Ekran laptopa

poruka: 6
|
čitano: 2.232
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Ekran laptopa
dobar dan evo da vam napisem moj problem imam hp dv6 laptop i vec duze vrijeme me ovo muci dakle isao sam na put i morao sam ga zatvorit inace sam bio nasao mjesto pa je tako stajao i nebi se slika mrdala e sad nikako da pogodim da ne mrda. uglavnom formatirao sam i sve sam pokusao ocito je do njega i zanima me koliko kosta popravak evo uploadat cu video

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Ekran laptopa

Meni nekako po simptomima izgleda da je do konektora na matičnoj ploči. Ili onom flat kabelu između ekrana i tog konektora, moguće da se malo izvukao pa gubi kontakt.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 14:23 (Ivan_cno).
14 godina
pa sta trebam napravit ?
14 godina

Ako te ne brine garancija, otvori laptop. Nadji taj kabal i probaj ga otpustiti i ponovno spojiti. Pa vidi jel se išta promjenilo. Usput pogledaj jel na njemu ima kakvih oštećenja. Prije rastavljanja pogledaj koji video čak mislim da ima i šema za rastavljanje tvog lapa, u slučaju da nešto ne smrdaš. Pozz

15 godina
neaktivan
Ekran laptopa

Meni ovo vise lici na graficku karticu. Prijatelj ima HP  Pavillion DV6500. I u pocetku je imao slicne probleme. Nakon nekog vremena je bilo sve vise, da bi na kraju preko ekrana dobio belene crte. Ja ga rastavio, GPU cip ugrijao. I onda je cca 2 godine radio normalno. Onda mu je slika bila podjeljena na 4 djela. i isto su se pojavljivale takve crte. Ponovno napravio istu stvar. I sada normalno radi. Ne mora znaciti da je i kod tebe problem s GPU - om. Ali postoji mogucnost. Pogledaj prvo kabel kao sto ti je "Ivan_cno" rekao, ako nije u kablu, onda odnesi maticnu kod nekoga tko ima zracnu lemilicu, nek malo zagrije GPU cip.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ekran laptopa

Ja imam isti proglem sa Toshiba laptopom.

Spoji laptop na vanjski monitor. Ako je slika ok, onda je problem sigurno u kebelu ili samom monitoru. Kabel se još može rješiti, zamjeniti, ali kod monitora nema pomoći(osim kompletne zamjene koja se večinom ne isplati).

Ja svoj i dalje koristim samo preko vanjskog monitora.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice