kod njega na desku
Playstation 3
- poruka: 71
- |
- čitano: 16.593
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Šta mi nije uploadao, evo sa ću napravit edit
Joj , da znate šta mi se danas desilo:
na PSNu već par mjeseci ja imam jednog frenda iz Amerike i mi se cijelo vrijeme dopisujemo onako poznanički,
i tako mi igrice ono, starci ovo, life sucks, i tako dosli do tgo a da sam mu reko kako se ja zovem i kako izgledam (rekoh mu za video koji je BORN napravio i stavio na YouTube)
i tako i on meni reče kako se zove i izgleda, poslao mi poruku,
kad ono na slici ONA.
Zamislite vi kako sam se šokiro kad sam to vidio, cijelo vrijeme mislim da je muško. Moja mama LMAO kad je čula.
Ime joj je Ciera (neznam kako se izgovara).
evo vam i slika koju mi je poslala
A vi malo otisli u OT :D lol slatka mala ;)
i još što mi je jako facinantno:
voli FPS-ove, a cura;
stalno visi na konzoli, a cura;
obožava Resident Evil 5 demo, a cura;
zamislite koji je to gamer (a cura).
Ne puši, niti pije, što je prihvatljivo iako je mojeg godišta, a ja imam 15 god.
EDIT: Ajde vi koji imate PS3 stavite me kao frenda na PSNu. U mom potpisu mi je ime profila.
voli FPS-ove, a cura;
Ne puši, niti pije, što je prihvatljivo iako je mojeg godišta, a ja imam 15 god.
voli FPS-ove, a cura;
voli FPS-ove, a cura;
voli FPS-ove, a cura;

Žao mi je što imam puno postova u temi. Molim vas, nemojte mi zamjerit. Uključujući i ovu. Ali stvarno imam puno komentara i nemogu sam tako stojat a da ih ne napišem. I još mi je jako žao što mi je većina postova offtopic. Oprostite mi
Žao mi je što imam puno postova u temi. Molim vas, nemojte mi zamjerit. Uključujući i ovu. Ali stvarno imam puno komentara i nemogu sam tako stojat a da ih ne napišem. I još mi je jako žao što mi je većina postova offtopic. Oprostite mi