Xperia x8 ili Xperia X10

poruka: 10
|
čitano: 3.454
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Xperia X8 ili Xperia X10

Poštovani,

zanima me samo ima li netko iskustava u radu sa ovim mobitelima i koji od dva navedena bi preporučio. Naime zanima me samo je li X10 "premali" mobitel za rad i ima li kakve prednosti u odnosnu na X8 i obrnuto?

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
Xperia x8 ili Xperia X10

Ta dva telefona jako teško mogu ići u istu rečenicu, s obzirom na cijenu, mogućnosti i performanse.

Pošto je teže nabrojati različitosti nego sličnosti, krenuti ću s njima... Oba telefona imaju kapacitivne ekrane, isti operacijski sustav (Android 2.1), Timescape UI, odlične mogućnosti povezivanja (Wi-Fi, HSDPA, HSUPA...) i to je manje više to.

Da ne naklapam bezveze, pogledaj OVU usporedbu i odluči se.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Xperia x8 ili Xperia X10

pretpostavljam da mislis na x10 mini. ja sam nedavno birao izmedju x10, x10mini i x8. izabrao sam obicni x10 jer ima najveci ekran i zadovoljan sam mobom. jedino ne znam koliko cu biti zadovoljan ljeti kad budem hodao samo u kupacima jer je mobitel ogroman. ako ti mobitel sluzi najvise za pozive i poruke onda bi trebao gledati da je manji a ako hoces cackati po raznim aplikacijama, koristiti navigaciju, surfati, igrati.... onda gledaj sa sto vecim ekranom.

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Xperia x8 ili Xperia X10

Da mislio sam na x10 mini i x8. Pa recimo da mi je mob najviše za poruke i pozive, ali bio bih u krivu kad nebi rekao da mi je i za surfanje i najviše navigaciju a igranje u potpunosti mogu isključiti. Je li velika razlika u ekranu između x10 i x8.?

Hahahahahha dobra ti je ova sa kupaćim :=)

15 godina
protjeran
Xperia x8 ili Xperia X10

To sa kupacim nije nikakva zajebancija nego realnost. Posto me polako prolazi fasciniranost mogucnostima ovih modernih telefona sve vise mi pada na pamet dati ga nekome ili ga ostaviti u autu za navigaciju posto u tarifi imam jedan broj viska, a vratiti se na staru nokiu. covjek se dosta slobodnije osjeca s njom. zbog velicine, nije me briga ako je izgubim negdje, trajanje baterije (da koristim mobitel samo za pozive i poruke trajala bi i na x10 baterija dugo ali sa svim ovim pi*darijama te stalno vuce da nesto prckas po njoj pa traje dan/dva) a mogu i poruku napisati dok vozim auto ili biciklu. tako sam i iphone 3 imao mjesec dana pa ga poklonio bratu.

sto se x10mini tice, imao sam ga u ruci par minuta u ducanu tako da ti, osim sto je manji i puno zgodniji za nosenje a nezgodniji za sve ostalo, ne mogu puno reci.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Hmm šteta što sam još uvijek neodlučan. X10 mini ili x8?? :///

16 godina
neaktivan
Xperia x8 ili Xperia X10

Ma ja se tu nebi dvoumio uopće! Uzimaj x8 jer vjeruj napatiti ćeš se na ovom malom 240x320 pixelnom ekranu, pogotovo s web stranicama!

Sin: Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?! Tata: WTF? ROFLMAO!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Commodore kaže...

pretpostavljam da mislis na x10 mini. ja sam nedavno birao izmedju x10, x10mini i x8. izabrao sam obicni x10 jer ima najveci ekran i zadovoljan sam mobom. jedino ne znam koliko cu biti zadovoljan ljeti kad budem hodao samo u kupacima jer je mobitel ogroman. ako ti mobitel sluzi najvise za pozive i poruke onda bi trebao gledati da je manji a ako hoces cackati po raznim aplikacijama, koristiti navigaciju, surfati, igrati.... onda gledaj sa sto vecim ekranom.

Sta bi rekao za mene koji je otisao u drugom pravcu a to je da sam X10 mijenjao za dell streak ;)

keye2o1o kaže...

Da mislio sam na x10 mini i x8. Pa recimo da mi je mob najviše za poruke i pozive, ali bio bih u krivu kad nebi rekao da mi je i za surfanje i najviše navigaciju a igranje u potpunosti mogu isključiti. Je li velika razlika u ekranu između x10 i x8.?

Hahahahahha dobra ti je ova sa kupaćim :=)

keye2o1o kaže...

Hmm šteta što sam još uvijek neodlučan. X10 mini ili x8?? :///

Nemas se tu sta razmisaljti. Izmedju ta dva X8. Imao sam sva tri pa ti mogu reci iz prve ruke. Za te pare nemas bolje opcije.

:)
14 godina
neaktivan

Hvala i ja sam mislio više na x8, hvala :=)

12 godina
neaktivan
Xperia x8 ili Xperia X10

ovako:dobio sam sony ericsson xperia x8
imam sljedeci problem:ne mogu 60 % aplikacija i igara pokrenuti niti instalirati,u cemu je problem??
imam android 2.1 

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 12:13 (croo11).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice