ivaninjo spomenuo Crazy Friday idem pogledati u junk i vidim ovo (slika). Šalju mi mailove stalno i većinu ih obrišem da ni ne pročitam jer ništa ne trebam, ovog nisam pročitao Ne mogu vjerovati!
hmmm,zanimljivo