PC Kutija bijela boja DeLUX s LCD-om

poruka: 7
|
čitano: 3.617
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
PC kutija DeLUX s LCD-om

Bok, pc kutija je bijele boje i na njemu piše DeLUX sa LCD-om koji svjetli plavčaste boje. E sad sa LCD je crko, trebalo to i zamjeniti komplet pločicom sa lcd-om. A one LCD što svjetli kada upalim a ono mjeri temperature i sat u displayu i sl. Gdje ima to kupiti? Ako ga nema za kupiti i pitanje je jel ako neko ima volju da proda ili pokloni?  Večinu popravljam razne uređaje pa i se razumijem u to. Šteta da se baci tako lijep kutija i ima dosta mjesta (prostran je) za matićnu ploču. Te s servisa mi je poklonio da ja mogu ugradit ali nemre kada upališ komp jer sve kablova spojen sa LCD-om. Pa onda sam tražio na netu pa i nema, mislim da je dosta prošlo vremena i zato nema za kupit.

Za početak sam uslikao kako izgleda i samo taj pločicu di nabavit? I ako netko ima neka javi. Hvala.

Pločica 1 Pločica 1
Pločica 2 Pločica 2
Pc kutija DeLUX 1 Pc kutija DeLUX 1
Pc kutija DeLUX 2 Pc kutija DeLUX 2
Nenad
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.6.2010 15:15 (Nello).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
RE: PC kutija DeLUX s LCD-om
vidio sam neka LC Power kučišta s jako sličnim ili istim lcd-om pa probaj takvo potražit...
mario.bradac@yahoo.com ... mario.bradac@gmail.com
16 godina
neaktivan
RE: PC kutija DeLUX s LCD-om
XXX-Man kaže...
vidio sam neka LC Power kučišta s jako sličnim ili istim lcd-om pa probaj takvo potražit...

Hvala, a gdje si točno vidio, ak je ima na netu? Meni netreba kutiju koju već imam, samo trebam malu pločicu uz koji ide sa Lcd-om, uglavno da umetnem novu a neispravnu izbacim.

Ako ga nema, razmišlajm kako ću ukrasit na njegovo mjesto s prednje strane gdje stoji, možda da umetnem sliku i upalit s LCD kao poput neon reklame..NevinašceNamigivaOsmijeh

Nenad
16 godina
neaktivan

Jel bi ti odgovarao ovaj LCD?  Mislim da je kuciste isto, ili cak slicno,..imam to kuciste, ali ga ne koristim..

Meni je jedino bio problem sto se nekada znalo dogoditi da vrijeme kada upalim racunalo, krece od 12:00..

Apple iPhone 3GS 16GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
to je isto kučište pa se dogovorite :)
to kaj se sata tiče je vjerojatno zbog slabe baterije....
mario.bradac@yahoo.com ... mario.bradac@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ok, neka se javi ako je zainteresiran Smijeh

Vidim da je također iz Bjelovara, pa nebi trebalo ni slati postom..

Apple iPhone 3GS 16GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: PC Kutija bijela boja DeLUX s LCD-om
lg-viewty kaže...

Ok, neka se javi ako je zainteresiran Smijeh

Vidim da je također iz Bjelovara, pa nebi trebalo ni slati postom..

Sve je riješeno, dakle problem više nema. SmijehCool

Nenad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice