Problem je s paljenjem kompa
Na tipku ne reagira nego moram na prekidaču na napajanju ga ugasit i onda kad se "upali" tj. upale se samo ventilatori i iskljuce za 2 sec.
Problem je s paljenjem kompa
Na tipku ne reagira nego moram na prekidaču na napajanju ga ugasit i onda kad se "upali" tj. upale se samo ventilatori i iskljuce za 2 sec.
jel maticna ????
možda napajanje...a prije matična...
kako da ispitam napajanje ?
Probaj prvo izvadit bateriju iz maticne i ostavi tako jedno dvije tri minute.
kako da ispitam napajanje ?
Svoje napajanje staviš u tuđe računalo ili tuđe napajanje staviš u svoje.
bateriju sam probao izvaditi
malo je problem sto nitko nema slicne komponente zatosto mi je taj komp sluzio kao server
bateriju sam probao izvaditi
malo je problem sto nitko nema slicne komponente zatosto mi je taj komp sluzio kao server
Odnesi ga u servis - tamo imaju komponente koje idu u tvoj komp. Moj best guess je da ti je matična ploča otišla. Ali bez komponenti za zamjenu - dijagnostika je nemoguća.
probaj prvo drugo napajanje ali moguce da je maticna cold boot!?
???
???
Stvarno ne razumiješ što ti čovjek govori? Govori ti ovo:
sta ti nije jasno mislim da imas cold boot problem!
Kao sto su ti kolege rekle pokusaj sa drugim napajanjem, ako nece onda novu maticnu trazi..
Meni identicna stvar se dogodila.Uzeo ga pod ruke i pravac u servis.Tamo su rekli da su ga upalili iz prvog puta i da radi normalno.
Meni identicna stvar se dogodila.Uzeo ga pod ruke i pravac u servis.Tamo su rekli da su ga upalili iz prvog puta i da radi normalno.
Žica koja se raštimala se u transportu naštimala.
kada iskljucim P4 konektor onda vent ostane raditi ali se monitor i dalje nepali
Žica koja se raštimala se u transportu naštimala.
Da ga prodrmam ??? :D
Ma to ti je crklo, uradi ono što su kolege prije rekle.
ma u servisu ce mi uzet pare a nece nis napravit, s drugim napajanjem ista stvar
Imas garanciju? ako imas pravac servis.
Edit: maticna je onda
Isti problem sam imao i ja davno,pregorjela mi integrirana grafa na gigašajt matičnoj i samo su se ventilatori vrtili,čak bez bipova!
s drugim napajanjem ista stvar
matična crkla
ako ima odgovarajuće konektore ne može bit nekompatibilno, nego samo neispravno!
Isti problem sam imao i ja davno,pregorjela mi integrirana grafa na gigašajt matičnoj i samo su se ventilatori vrtili,čak bez bipova!
I sta bilo sa maticnom ???
Imas garanciju? ako imas pravac servis.
Edit: maticna je onda
neam
Dali se matična može popraviti ?
Dali se matična može popraviti ?
Ne. Kupiš drugu. Situacija ti je malo zeznuta - što ako kupiš drugu matičnu ploču pa se ispostavi da nije ona kriva nego memorija, procesor ili grafička kartica? A opet - ako ga odneseš na servis, ne riskiraš da bezveze kupiš komponentu koja ti ne treba, ali ćeš platiti servis (ne znam koliko - ovisi od servisa do servisa - pretpostavljam da se cijene kreću oko 120 kuna).