Koji monitor za isa grafičku?

poruka: 4
|
čitano: 1.359
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koji monitor za Herkules isa grafičku?

Pozdrav!

Dobio sam jedan prastari pc (286) za koji nisam siguran da li radi. U pc-u je prastara Herkules ISA grafička... Zanima me da li ima gdje nabaviti neki stari monitor koji bih mogao spojiti na tu grafu pošto klasični monitori ne odgovaraju i koji bi bio najbolji...

Također me zanima gdje bih mogao nabaviti staru tipkovnicu (nezz točno koji je utor nije ps/2)

slike u prilogu (sorry na kvaliteti...slikano mobitelom)

Zahvaljujem

utori na grafi utori na grafi
grafa grafa
utor za tipkovnicu utor za tipkovnicu
Welcome to my nightmare!
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2009 19:46 (pc ovisnik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Koji monitor za Herkules isa grafičku?

Nema slika...

Nemam još inspiracije za potpis!
16 godina
neaktivan
pc ovisnik kaže...

Pozdrav!

Dobio sam jedan prastari pc (286) za koji nisam siguran da li radi. U pc-u je prastara Herkules ISA grafička... Zanima me da li ima gdje nabaviti neki stari monitor koji bih mogao spojiti na tu grafu pošto klasični monitori ne odgovaraju i koji bi bio najbolji...

Također me zanima gdje bih mogao nabaviti staru tipkovnicu (nezz točno koji je utor nije ps/2)

slike u prilogu (sorry na kvaliteti...slikano mobitelom)

Zahvaljujem

Tipkovnicu sam imao do nedavno ali sam ju dao sestričnoj za igru :-) - bila je dio konfiguracije iz '98. Ako se ne varam mislim da imaš svojevrsne adaptere koji ti omogućuju da uštekaš PS/2 tipkovnicu (kao npr što imaš vga to dvi)
The sands of time for me are running low
16 godina
neaktivan

Konektori su D-sub (9 i 25 pinova). Mislim da su zadnji monitori s takvim konektorima bili u prodaji prije 10-ak godina. Možda postoji adapter s jednog od tih konektora na 15-pinski D-sub kakav se još koristi na današnjim monitorima, ali sumnjam da imaš volje trošiti lovu na tako staro računalo. I ako je ispravno, jako ga je teško za bilo što iskoristiti - najvjerojatnije si ograničen na DOS ili eventualno Win 3.1/95 u najboljem slučaju.

Uostalom, ako trebaš staru, jednostavnu kantu za nešto, da se povoljno nabaviti Pentium II/III generaciju računala.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice