Xperia S mali problem

poruka: 6
|
čitano: 2.691
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Xperia S mali problem

Naime,imam jedan mali problem sa svojom Xperiom S,zadnjih 24 sata mi se na svakih cca. pola sata pali ekran i traka ispod ekrana u intervalima od po 5 sec off,pa 1 sec on par puta,i onda je telefon opet miran sljedecih pola sata. Zna li neko sta bi moglo biti u pitanju? pozz

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Xperia S mali problem
lesnina kaže...

Naime,imam jedan mali problem sa svojom Xperiom S,zadnjih 24 sata mi se na svakih cca. pola sata pali ekran i traka ispod ekrana u intervalima od po 5 sec off,pa 1 sec on par puta,i onda je telefon opet miran sljedecih pola sata. Zna li neko sta bi moglo biti u pitanju? pozz

Za početak napravi hard reset..

16 godina

Moj brat (ima X8) i ja (imam Mini) također smo imali takav problem i njemu je problem bio riješen tek u servisu, a meni je nestao sam od sebe. Vjerojatno je u pitanju neka aplikacija.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 20:47 (Izzy).
12 godina
neaktivan
Xperia S mali problem

Instalirao sam ilumination bar aplikaciju,pa sam je potom deinstalirao,nezz jel moguce da je ona problem?

0 0 hvala 0
16 godina

Moguće. A kada si je obrisao i je li se još koji put pojavio problem od brisanja?

12 godina
neaktivan

Skinuo sam je jucer,potom sam jutros primjetio problem,pa sam je izbrisao,ali je problem ostao sada sam skinuo clean master,pa da  izbrisem "ostatke" deinstaliranih aplikaicja.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice