Floopy -koliko ga koristite i da li je prošlost? zaključana tema

poruka: 56
|
čitano: 5.373
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Floopy -koliko ga koristite i da li je prošlos

Sa disketa.Ali prije toga se mora instalirati DOS.

Isto tako postoje i Windowsi 95 koji su se instalirali sa disketa (13 mislim - oviso o verziji).

Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI HD4870 X2 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
17 godina
livadasb kaže...

win 95 je bio preko diskete ako se dobro sječam, tek je 98 bio na cd-u

95ica je dolazila na 30-ak disketa, ali bila je i CD verzija. Danas se jos tu i tamo nadje neki biser od proizvodjaca koji stavlja drivere za RAID ili nesto slicno na diskete, ali u pravilu se vise ne koristi. Zadnjih nekoliko maticnih ploca koje sam imao nisu imale ni FDD kontroler na sebi.
Think locally, act globally...
16 godina
protjeran
Floopy -koliko ga koristite i da li je prošlost?

prošlost

q6600(3.420ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Kako da ne zadnji put sam koristio disketu prije 7 godina kada sam useljavao u novi stan s njom sam zaglavio ulazna vrata da se ne zatvaraju dok stvari ne unesem

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2009 15:33 (luxman).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ja sam i zaboravil da postoji..otkad sam na laptopu...ali prije par god uuuuuu,sjecam ga se nezamislivo mi je bilo bez njega..Smijeh

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo prije par mjeseci ga potpuno izbacio iz compa, a pitanje je i kome to vise treba kad se za 100kn mogu naci usb stickovi od 2-4gb.

Cisto mozda za muzej.

0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam koristio floppy prije pet dana :)

Ispisivao tekstove napisane na staroj kanti s win98,morao kuciste otvarati da spojim uredjaj i opet ga vratio na "lager" do slijedece prilike.

16 godina
neaktivan

Ja ga nikada nisam ni koristio.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Za mene je on mrtav. Ne koristim ga već par godina

Olympus E-3, ZD 12-60, Sigma 30 f1.4, FL-50R, HLD-4 Intel Core2Duo E6600, Intel DG965WH, 2x 2GB PQI DDR2 800MHz, Gainward HD4870 Golden Sample, Seagate 320GB i 500GB, Coolermaster CM-690, Raptoxx 750W Noli turbare circulos meos! And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni ga je bilo žao baciti pa sam ga stavio u novi komp ispod čitača kartica, ljepo izgleda (zelena ledica) a iskoristio sam ga za flashanje ploče.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ne koristim ga već par godina. na novom kompu ni nemam floppy drive, ali imam ga još na starom. i imam još samo 4 diskete

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imam ja još par floopy-a ali mi nesluše ničemu mugu ih slobodnu bacit

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sječam se kad sam ga koristio Cool Bila su to davna vremena! Reast in Peace my nigga Smijeh

Ojla!

0 0 hvala 0
17 godina

Imam dva kod kuce, jedan neradi (onaj iz 2004.-e), a drugi(iz 2000.-e godine) mi sluzi za flashanje biosa na grafickoj, a za flashanje biosa na maticnoj naravno koristim onaj tool koji dođe uz dvd od maticne te u windowsima flasha.

Floppy je nepotreban , kada se moze flashat i sa usb sticka koji kosta relativno malo, a i da negovorim koliko prostora za skladištenje ima usb stick ,a koliko jedna disketa...

Konfa: Phenom II x3 720BE@3,4GHz 1,35V/HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 1066MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Asrock 790gx/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Floopy je davna prošlost. Još par godina i pola ljudi neće ni znati da je postojao!Smijeh

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

floopy ne postoji kolko ja znam

|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@) Xfire: inferno2912
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni treba za školu pa ga moram imati.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Od kako sam kupio novi racunar (koji vise nije tako nov) nemam floppy drivea..i dosad nisam imao potrebe za njim..

Samo mi nije jasno zasto mi u my computeru ocitava floppy drive, kad ga ja uopce nemam..

"Dabogda imao pun dzep para, a nemao cime da izvadis.."
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja ni neman floppy drive pa ga i ne koristin,mislin da je to zastarjelo.

Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.

0 0 hvala 0
16 godina

Po meni , je to beskorisna tema jer se zna da ga nitko ne koristi ( možda svega 1 % korisnika ) !?

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Imam jednog za flashanje biosa na starim maticnim plocama.Zadnji put sam ga upotrijebio prosli tjedan i to uspjesno:)

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Mislim da je floopy stvar prošlosti. Više ga uopće ne koristim a na novom kompu uopće nemam floopy drive.

E7200,8800GT OC,EP35-DS3,4GB Ram,Soprano,VX450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A Commodore 1541 i Apple II 5.25 pogon?

A Colorado backup tape drive?

Kakve je to samo zvukove ispuštalo. 120 Mb sa kompresijom do 250 mb.

A za koju godinu - "DVD! Kaj to je!".

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

na floopyu imam basic i logo 4.0.. xD

koristio  sam  ga puno  još prije 6 mjeseci, ali  sad više ne :)

Smijeh

Manus manum lavat.

0 0 hvala 0
17 godina

Dobri stari floppy! Nisam ga godinama koristio a u novom kompu i laptopu ga nemam!

...Ali morate priznati, fora je kada radi one zvukove pri citanju/pisanju, ono kao da nekakav stroj imate u kompu! :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Po meni , je to beskorisna tema jer se zna da ga nitko ne koristi ( možda svega 1 % korisnika ) !?

ako je nepotrebna tema, čemu onda tvoj komentar u njoj?
La lucha continuada...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice