ah ta poslovna platforma... to je novi fičr. tajnica koja nije dobila božićnicu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne ne ne nisi u toku. Zadnja definicija je bila za bogate....
Prisjeti se, da nisi možda mijenjao primarni Outlook acc, među više otvorenih, ili da nisi možda otvarao novi Outlook acc. u zadnje vrijeme, ili možda neke treće situacije koja bi mogla dovesti do više Outlook acc.
Ja bih tu tražio rješenje.
Nista nije pomoglo, osim rucno sve ispravljat/popravljat. Meni je sve kontakte zamjenio, kad me zvao "Mirko" pisalo je da zove "Zeljko" ... Jednostavno ne vjerojatno kakve gluposti. Jos da je bio dosao neki update ili nesto sto bi to uzrokovalo, ne. Jednostavno samo od sebe.
Ne kuzim tu korisnike koji su 2-3 mj na WP i brane ga kao da im je clan obitelji. Meni je platforma takoder prirasla srcu, imala je puno potencijala, ali je to sve unisteno. I to Vam govorio neko ko je od pocetka na WP s flagship uredajima (Omnia 7, taman par dana sam ju kupio kad je wp7 dobio c/p mogucnost - ni to nije imao u to vrijeme...). Pratim ovu temu, cekam neko cudo.. Ako radi nicega, radi konkurencije... Ne bih niti odgovarao na ove postove sada, ali samo cekam da kazete covjeku da je on nesto zeznuo i da je on kriv za stvar s ko taktima - e pa nije! Zadnji post na ovoj temi mi je bio dali netko zna sta se desava, posto mi se desilo cak i gore neko kolegi iznad.
a vi ljudi ne znate što znači riječ backup? imate u trgovinu aplikaciju za backup SMS-a i kontakata, možete i preko web stranice backupirati kontakte sa računa.... ali kad se kontakti izgube onda plač... ma ja backupiram sve, ništa nije 100% sigurno. a u zadnje vrijeme sa interop unlockom backupiram i podatke iz aplikacija... nikad se ne zna...
btw jeste li uopće pogledali pod Osobe koje kontakte prikazuje, možda je samo uključen neki filter
provjerite kontakte i na računu, možda je tamo sve u redu... https://outlook.live.com/owa/?path=/people
Super je taj poslovni mob. Moras na sve misliti inace odeeeeeeeeeeeeeeee...... Bas se MS potrudio.....Moras praviti backup clouda ;) Koja je poenta onda clouda?
Na gmailu i androidu nikad nista nisam izgubio za svih ovih godina.....
Znaci Dadn kad ti ms nesto sjebe moras izbrisati sve kontakte i iz moba i iz clouda i onda vratiti backup ;) Sta ce ti cloud onda?????????????????????
Mijenjao sam email za prijavu na MS acc. a rezultat je bio da sam dobio dupli kalendar i osobe. Izbrisao sam kopiju vezanu uz stari email - i dalje je sve bilo ok. Nabacujem, samo kao ideju, gdje tražiti rješenje. Sličnih akcija koje mogu duplirati outlook, vjerojatno ima jos, a nakon nekog vremena, jedna od kopija postaje zastarjela.
Ti pricas o dupliranju a oni o gubitku kontakata i mijesanju imena i brojeva ;) Niti jedno niti drugo ne bi trebalo da se moze napraviti na bilo koji nacin osim namjerno i rucno....Ti se i dalje osjecas relaksirano i sigurno toliko da radis backup clouda? Super je to. Probudis se i prvo vidis sta ti je telefon pripremio kao iznenadjenje ujutro ;)
Primjer sto se dogodilo:
do prije 3 mjeseca kucni broj mi je bio pod DOMA, nakon sto sam taj isti broj prebacio kat nize staroj jer vise ne koristim telefon preimenovao sam ga u STARA, od neki dan se ponovno zove DOMA a kontakt stara ne postoji
dva pina od kartica sam imao pod jednim kontaktom, recimo da se zvao MIRKO, nedavno, prije cca 2 tjedna su mi stigle nove kartice i novi pinovi pa sam ga preimenovao u ŽELJKO posto je bilo dodatnih pinova, i zamisili danas show ba blagajni, guzva do neba a ja se ne mogu sjetiti novog pina, otvaram mob i trazim kontakt ŽELJKO a on ne postoji, imam samo stari MIRKO sa dva stara pina, svi mi jebu mater jer su nervozni a ja jebem MS jer sam izgubio nove pinove koje jos nisam zapamtio, sva sreca da sam imao amex za koji ide potpis, dali sada shvacate u cemu je problem?!
svi kontakti su se vratili na stanje od prije par mjeseci, i u chetu mi je microsoft agent napisao da su svjesni tog problema i da je najvjerovatnije uzrokovan outlook aplikacijom na mobu
Glupo pitane ali sto ti nije lik na podrsci vratio backup od juce i gotovo pa neka onda rjesavaju problem?
proslijedio je dalje, nadam se da budu, ako i ne zaboli me, za nekoliko dana dolazi novi mob pa selim sve na google.
To je banalno i efikasno rjesenje....
Toliko o super sigurnoj i efikasnoj mobilnoj platformi
Sta ce ti ;)
Meni na lumiji 630 sve slike "izmješane" znači ja odaberem sliku ili video, a telefon prikaže drugu ili drugi video, nešto nevjerojatno.
Koliko znam, to je normalno. Ako se dobro sećam, MS je u jednom trenutku čak planirao da promeni to ponašanje, ali je neobično veliki broj korisnika rekao da im baš ovako odgovara jer imaju problema s power dugmetom.
stišavanje meni ne dolazi u obzir, jer mob. koristim i kao budilicu, a za to mob. mora biti upaljen i zvučnik nestišan. Zrakoplovni mod je idealan jer isključuje pozive, poruke i sistemska upozorenja, a zadržava funkciju budilice i offline aktivnosti (igranja npr.). Izlaskom iz Zrakoplovnog moda dolaze obavijesti o propuštenim pozivima, propuštene poruke, itd.
Koliko znam, to je normalno. Ako se dobro sećam, MS je u jednom trenutku čak planirao da promeni to ponašanje, ali je neobično veliki broj korisnika rekao da im baš ovako odgovara jer imaju problema s power dugmetom.
da, tako je. Čitao sam to, sjećam se, bilo mi je nevjerojatno koliko ljudi uspije potrgati taj bočni gumbić, pa ne može normalno, fizički paliti/gasiti uređaj.
stišavanje meni ne dolazi u obzir, jer mob. koristim i kao budilicu, a za to mob. mora biti upaljen i zvučnik nestišan.
Otkud ti to? Meni je zvučnik preko noći skroz stišan kao na slici dolje i alarm radi bez ikakvih problema.
Stišavanje bilo čega ne utiče na glasnoću alarma (i valjda je tako na svim platformama). Glasnoća alarma se podešava prilikom kreiranja istog.
Stišavanje bilo čega ne utiče na glasnoću alarma (i valjda je tako na svim platformama). Glasnoća alarma se podešava prilikom kreiranja istog.
Kod mene nema podešavanja glasnoće prilikom postavljanja alarma ali niti stišavanje zvona ne utječe na glasnoću alarma i uredno me probudi svako jutro bez obzira što sam stišao ton zvona.
neda mi se