Komp kvari sliku na tv-u

poruka: 21
|
čitano: 4.820
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Komp kvari sliku na tv-u

Ovako, do nedavno mi je sve bilo u redu, zatim sam prebacio komponente iz starog u novo kučište i usput stavio napajanje xfx 450w i tu su nastali problemi. Kad upalim komp samo mi se slika na tv-u zamrzne i stoji, tu i tamo malo krene ali se neda gledati, čim ugasim komp slika je opet super. Ako neko zna rješenje bio bih zahvalan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Komp kvari sliku na tv-u

Je li tv katodni, lcd ili plazma?

Koliko je TV udaljen od kompa?

Jesu li TV i komp ikako spojeni?

Spajaš li ih možda na istu utičnicu ili na isti produžni?

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Re: Komp kvari sliku na tv-u
191x7 kaže...

Je li tv katodni, lcd ili plazma?

Koliko je TV udaljen od kompa?

Jesu li TV i komp ikako spojeni?

Spajaš li ih možda na istu utičnicu ili na isti produžni?

Ma tv je običan onaj crt, a sad, udaljeni su oko metar i pol jedan od drugoga, i na različitim su utičnicama..

17 godina
Komp kvari sliku na tv-u

Koji digitalni prijemnik koristiš i je li na njemu najnoviji dostupan softver/firmver?

prolazi li ti možda kabel TV antene negdje pored kompa?

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
191x7 kaže...

Koji digitalni prijemnik koristiš i je li na njemu najnoviji dostupan softver/firmver?

prolazi li ti možda kabel TV antene negdje pored kompa?

Imam onaj Nitro box, a sad za software neznam dal je najnoviji na njemu, i komp i tv nigdje ne dolaze u dodir il tak nešto, sad neznam dal bi mogao biti problem ako su mi komp i tv na istom osiguraču, znači na različitim utičnicama ali mislim da su mi one na istom osiguraču.

14 godina
protjeran
Komp kvari sliku na tv-u

ma joj kod mene kvari kad pricam na tel,mob,kad radi fen,kad radi masazer,kad radi komp itd na bilokojoj udaljenosti -.- to je nez zbog cega vjerojatno lose provodnja struje po kuci,imao sam crt,sad imam lcd i istit problem

0 0 hvala 0
14 godina
NoDiggity kaže...

ma joj kod mene kvari kad pricam na tel,mob,kad radi fen,kad radi masazer,kad radi komp itd na bilokojoj udaljenosti -.- to je nez zbog cega vjerojatno lose provodnja struje po kuci,imao sam crt,sad imam lcd i istit problem

mah, samo znam da su sa ovim dig signalom sve shebali, kad su to uvodili trebali su napraviti da svi imaju jednako signal ili nešto, a ne ja sad jedva hvatam ova 4 osnovna prog i tu imam češće smetnje i sad još ovo sa kompom...

14 godina
protjeran
mate213 kaže...
NoDiggity kaže...

mah, samo znam da su sa ovim dig signalom sve shebali, kad su to uvodili trebali su napraviti da svi imaju jednako signal ili nešto, a ne ja sad jedva hvatam ova 4 osnovna prog i tu imam češće smetnje i sad još ovo sa kompom...

ma joj meni nade puno programa i onda poslije jedan po jedan gube signal u pm -.-

17 godina
mate213 kaže...
NoDiggity kaže...

Nešto tebi gadno ne štima ako hvataš samo 4 kanala. Trebao bi hvatati barem 8-10.

Probaj staviti zadnji firmver na prijamnik ako možeš (ako podržava USB ili nešto slično).

Kada si zadnji puta pretraživao kanale? Je li antena sobna ili krovna?

14 godina
191x7 kaže...
mate213 kaže...
NoDiggity kaže...

Nešto tebi gadno ne štima ako hvataš samo 4 kanala. Trebao bi hvatati barem 8-10.

Probaj staviti zadnji firmver na prijamnik ako možeš (ako podržava USB ili nešto slično).

Kada si zadnji puta pretraživao kanale? Je li antena sobna ili krovna?

ma nema ovaj ulaz za usb, antena je krovna i baš sam neki dan tražio kanale. A problem je kaj nemam baš u blizini odašiljač pa valjda zato nemre više uhvatit, to mi samo na 25 kanalu UHF nađe ta 4 programa i to je to..

17 godina
Komp kvari sliku na tv-u

Čini se da ti treba digitalno antensko pojačalo.

Signal ti je izgleda toliko slab da ti računalovo magnetsko polje stvara smetnje.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Komp kvari sliku na tv-u

ah a probat ću onda i to..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Komp kvari sliku na tv-u

To ti je do napajanja! promjeni ga i miran si!{#}

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 14:38 (Bacelj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Komp kvari sliku na tv-u

Nije bitno gdje se nalazi TV prijemnik i reciver, već antena; koja je u Tvom slučaju očito na nezgodnom položaju između dva signalna raspona. Probaj ju podići ili spustiti u rasponu 70 cm od sadašnjeg ili bih preporučio antenu sa pojačalom na što višljem mjestu koliko je to moguće.

0 0 hvala 0
14 godina
Komp kvari sliku na tv-u

A nije valjda do napajanja, novo je. A antena mi je na krovu, višlje nejde...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
mate213 kaže...

Onda vjerojatno imaš "riblju kost" koju svi toliko hvale, a na kraju uvijek problemi s njom, barem što se digitalne tiće. Probaj si posudit negdje od nekoga sobnu antenu s pojačalom i vidjet razliku ako je ima. Dakako da je pri svakom pomaku antene obavezno ponovno skeniranje programa.

14 godina
neaktivan
mate213 kaže...

imao sam vrlo slican problem i nisam vjerovao kad mi je sogor rekao da je napajanje! tada sam nabavio drugo napajanje i stavio ga.. sve je radilo normalno poslije toga!

kod mene je bio jos veci problem jer sam u to vrijeme imao optimin IPTV, a kad sam palio taj komp, tv se nije mogao gledati! kad ga ugasim, opet sve normalno!  bunilo me to sto taj komp uopce nije bio spojen na net ni kablom ni bezicno... eto,probaj negdje nabaviti napajanje koje znas da je 100% ispravno i stavi ga u taj komp, pa ces vidit...

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
13 godina
protjeran
Bacelj kaže...
mate213 kaže...

imao sam vrlo slican problem i nisam vjerovao kad mi je sogor rekao da je napajanje! tada sam nabavio drugo napajanje i stavio ga.. sve je radilo normalno poslije toga!

kod mene je bio jos veci problem jer sam u to vrijeme imao optimin IPTV, a kad sam palio taj komp, tv se nije mogao gledati! kad ga ugasim, opet sve normalno!  bunilo me to sto taj komp uopce nije bio spojen na net ni kablom ni bezicno... eto,probaj negdje nabaviti napajanje koje znas da je 100% ispravno i stavi ga u taj komp, pa ces vidit...

Moguće je ako mu trenutno napajanje nema ekransku zaštitu, što je vrlo malo vjerojatno. Cijelo kučište mu je u stvari faradejev kavez pa stoga ne bi trebalo isijavat smetnje...jedino ako nije otvorio stranicu :/

14 godina
Komp kvari sliku na tv-u

Evo probao sam staviti napajanje što je prije bilo u kompu i isti je problem, a sa sobnom antenom nema šanse da ću uhvatiti bilo koji program jer sam na takvom području da jedva i ovo hvatam

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Komp kvari sliku na tv-u

Zar je toliki problem kupiti digitalno antensko pojačalo za 40ak Kn?

Uzmeš, montiraš ga najdalje 2 metra od antene i riješio si problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Komp kvari sliku na tv-u

a kupit ću kad budem išao nekud dalje, jer vamo nemam baš di to uzet..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice