Pozdrav dakle imam gore navedenu pržilicu, jedno vrijeme je radila kako treba i sad su nastali problemi koji bilo dvd stavim u nju ona samo "mrči" neki čudni glasovi se čuju iz nje nadogradio sam frimware nije pomoglo odnio sam ju na servis i vratili mi ju natrag i rekli su da je uredu sve, ali ona i dalje ne radi kako treba. Inače imam win 7 i na njima je radila ok do sad probao sam i na xp na njima radi odlično, ali neznam zašto na win 7 ne radi kako treba dali ima tko kakvu ideju ? ? isti je slučaj i s cd-ima. Molim vas da mi pomognete !? Hitno mi je dali zna tko ??????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav dakle imam gore navedenu pržilicu, jedno vrijeme je radila kako treba i sad su nastali problemi koji bilo dvd stavim u nju ona samo "mrči" neki čudni glasovi se čuju iz nje nadogradio sam frimware nije pomoglo odnio sam ju na servis i vratili mi ju natrag i rekli su da je uredu sve, ali ona i dalje ne radi kako treba. Inače imam win 7 i na njima je radila ok do sad probao sam i na xp isto je sve, ali neznam zašto dali ima tko kakvu ideju ? ? isti je slučaj i s cd-ima. Molim vas da mi pomognete !? Hitno mi je dali zna tko ??????
meni je isti problem bio jucer i danas stavim XP i normalno sve radi
A nezz zašto, dali zna tko riješenje za windows 7 ?
Pa jel nitko nezna ?