Ima na drugim os ovima plus da postupno pojacava zvuk....
Bilo je i na ovom ali više nema, izpočetka mi je smetalo al dobro je i ovako jer on po defaultu pojačava zvoljavu alarma.
neda mi se
Ima na drugim os ovima plus da postupno pojacava zvuk....
Bilo je i na ovom ali više nema, izpočetka mi je smetalo al dobro je i ovako jer on po defaultu pojačava zvoljavu alarma.
neda mi se
Zasto vise nema? To je dio unapredjivanja samog OS-a? Bilo radilo i onda izbacili.... Zanimljivo.....
Alarm počima s najnižom razinom zvuka. I cca svako 3 sek se podiže za razinu. Što je logično i razumno.
Mada kaže se od viška glava ne boli. Pa tak da ima opcija da možeš odmah navit topovoska grmljavina, nebi bilo viška. Iako, sumnjam da itko koristi fiksnu razinu glasnoće alarma.
Spavaš li mirno Gates Billu?! 
Da li postoji opcija na WP 8.1 kao što postoji na mojoj staroj Nokii 5130 Xpress Music da npr. ako je upaljen profil "General" tj popaljena sva zvona i sve pojačano mogu da odaberem drugi profil tipa profil samo vibracija ili profil bez zvuka i vibracije i označim vrijeme isteka, tj. odredim do koliko sati će stojati taj mod upaljen i onda nakon tog vremena on automatski vrati na prethodni mod, u mom slučaju general i upali zvono i vibraciju. Ne znam da li ste me uspjeli skontati, ali na Lumii često zaboravim upaliti zvono kada mi više nije potreban taj silent mod, nekad prođe po 4-5 sati nakon što mi više ne treba silent mod pa to nekad zna biti problem. Nebi bio problem ni da instaliram kakvu aplikaciju, samo da radi.
Baš ovo što ima N8, 5130 XM i mnoge druge Nokie fabrički integrisano, to mi treba.
Ova aplikacija mi se činila ok za to a sad vidim na piše da ne radi na 8.1 https://www.microsoft.com/en-us/store/p/volume/9wzdncrfhwjb
Još jedna ali ista stvar, piše da ne radi na 8.1 https://www.microsoft.com/en-gb/store/p/quiet-hours/9nblggh09t59
A ako imaš Quiet hours na mobu, to se može podesiti koliko dugo ili od kad do kad da je uključeno.
Izgleda da na mojoj L630 nema Quiet Hours opciju, a baš kao što kažeš ne može da se instalira na WM 8.1, znači ništa.
quiet hours je opcija u Cortani na W10M
Koristi li itko ovdje Telegram Messenger aplikaciju? Kasne li vam obavijesti za poruke?
OD januara 2015 godine se najavljuje oceuje obecava samo sto nije i evo dodje januar 2017.... Nista... I dalje se obecava samo sto nije full pc u rukama i sl.... JEdino sto se promijenilo jeste sto nije 1,8% market share ili koliko je vec bio u Q12015 vec 0,3% u Q3 2016.......
Čovek nije napisao ništa novo, a komotno je moglo da se prestane sa čitanjem posle "I'm a Windows phone fan". Mislim da komentari WM korisnika, čitatelja Windows Centrala, koji su skoro svi u istom tonu, govore mnogo više nego bilo šta što je napisao. Nekoliko odlomaka:
In Fla: When my 650 can operate daily without flaws I would consider replacing my iphone as my primary. Still too many bugs in Windows 10. ...
Jais Holstein: Nice article. Did Microsoft pay you to write it? I love my Windows Phone, but it is a dying platform. ...
isti korisnik kasnije pojašnjava
Jais Holstein: I know that you are not paid by Microsoft. I think the article is good but I think that i lacks a healthy critiism of the areas where the Windows Mobile platform lacks a lot. ...
Fred Shumacher: True, Microsoft OneCore, LiveTile are the things I want from my phone / ecosystem, BUT: MS has fuc**ed up badly with poor performace on Mobile. Even with Snapdragon 810 process, UX experience is poor and full of bugs. ...
MadSci2: It's sad to admit it, but MS has lost me, as least as far as phones are concerned. I owned dozens of WinMo/Phone handsets since my first venerable MPx200. And frankly Satya's complete betrayal of the platform was the final straw in a litany of incompetence. Not technical incompetence, but business and consumer cluelessness on an historic scale. ...
Jos jedan antologijski post ;)
Jel postoji neka jednostavna besplatna app sa kojom se može skinuti video zapis sa youtuba na mobitel ?
Metro tube, barem sam ja preko te aplikacije skidao videe dok sam aktivno koristio Lumiu
Aj nemoj se sramotiti.
Čovjek ima pravo na svoje mišljenje i ti mu nemaš pravo, povodom toga, govoriti da se ne sramoti :)
Izgubio mobitel na novu godinu, lumia 920.
Postoji li neka mogućnost da ga se preko onedrivea zaključa ili nešto drugo?
Ugašen je bio odmah ujutro, neko je vjerovatno već izvadio karticu.
Izgubio mobitel na novu godinu, lumia 920.
Postoji li neka mogućnost da ga se preko onedrivea zaključa ili nešto drugo?
Ugašen je bio odmah ujutro, neko je vjerovatno već izvadio karticu.
Logiraj se na svoj Microsoft račun i tamo imaš opciju Pronađi moj mobitel a čini mi se da postoji i opcija za blokiranje uređaja