DVB-T Digitalna kartica

poruka: 6
|
čitano: 3.814
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
DVB-T Digitalna kartica

Kupujem digitalnu karticu za PC pa se dvoumim između GIGABYTE U 7000 i NOT ONLY TVNET LV5T Deluxe. Treba mi za gledanje digital TV i snimanje programa.Molio bih savjet nekoga tko ima iskustvo sa gore navedenim uređajima!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DVB-T Digitalna kartica

Ne znam za navedenu karticu, ali moja stara pinnacle 310i hibridna radi na win 7 bez ikakvih problema.

Ali... pinnacle software je blago receno uzasan, ali zato kroz win media centar ili progdvb radi odlicno i bez smetnji hvata dostupna 4 programa u zg

Upiknuta ova antena

Davorka Ručević - Kasandra... forever :)

0 0 hvala 0
17 godina
RE: DVB-T Digitalna kartica
TONI54 kaže...

Kupujem digitalnu karticu za PC pa se dvoumim između GIGABYTE U 7000 i NOT ONLY TVNET LV5T Deluxe. Treba mi za gledanje digital TV i snimanje programa.Molio bih savjet nekoga tko ima iskustvo sa gore navedenim uređajima!

Ja sam imao Gigabyteovu U7000 i danas idem po LV5T Deluxe. U7000 mi je konstantno štekario sliku pod sedmicom i Vistom u DVBVieweru. Baš sam sad radio komparaciju nekog no name sticka i U7000 na jednoj te istoj, ali sasvim drugoj mašini od moje, i ista stvar. Ispadanje frameova u Dvbvieweru, dok je no name radila bez problema. Mijenjao codece, drivere, renderere, nema što nisam probao, uvijek isto. Na XP-u Dvbviewer prijavljuje puno manje skršenih blokova, a slika i zvuk idu bez cukanja. Također problemi u WMC-u.

Update: kupio LV5T Deluxe. Savršenstvo od DVB-T sticka. Idem danas po još jedan za PiP. U par sati gledanja naših, slovenaca i austrijanaca ni jedan jedini ispad, ni jedan preskok framea, ni jedan skršeni blok u DVBVieweru. Taj uređaj radi perfektno, barem pod Vistom, na njoj je probano.

Deckard
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.3.2010 14:27 (deckard).
16 godina
neaktivan
DVB-T Digitalna kartica

Slažem se s tobom Deckard,i ja sam ju kupio /LV5T Deluxe/ i radi savršeno. Samo bih te zamolio da mi preporučiš neki program za konvertiranje iz MPG- u AVI a da snimka ne izgubi puno na kvaliteti.! TONI-Šibenik

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DVB-T Digitalna kartica

Ja u laptopu imam dvb-t karticu ali nemam ulaz za antenu.Viče

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 17:49 (mesomeone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: DVB-T Digitalna kartica
TONI54 kaže...

Slažem se s tobom Deckard,i ja sam ju kupio /LV5T Deluxe/ i radi savršeno. Samo bih te zamolio da mi preporučiš neki program za konvertiranje iz MPG- u AVI a da snimka ne izgubi puno na kvaliteti.! TONI-Šibenik

Format Factory ti je dobar za taj posel pa ga skini instaliraj i s njime to obavis kad ti treba. Samo podesi ovo kaj sam oznacil ovak kak vidis a sve ostalo ostavi kak je i onda konvertiraj i to je to.Cool

http://www.formatoz.com/

http://i40.tinypic.com/10roebd.jpg

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.3.2010 18:02 (rambox).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice