Poštovani,
zanima me samo ima li netko iskustava u radu sa ovim mobitelima i koji od dva navedena bi preporučio. Naime zanima me samo je li X10 "premali" mobitel za rad i ima li kakve prednosti u odnosnu na X8 i obrnuto?
Hvala
Poštovani,
zanima me samo ima li netko iskustava u radu sa ovim mobitelima i koji od dva navedena bi preporučio. Naime zanima me samo je li X10 "premali" mobitel za rad i ima li kakve prednosti u odnosnu na X8 i obrnuto?
Hvala
Ta dva telefona jako teško mogu ići u istu rečenicu, s obzirom na cijenu, mogućnosti i performanse.
Pošto je teže nabrojati različitosti nego sličnosti, krenuti ću s njima... Oba telefona imaju kapacitivne ekrane, isti operacijski sustav (Android 2.1), Timescape UI, odlične mogućnosti povezivanja (Wi-Fi, HSDPA, HSUPA...) i to je manje više to.
Da ne naklapam bezveze, pogledaj OVU usporedbu i odluči se.
pretpostavljam da mislis na x10 mini. ja sam nedavno birao izmedju x10, x10mini i x8. izabrao sam obicni x10 jer ima najveci ekran i zadovoljan sam mobom. jedino ne znam koliko cu biti zadovoljan ljeti kad budem hodao samo u kupacima jer je mobitel ogroman. ako ti mobitel sluzi najvise za pozive i poruke onda bi trebao gledati da je manji a ako hoces cackati po raznim aplikacijama, koristiti navigaciju, surfati, igrati.... onda gledaj sa sto vecim ekranom.
Da mislio sam na x10 mini i x8. Pa recimo da mi je mob najviše za poruke i pozive, ali bio bih u krivu kad nebi rekao da mi je i za surfanje i najviše navigaciju a igranje u potpunosti mogu isključiti. Je li velika razlika u ekranu između x10 i x8.?
Hahahahahha dobra ti je ova sa kupaćim :=)
To sa kupacim nije nikakva zajebancija nego realnost. Posto me polako prolazi fasciniranost mogucnostima ovih modernih telefona sve vise mi pada na pamet dati ga nekome ili ga ostaviti u autu za navigaciju posto u tarifi imam jedan broj viska, a vratiti se na staru nokiu. covjek se dosta slobodnije osjeca s njom. zbog velicine, nije me briga ako je izgubim negdje, trajanje baterije (da koristim mobitel samo za pozive i poruke trajala bi i na x10 baterija dugo ali sa svim ovim pi*darijama te stalno vuce da nesto prckas po njoj pa traje dan/dva) a mogu i poruku napisati dok vozim auto ili biciklu. tako sam i iphone 3 imao mjesec dana pa ga poklonio bratu.
sto se x10mini tice, imao sam ga u ruci par minuta u ducanu tako da ti, osim sto je manji i puno zgodniji za nosenje a nezgodniji za sve ostalo, ne mogu puno reci.
Hmm šteta što sam još uvijek neodlučan. X10 mini ili x8?? :///
Ma ja se tu nebi dvoumio uopće! Uzimaj x8 jer vjeruj napatiti ćeš se na ovom malom 240x320 pixelnom ekranu, pogotovo s web stranicama!
pretpostavljam da mislis na x10 mini. ja sam nedavno birao izmedju x10, x10mini i x8. izabrao sam obicni x10 jer ima najveci ekran i zadovoljan sam mobom. jedino ne znam koliko cu biti zadovoljan ljeti kad budem hodao samo u kupacima jer je mobitel ogroman. ako ti mobitel sluzi najvise za pozive i poruke onda bi trebao gledati da je manji a ako hoces cackati po raznim aplikacijama, koristiti navigaciju, surfati, igrati.... onda gledaj sa sto vecim ekranom.
Sta bi rekao za mene koji je otisao u drugom pravcu a to je da sam X10 mijenjao za dell streak ;)
Da mislio sam na x10 mini i x8. Pa recimo da mi je mob najviše za poruke i pozive, ali bio bih u krivu kad nebi rekao da mi je i za surfanje i najviše navigaciju a igranje u potpunosti mogu isključiti. Je li velika razlika u ekranu između x10 i x8.?
Hahahahahha dobra ti je ova sa kupaćim :=)
Hmm šteta što sam još uvijek neodlučan. X10 mini ili x8?? :///
Nemas se tu sta razmisaljti. Izmedju ta dva X8. Imao sam sva tri pa ti mogu reci iz prve ruke. Za te pare nemas bolje opcije.
Hvala i ja sam mislio više na x8, hvala :=)
ovako:dobio sam sony ericsson xperia x8
imam sljedeci problem:ne mogu 60 % aplikacija i igara pokrenuti niti instalirati,u cemu je problem??
imam android 2.1