Jako loše performanse na ovom PC-u

poruka: 11
|
čitano: 2.042
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

e ovako, imam sljedeče komponente ( sve kupljene nove )

ploča Asrock K10N78D

proc AMD phenom x4 840 3.2ghz

ram 4gb ddr2 800 mhz kinston hyperx

ati 4670 512mb

hard disk seagate 320gb

napajanje corsair VX 450v

monitor crt 17 -.-

DRAJVERI SVI NAJNOVIJI i OČIŠCENI WINDOWSI 7 OD SVEG SMEĆA (defragmentaciju vrsim svakih par dana a ciscenje smeca skoro svaki dan)

performanse su loše pa čak i užasne s obzirom na jačinu komponenti, neznam koji je razlog, to me već muci dugo 

bad company2 jedva vrtim na medium detaljima u 1024x768 rezoluciji, zapravo sve novije igre pa čak i neke stare godinu, dvije poput red faction guerilla jedva na medium-low kombinaciji

WTF?!!

AMD Athlon X2 7850 BE 2.8Ghz / Glacial Tech Igloo 5750 / 4x1GB Kingston HyperX 800Mhz / Powercolor HD 4670 512MB GDDR3 / Win 7 Ultimate x64
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Prvo da ti kazem graficku mjenjaj nevalja ništa :)
Moj PC  
4 3 hvala 1
17 godina
Re: Jako loše performanse na ovom PC-u

cuj..vjerujem u to 100% a kupio sam je zato jer su je tako nahvalili da to nemozes vjerovat, u nekim igrama briljira ali u vecini njih OMFG, pa sam razmisljao nije mozda ni tak losa, kad sam je kupovao birao sam između nje i 3850 radeonke...kaze kao 4670 ima novije tehnologije bolje performanse ovo ono, no NEVALJA NIST

AMD Athlon X2 7850 BE 2.8Ghz / Glacial Tech Igloo 5750 / 4x1GB Kingston HyperX 800Mhz / Powercolor HD 4670 512MB GDDR3 / Win 7 Ultimate x64
16 godina
ibari91 kaže...

cuj..vjerujem u to 100% a kupio sam je zato jer su je tako nahvalili da to nemozes vjerovat, u nekim igrama briljira ali u vecini njih OMFG, pa sam razmisljao nije mozda ni tak losa, kad sam je kupovao birao sam između nje i 3850 radeonke...kaze kao 4670 ima novije tehnologije bolje performanse ovo ono, no NEVALJA NIST

Nije to loša grafička, trebalo bi tjerat sve igre barem na medium detaljima, na toj rezoluciji pogotovo..

Ili je neki konflikt sa driverima ili je neka komponenta neispravna.

Jhva Elohim Meth.
17 godina

uglanom nista nije polovno, sve novo, temperature normalne pa cak i vise nego dobre

probao sam novi red faction armagedon, na medium šteka, na low je jos ok ( 1024x768 ) neznam bas dali je to normalno

17 godina

Drivere si ručno instalirao nove s stranica proizvođača čipova (AMD, nVidia, Realtek, VIA, ...), s stranica proizvođača komponenti (AsRock, Gigabyte, Sapphire, XFX, ...) ili pustio da Windowsi sami skinu?

KIA nagradna igra: http://www.kia.hr/fb/?p=1350933572
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ta konfa bi trebala sve igrat fluidno na 1280*1024.Ja sam sa puno slabijom sve tira na high.(osim metroa i crysisa)

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

1 0 hvala 0
17 godina
sry za offtopic,ali zasto si kupio novi CRT monitor ?

2 0 hvala 0
15 godina
Ahahahahahaha
koji car :D
ocito da je monitor star 8-)
Svrzic
14 godina

To je matična sa Nvidia chipom...Prema tome moguče je "klanje" drivera...Što sam i sam doživio...Očisti star drivere,stavi nove sa  amd stranice za grafu...

Sa Memtestom x86 provjeri memoriju za bad sectore...

Ako sam ti ikad pomogao stisni HVALA :)))
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

zadnju komponentu koju sam kupio bio je proc..nakon ugradnje reinstalirao sam windowse, sa driversweeperom pobrisao sve ostatke, skinuo sa org sajtova drajvere od svih komponenti i instalirao

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.8.2011 1:15 (ibari91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice