Naručio sam mob iz vipa prije tjedan dana i tek jučer je stigao, a danas mi je mob već krepao,nemam namjere se zahebavati s njime nego sutra nosim direktno u vip. Jel mogu zatražiti da mi odmah zamjene uređaj?
Ti trazi, ovaj na salteru ti vjerojatno nece dat, pa trazi voditelja poslovnice vidi sto ce on rec. Nemoj davat mob na servis. Ako nece, ostaje ti raskid ugovora i povrat novca ako si to kupio "na daljinu". Ako nisi, morat ces se oko toga natezat s njima preko inspektorata. Samo nesmijes dat mob njima dok ti ne daju novi, inace sve pada u vodu.
Pa ako imam kakve pravne osnove odmah bih zatražio zamjenu,ako ne nije mi pre veliki problem ni da ode na servis. Mob mi je došao poštom.
Inace ako nesto kupis u ducanu i ako ti se pokvari, unutar tjedan dan dobivas zamjenu odmah ( manje vise ako su dovoljno strucni da vide da se pokvarilo )... Trebalo bi biti i za vip centar tako jer je "ducan"..
E j*bemu , sutra ce bas biti 8 dana od datuma koji pise na posiljci,nadam se da cu uspjeti nes ispregovarati.