HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ne radi

poruka: 3
|
čitano: 1.880
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Pozdrav dakle imam gore navedenu pržilicu, jedno vrijeme je radila kako treba i sad su nastali problemi koji bilo dvd stavim u nju ona samo "mrči" neki čudni glasovi se čuju iz nje nadogradio sam frimware nije pomoglo odnio sam ju na servis i vratili mi ju natrag i rekli su da je uredu sve, ali ona i dalje ne radi kako treba. Inače imam win 7 i na njima je radila ok do sad probao sam i na xp na njima radi odlično, ali neznam zašto na win 7 ne radi kako treba dali ima tko kakvu ideju ? ? isti je slučaj i s cd-ima. Molim vas da mi pomognete !? Hitno mi je dali zna tko ??????

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 12:01 (ERROR1911).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ne radi
ERROR1911 kaže...

Pozdrav dakle imam gore navedenu pržilicu, jedno vrijeme je radila kako treba i sad su nastali problemi koji bilo dvd stavim u nju ona samo "mrči" neki čudni glasovi se čuju iz nje nadogradio sam frimware nije pomoglo odnio sam ju na servis i vratili mi ju natrag i rekli su da je uredu sve, ali ona i dalje ne radi kako treba. Inače imam win 7 i na njima je radila ok do sad probao sam i na xp isto je sve, ali neznam zašto dali ima tko kakvu ideju ? ? isti je slučaj i s cd-ima. Molim vas da mi pomognete !? Hitno mi je dali zna tko ??????

meni je isti problem bio jucer i danas stavim XP i normalno sve radi

zvoneXP
15 godina

A nezz zašto, dali zna tko riješenje za windows 7 ? 

Pa jel nitko nezna ? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 12:00 (ERROR1911).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice