Podloga za miš: Koju kupiti!

poruka: 3
|
čitano: 1.978
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Podloga za miš: Koju kupiti!

Kupujem podlogu za miš, pa me zanima koju kupiti i gdje je najpovoljnije? Imam Razer exactmat, ali mi je vec dolijala! Sad što kupiti, koristit će se za igranje i jedini uvjet je da nije crna i do 250-300kn max! Miš je Logitech G500! Hvala!

ButcherCRO ingame! I onda neš pil, vražju mater neš pil!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Podloga za miš: Koju kupiti!
Butcher kaže...

Kupujem podlogu za miš, pa me zanima koju kupiti i gdje je najpovoljnije? Imam Razer exactmat, ali mi je vec dolijala! Sad što kupiti, koristit će se za igranje i jedini uvjet je da nije crna i do 250-300kn max! Miš je Logitech G500! Hvala!

Preporucam Steelseries QCK najvecu imam je sa G9x i mogu rec samo jedno. Savrsenstvo!

16 godina
Re: Podloga za miš: Koju kupiti!
Logigamer kaže...
Butcher kaže...

Preporucam Steelseries QCK najvecu imam je sa G9x i mogu rec samo jedno. Savrsenstvo!

Večinom su crne, jedino da mi je moguče kod nas nabaviti Barbarian Edition! Ima li tko Goliatus, pa da kaže iskustva!

ButcherCRO ingame! I onda neš pil, vražju mater neš pil!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice