Sa disketa.Ali prije toga se mora instalirati DOS.
Isto tako postoje i Windowsi 95 koji su se instalirali sa disketa (13 mislim - oviso o verziji).
Sa disketa.Ali prije toga se mora instalirati DOS.
Isto tako postoje i Windowsi 95 koji su se instalirali sa disketa (13 mislim - oviso o verziji).
win 95 je bio preko diskete ako se dobro sječam, tek je 98 bio na cd-u
prošlost
Kako da ne zadnji put sam koristio disketu prije 7 godina kada sam useljavao u novi stan s njom sam zaglavio ulazna vrata da se ne zatvaraju dok stvari ne unesem
ja sam i zaboravil da postoji..otkad sam na laptopu...ali prije par god uuuuuu,sjecam ga se nezamislivo mi je bilo bez njega..
Evo prije par mjeseci ga potpuno izbacio iz compa, a pitanje je i kome to vise treba kad se za 100kn mogu naci usb stickovi od 2-4gb.
Cisto mozda za muzej.
Ja sam koristio floppy prije pet dana :)
Ispisivao tekstove napisane na staroj kanti s win98,morao kuciste otvarati da spojim uredjaj i opet ga vratio na "lager" do slijedece prilike.
Ja ga nikada nisam ni koristio.
Za mene je on mrtav. Ne koristim ga već par godina
Meni ga je bilo žao baciti pa sam ga stavio u novi komp ispod čitača kartica, ljepo izgleda (zelena ledica) a iskoristio sam ga za flashanje ploče.
ne koristim ga već par godina. na novom kompu ni nemam floppy drive, ali imam ga još na starom. i imam još samo 4 diskete
imam ja još par floopy-a ali mi nesluše ničemu mugu ih slobodnu bacit
Sječam se kad sam ga koristio Bila su to davna vremena! Reast in Peace my nigga
Imam dva kod kuce, jedan neradi (onaj iz 2004.-e), a drugi(iz 2000.-e godine) mi sluzi za flashanje biosa na grafickoj, a za flashanje biosa na maticnoj naravno koristim onaj tool koji dođe uz dvd od maticne te u windowsima flasha.
Floppy je nepotreban , kada se moze flashat i sa usb sticka koji kosta relativno malo, a i da negovorim koliko prostora za skladištenje ima usb stick ,a koliko jedna disketa...
Floopy je davna prošlost. Još par godina i pola ljudi neće ni znati da je postojao!
floopy ne postoji kolko ja znam
Meni treba za školu pa ga moram imati.
Od kako sam kupio novi racunar (koji vise nije tako nov) nemam floppy drivea..i dosad nisam imao potrebe za njim..
Samo mi nije jasno zasto mi u my computeru ocitava floppy drive, kad ga ja uopce nemam..
Ja ni neman floppy drive pa ga i ne koristin,mislin da je to zastarjelo.
Po meni , je to beskorisna tema jer se zna da ga nitko ne koristi ( možda svega 1 % korisnika ) !?
Imam jednog za flashanje biosa na starim maticnim plocama.Zadnji put sam ga upotrijebio prosli tjedan i to uspjesno:)
Mislim da je floopy stvar prošlosti. Više ga uopće ne koristim a na novom kompu uopće nemam floopy drive.
A Commodore 1541 i Apple II 5.25 pogon?
A Colorado backup tape drive?
Kakve je to samo zvukove ispuštalo. 120 Mb sa kompresijom do 250 mb.
A za koju godinu - "DVD! Kaj to je!".
na floopyu imam basic i logo 4.0.. xD
koristio sam ga puno još prije 6 mjeseci, ali sad više ne :)
Dobri stari floppy! Nisam ga godinama koristio a u novom kompu i laptopu ga nemam!
...Ali morate priznati, fora je kada radi one zvukove pri citanju/pisanju, ono kao da nekakav stroj imate u kompu! :D
Po meni , je to beskorisna tema jer se zna da ga nitko ne koristi ( možda svega 1 % korisnika ) !?