- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni nekako po simptomima izgleda da je do konektora na matičnoj ploči. Ili onom flat kabelu između ekrana i tog konektora, moguće da se malo izvukao pa gubi kontakt.
Ako te ne brine garancija, otvori laptop. Nadji taj kabal i probaj ga otpustiti i ponovno spojiti. Pa vidi jel se išta promjenilo. Usput pogledaj jel na njemu ima kakvih oštećenja. Prije rastavljanja pogledaj koji video čak mislim da ima i šema za rastavljanje tvog lapa, u slučaju da nešto ne smrdaš. Pozz
Meni ovo vise lici na graficku karticu. Prijatelj ima HP Pavillion DV6500. I u pocetku je imao slicne probleme. Nakon nekog vremena je bilo sve vise, da bi na kraju preko ekrana dobio belene crte. Ja ga rastavio, GPU cip ugrijao. I onda je cca 2 godine radio normalno. Onda mu je slika bila podjeljena na 4 djela. i isto su se pojavljivale takve crte. Ponovno napravio istu stvar. I sada normalno radi. Ne mora znaciti da je i kod tebe problem s GPU - om. Ali postoji mogucnost. Pogledaj prvo kabel kao sto ti je "Ivan_cno" rekao, ako nije u kablu, onda odnesi maticnu kod nekoga tko ima zracnu lemilicu, nek malo zagrije GPU cip.
Ja imam isti proglem sa Toshiba laptopom.
Spoji laptop na vanjski monitor. Ako je slika ok, onda je problem sigurno u kebelu ili samom monitoru. Kabel se još može rješiti, zamjeniti, ali kod monitora nema pomoći(osim kompletne zamjene koja se večinom ne isplati).
Ja svoj i dalje koristim samo preko vanjskog monitora.