Mijenjao bi svoj iPhone 6 za Galaxy S6 s jednim covjekom bez ikakve nadoplate. Po meni je to dobar dogovor. Radim to prvenstveno jer dobivam ekstra 16 GB, bolju kameru i ekran. Kakva su vasa misljenja? Sine ira et sutdio. - Bez mrznje i pristranosti!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije bilo štekanja sustava, kamera po danu odlicna u mraku nis special. Ekran cudesan jos veci od iphone-a
Jedina veca mana je baterija ali pristup punjaču sam imao uvijek i nije mi se desilo da se isprazni. Jos ima brzo punjenje
To ti je pitanje sad prelaska s IOSa na android.
Ako zelis android isplati se po meni.
računaj da će ti se S6 zbrejkati tu i tamo i da nije fluidan kao Iphone, i baterija je slaba.. ovo ostalo su većinom razlike u korištenju androida i iOS kao takvog pa ako nemaš nekih animoziteta probaj..
Mijenjao bi svoj iPhone 6 za Galaxy S6 s jednim covjekom bez ikakve nadoplate. Po meni je to dobar dogovor. Radim to prvenstveno jer dobivam ekstra 16 GB, bolju kameru i ekran. Kakva su vasa misljenja? Sine ira et sutdio. - Bez mrznje i pristranosti!
Extra prostor, bolji ekran, brzo punjenje, bezicno punjenje otvoreni sistem itd. Necu reci da ces se preporoditi jer ce ti trebati malo vremena da se naviknes ali na dobro se lako nauciti. Kad dodjem u doticaj sa iphoneom ne mogu vjerovati koliko je to ogranicavajuci sistem. jednostavno se naviknes da sve mozes napraviti na najlogicniji moguci nacin tj nacine. Recimo u control panel ne moras uci skoro nikad ni za sta ili ulazis na najjednostavniji moguci nacin. Najcesce recimo radi wifi. Povuces odozgo pritisak na wifi ikonu i eto tre u podesavanjima wifi. Isto tako za BT mada je meni tsalno ukljucen tako da manje vise jedino radi wifi ces ulaziti u control centar.
Pa ako misliš da se isplati onda bolje da ne pitaš to ovdje jer je to idealna prilika za flejmanje i da ti netko zamuti perspektivu. Ako si isprobao oba uređaja i ako si zadovoljan učini to. Ja osobno ne bih, ali vjerojatno iz više subjektivnih razloga
računaj da će ti se S6 zbrejkati tu i tamo i da nije fluidan kao Iphone, i baterija je slaba.. ovo ostalo su većinom razlike u korištenju androida i iOS kao takvog pa ako nemaš nekih animoziteta probaj..
Pa ne znam bas. Imao sam ga skoro godinu dana i to brejkanje je debelo prenaduvana prica...Benefiti koje donosi nadilaze ikakvo brejkanje pa nekoliko reda velicine... I nokia 3310 je radila fluidno....
Extra prostor, bolji ekran, brzo punjenje, bezicno punjenje otvoreni sistem itd. Necu reci da ces se preporoditi jer ce ti trebati malo vremena da se naviknes ali na dobro se lako nauciti. Kad dodjem u doticaj sa iphoneom ne mogu vjerovati koliko je to ogranicavajuci sistem. jednostavno se naviknes da sve mozes napraviti na najlogicniji moguci nacin tj nacine. Recimo u control panel ne moras uci skoro nikad ni za sta ili ulazis na najjednostavniji moguci nacin. Najcesce recimo radi wifi. Povuces odozgo pritisak na wifi ikonu i eto tre u podesavanjima wifi. Isto tako za BT mada je meni tsalno ukljucen tako da manje vise jedino radi wifi ces ulaziti u control centar.
Mislim da većina ograničenja nije u uređajima nego u glavama korisnika. Tvoj primjer logike je subjektivan, isto kao vjerojatno i meni moj, no to nema veze s ograničenjima. Svaki put kad pitam Androidovce što bitno ima njihov OS a iOS nema dobijem odgovore koji na ljestvici relevantnosti nemaju baš neki rating. iPhone nema utor za SD kartice, nema bežično punjenje, no to su ionako ograničenja hardvera, a ne OS-a. iOS te recimo ograničava u tome da ako želiš instalirati crackane aplikacije ili nećeš moći ili ćeš se gadno namučiti. Što se mogućnosti tiče mislim da oba OS-a daju korisniku dovoljnu komociju i da je stvar preferencija, a spike o ograničenosti iOS-a su motivirane subjektivnošću
@Torent
ima ga frend oko godinu dana i zbrejkao mu se 5, 6 puta s tim da on ne čisti baš RAM memoriju, aplikacije iz pozadine itd..
i mene užasno živciraju na njemu trzuckanja kad skrolaš oglasima na njukalu ili čitanje poruka na whatsappu, messengeru i sl... iPhone to sve radi savršeno glatko makar da je android u hrpi stvari jednostavniji naravno da je..
Mislim da većina ograničenja nije u uređajima nego u glavama korisnika. Tvoj primjer logike je subjektivan, isto kao vjerojatno i meni moj, no to nema veze s ograničenjima. Svaki put kad pitam Androidovce što bitno ima njihov OS a iOS nema dobijem odgovore koji na ljestvici relevantnosti nemaju baš neki rating. iPhone nema utor za SD kartice, nema bežično punjenje, no to su ionako ograničenja hardvera, a ne OS-a. iOS te recimo ograničava u tome da ako želiš instalirati crackane aplikacije ili nećeš moći ili ćeš se gadno namučiti. Što se mogućnosti tiče mislim da oba OS-a daju korisniku dovoljnu komociju i da je stvar preferencija, a spike o ograničenosti iOS-a su motivirane subjektivnošću
Pa covjek je pitao za misljenje jer tehnicke stvri moze naci i sam zar ne? Logika koristenja je drugacija u tome i jeste ralika....Ljestvica relevantnosti je opet subjektivna stvar. Ono sto je meni bitno tebi nije. Nema nekakve univerzalne zar ne?. Recimo BT je na iosu ogranicen na audio dok na andoridu nema niakvih ogranicenja. To je ogranicenje iOS-a a ne hardwarea tu se moras sloziti. Nema sanse da bih ja kupio uredjaj koji je nesto hardwerski sposoban napraviti a namjerno je ograniceno. Jednostavno nema sanse. Bez obzira kao je to meni bitno u zivotu. Ja nisam zaslijepljen markama statusom niti bilo cime i kupm ono sto mi u tom momentu daje najvise a to iphone nije niti ce ikad biti kako je krenuo.... Subjektivno naravno. Ja sam nabrojao razlike a neka on odluci sta mu je bitno... Tu se moras sloziti jer me nisi demantovao u bilo cemu ;) Fast charging je fenomenalna stvar recimo i ne vidim nikakav argument protiv njega koji bi imao ikakve logike osim u slijepm branjenju marke koju neko voli dok ta ista marka to ne uvede a onda postaje pobornik toga istog.... NE mislim na tebe naravno....
@Torent
ima ga frend oko godinu dana i zbrejkao mu se 5, 6 puta s tim da on ne čisti baš RAM memoriju, aplikacije iz pozadine itd..
i mene užasno živciraju na njemu trzuckanja kad skrolaš oglasima na njukalu ili čitanje poruka na whatsappu, messengeru i sl... iPhone to sve radi savršeno glatko makar da je android u hrpi stvari jednostavniji naravno da je..
To je jedan uredjaj i ne moze se pripisati generalno s6. Ja nemam takva iskustva.....Nika cistio ram aplikacije u pozadini niti bilo sta slicno sve mi je uvijek ukljuceno.... To je glupo i nepotrebno.....
Koristim BT za spajanje na auto, radio, računalo (hands off na Macu) te tipkovnicu (iako ni to često ne koristim) i za sad nisam ustrebao nešto što mi nije radilo. A za što ti koristiš BT? Prijenos datoteka ili što?
Hvala svima na odgovorima!