WinterBoard i iPhone 3 G OS 4.0

poruka: 4
|
čitano: 1.704
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
ovak, instalirao sam Winterboard na svoj iPhone 3 G nakon što sam updejto na OS 4.0 i sad sam htio staviti slike koje sam skinuo sa neta. Tada sam startao winterboard i namjestio ono kao user lock i namjestio sliku kao wallpaper ali i dalje je pozadina u meniju crna. No ako namjestim da mi pozadina bude jedna od winterboardovih tema onda radi. Ima tko rješenje?
Dinamo živi vječno

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nisu još sve Cydia aplikacije prilagođene za iOS 4, kao ni sve teme i funkcije u Winterboardu.

Odi na Google, vjerojatno se negdje već pričalo o tome.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: WinterBoard i iPhone 3 G OS 4.0
Dom031 kaže...
Nisu još sve Cydia aplikacije prilagođene za iOS 4, kao ni sve teme i funkcije u Winterboardu.

Odi na Google, vjerojatno se negdje već pričalo o tome.

Je je, već je prilagođen, već sam tražio, updateao je saurik već, al nema ništa konkretno o mom problemu......

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Ne, izgleda da ne funkcionira na novom OSu barem što se tiče user backgrounda, svi ostali Winterboardovi backgroundi rade. Nevjerojatno koliko mi je laggao i bio usporen novi OS dok je Winterboard bio instaliran, nakon što sam ga obrisao mobitel kao novi - ništa ne lagga, sve odlično klizi, a rekli su kao da Winterboard ipak troši puno rama i nije do kraja prilagođen novom OSu
Dinamo živi vječno

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice