Naime,imam jedan mali problem sa svojom Xperiom S,zadnjih 24 sata mi se na svakih cca. pola sata pali ekran i traka ispod ekrana u intervalima od po 5 sec off,pa 1 sec on par puta,i onda je telefon opet miran sljedecih pola sata. Zna li neko sta bi moglo biti u pitanju? pozz
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naime,imam jedan mali problem sa svojom Xperiom S,zadnjih 24 sata mi se na svakih cca. pola sata pali ekran i traka ispod ekrana u intervalima od po 5 sec off,pa 1 sec on par puta,i onda je telefon opet miran sljedecih pola sata. Zna li neko sta bi moglo biti u pitanju? pozz
Za početak napravi hard reset..
Moj brat (ima X8) i ja (imam Mini) također smo imali takav problem i njemu je problem bio riješen tek u servisu, a meni je nestao sam od sebe. Vjerojatno je u pitanju neka aplikacija.
Instalirao sam ilumination bar aplikaciju,pa sam je potom deinstalirao,nezz jel moguce da je ona problem?
Moguće. A kada si je obrisao i je li se još koji put pojavio problem od brisanja?
Skinuo sam je jucer,potom sam jutros primjetio problem,pa sam je izbrisao,ali je problem ostao sada sam skinuo clean master,pa da izbrisem "ostatke" deinstaliranih aplikaicja.