WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.046.796
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Whatsatt je dobio update.

http://wmpoweruser.com/whatsapp-now-has-1-billion-users/

The update brings the features from the beta, including the new Emojis and new background behaviour, to the mainstream of the app.

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Igormaric kaže...
alen4430 kaže...

Pozdrav društvo. Imao sam više puta ovakav problem sa ekranom. Savjeti? Treba li nositi na servis dok je pod garancijom? Znači događa se samo od sebe, nema nekih pravilnih vremenskih intervala i slično..Unaprijed hvala

I meni se neki dan desila ta invertacija boja ili sta vec na l640 w10, resetirao je i nisam vise imao problema...

Meni se to više puta događa na 8.1, tako da ću na servis što skorije. Pozz

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Moja 535 definitivno odlazi u vječna lovišta. Čini mi se da je nešto s ROM chipovima ili procesorom otišlo, jer ni 8.1 ni 10 ne rade kako spada. Smrzavanja, divljanje toucha, nedolaženja obavijesti o porukama (Wapp i Viber začudo rade, ali SMS je puknuo), ne zvoni kad me netko zove, ne dobijem ni obavijest, niti mi spremi poziv u history,  ne radi polovica settingsa. Evo, ne mogu ni novi build skinuti jer mi ne želi otvoriti Phone update, a toliko sam flashao i hard resetao zadnjih 2 tjedna da sam jednostavno premoren i nemam volje. Nositi ću je na garanciju, ali mislim da mi je neće priznati, s obzirom da ima trag jednog pada na rub. Možda je i on nešto sjebao. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

lumia 640xl lte build .71 za sad sve ok. najviše me veseli što mogu pogasiti sve aktivne prozore u task baru, a da me ne vrati u neki, nego se zatvori i dođe na home. nisam uočio ništa negativno, za sada (nadam se da i neću).

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

divljanje toucha

pa problemi sa ekranom i trebaju se riješiti u servisu...

15 godina
neaktivan
Ja imam dojam da na .71 multitasking puno bolje radi i nekako mi je sve fluidnije.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

navodne slike nove Lumie 850

http://www.neowin.net/news/new-photos-show-microsofts-lumia-850-in-black-and-gold

izgleda kao 950 sa Mozo maskom... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dadn kaže...

http://www.neowin.net/news/new-photos-show-microsofts-lumia-850-in-black-and-gold

Zvuči dobro, Snapdragon 410, 10 mpx kamera..

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
16 godina
dadn kaže...
WackyZG kaže...

divljanje toucha

pa problemi sa ekranom i trebaju se riješiti u servisu...

Lako za ekran, to bi mi priznali, znamo svi da je 535 izašla kakva je. Ali ovo drugo nema šanse da mi priznaju. Nešto je hardverski nastradalo kod pada, ne bi se događalo na oba OSa to što mi se događa. 

Edit: 

vezano za 850, razočaran sam procesorom i RAMom, ako će tako biti. Zar nije mogao neki Snapdragon 6xx upasti i 2GB RAM-a? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2016 12:31 (WackyZG).
16 godina
alen4430 kaže...
dadn kaže...

Zvuči dobro, Snapdragon 410, 10 mpx kamera..

Snapdragon 410 dobro? Za mobitel koji cilja na gornji dio tržišta (cijenom ako ne mogućnostima) i koštat će 3000kn?

830 također ima 10mp kameru, znači da ni to nisu baš poboljšali (po brojevima iako vjerujem da je optika bolja itd...)

Swedish latin super funk.
14 godina
WindowsPhone - Općenito

ako je link istinit - u odnosu na 830, 850 imat će mrvicu bolji chipset i 0.4" veći ekran, eventualno bateriju. preloše. 16 giga, ista kamera, 1 gb rama, s410 za višu srednju klasu?

nadam se da je ovo obična glasina. tko će kupiti to onda? bolje je uzeti 830 za 1600-1700 na njušci uz godinu+ garancije nego ovo, praktički isti mob za pola cijene.

kakva će 750 onda biti?

Hello, Mr. Bond!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Kad smo kod price kakva je trenutna situacija WP. Znate sta mene nervira? Kad uzmu prave aplikacije za jeb Apple Sat i prave neke selfie aplikacije za Iphone, pa onda outlook je bolji na iosu i androidu, pa onda svakom novom verzijom sistema dodaju 10 novih stvari, uklone 20. Kad bi se njima wp bio na 1 mjestu pa onda tek android i ios ne bih nista rekao, ovkao ispada ko ih j*be. 
Trenutno wp se isplati uzeti samo do lumie 640 i te neke srednje klase, preko nista.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da, nezogdno je gledat kako MS app napreduju na drugim platformama a mi se osjećamo zakinutima. 

Microsoft je softverska kompanija koja živi od softvera i još važnije- od servisa/usluga odnosno pretplate na te servise. Nema veze koja je platforma, microsoft gura svoje servise i svoj softver jer od toga živi i financira proizvode koji stvaraju gubitke od prvog dana (WP). Nedavno je bio podatak kako Skype na iOS-u i Androidu ostvario 800 miliona preuzimanja i sad zamisli koja je lova u igri da njih 10% uzme skype pretplatu. To je samo jedna app, a ima ih još. Iz takvih stvari se financira razvoj WP, a sada već Windows 10 Mobile. Jednostavno situacija je takva da moramo biti donji jer nas je malo. 

www.windowsnovosti.com || WoT: zemo323
18 godina
neo.gz kaže...

Kad smo kod price kakva je trenutna situacija WP. Znate sta mene nervira? Kad uzmu prave aplikacije za jeb Apple Sat i prave neke selfie aplikacije za Iphone, pa onda outlook je bolji na iosu i androidu, pa onda svakom novom verzijom sistema dodaju 10 novih stvari, uklone 20. Kad bi se njima wp bio na 1 mjestu pa onda tek android i ios ne bih nista rekao, ovkao ispada ko ih j*be. 
Trenutno wp se isplati uzeti samo do lumie 640 i te neke srednje klase, preko nista.

Kao što je Nadella javno rekao, više ih zanima koje aplikacije i usluge ljudi koriste, nego na kom OS-u to rade (link). Mislim da je jasno kako vetar duva. 

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dajac59 kaže...

link za microsoftovu trgovinu je https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/hrti/9nblggh5bbps

ako se ima problema kod registracije, treba otići ovdje i registrirati se https://hrti.hrt.hr/#/register

ja nisam primjetio neke probleme, uvijek mi radi. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2016 15:37 (dadn).
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

dal ima netko l730? za jubito koristim tubecast, valjda je dobar app, i kad gledam bilo koji video u 720p formatu, svake 2-3 sekunde pojavi se buffer. a kad stavim 720p60fps onda vrti jedno pola minute i veli da je uređaj preslab da prikaže video sadržaj.do net veze nije sigurno, spojen sam na 50/10 mbit wlan.

ajd pa ako netko ima vremena i ovaj ili sličan da odvrti 10-20 sekunda videa pa da vidi jel se javlja buffering.  

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
stickman1 kaže...

dal ima netko l730? za jubito koristim tubecast, valjda je dobar app, i kad gledam bilo koji video u 720p formatu, svake 2-3 sekunde pojavi se buffer. a kad stavim 720p60fps onda vrti jedno pola minute i veli da je uređaj preslab da prikaže video sadržaj.do net veze nije sigurno, spojen sam na 50/10 mbit wlan.

ajd pa ako netko ima vremena i ovaj ili sličan da odvrti 10-20 sekunda videa pa da vidi jel se javlja buffering.  

probaj Perfect Tube, ili myTube!

13 godina
neaktivan
dadn kaže...
dajac59 kaže...

link za microsoftovu trgovinu je https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/hrti/9nblggh5bbps

ako se ima problema kod registracije, treba otići ovdje i registrirati se https://hrti.hrt.hr/#/register

ja nisam primjetio neke probleme, uvijek mi radi. 

radi mi sad,i na mobitelu i na kompu,ok je aplikacija i jedino ne preporučujem onima koji ne plačaju rtv pretplatu,sve provjeravaju

dajac
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Here aplikacije imaju ažuriranje koje je prošlo potiho bez obavijesti... 

od primjetnih novosti je da su popravili bug sa precizošću kad pritisnete i držite mjesto na karti... barrem je popravljeno na 950 XL. na drugim uređajima sa W10 još nisam probao

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Aplikacija Speedtest se ne može otvoriti-pokrenuti na win10 build .71 (L640)

Instaliram je i kada je hoću pokrenuti, krene sa učitavanjem piše nešto location server.... i samo odjednom izađe iz nje.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
kran kaže...

Aplikacija Speedtest se ne može otvoriti-pokrenuti na win10 build .71 (L640)

Instaliram je i kada je hoću pokrenuti, krene sa učitavanjem piše nešto location server.... i samo odjednom izađe iz nje.

kod mene ok. jesi probao deinstalirati i ponovno instalirati aplikaciju?

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

izvanmrežne karte imaju ažuriranje

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam ovu instalirao:

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/speedtestnet/9wzdncrfj1wg

Mozda ima jos neka druga app speedtest

edit:

Sad sam vidio da ima i ova, ova radi

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/network-speed-test/9wzdncrfhx5f

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2016 17:32 (kran).
11 godina
neaktivan
kran kaže...

Ja sam ovu instalirao:

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/speedtestnet/9wzdncrfj1wg

Mozda ima jos neka druga app speedtest

edit:

Sad sam vidio da ima i ova, ova radi

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/network-speed-test/9wzdncrfhx5f

radi i speedtest.net aplikacija ali moraš dati dozvolu lokacijskom senzoru

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2016 18:25 (dadn).
16 godina
Here aplikacije imaju update. Takoder i adobe reader (nakon oho-ho vremena).
Sto se tice samog adobea - ljepsi dizajn (valjda za W10M). Te sam primjetio brze otvaranje i fludiniji rad s dokumentima...
15 godina
alen4430 kaže...
Igormaric kaže...
alen4430 kaže...

Pozdrav društvo. Imao sam više puta ovakav problem sa ekranom. Savjeti? Treba li nositi na servis dok je pod garancijom? Znači događa se samo od sebe, nema nekih pravilnih vremenskih intervala i slično..Unaprijed hvala

I meni se neki dan desila ta invertacija boja ili sta vec na l640 w10, resetirao je i nisam vise imao problema...

Meni se to više puta događa na 8.1, tako da ću na servis što skorije. Pozz

Hajde pa javi šta kažu u servisu, ima nas još. Samo ja se i ne sekiram baš previše.

18 godina
WindowsPhone - Općenito

I mene zanima. Na netu sam stekao utisak da je to čest problem na L640, pa pošto nisam siguran da ga ne bih ponovo imao ni da se zameni ekran, mrzelo me je da ga nosim, a i trenutno nemam zamenski uređaj, sve stare ispravne sam podelio. Mada, imam i veći problem s ekranom, kada je hladno, postaje vrlo neosetljiv na dodir. Kad mi stigne Xiaomi Note 2, možda odnesem Lumiu na servis da ga srede pre eventualne prodaje, da ga ne uvaljujem takvog. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Ne znam za tebe ali moj je već tri puta na servisu zaredom. Nemam ga od 12 mj prošle godine. I vjerovo ili ne, fin je osjećaj biti bez mobitela, messangera i sl... Koristim zamjenski 530 samo zbog Realarm aplikacije
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

moja 640 LTE je skoro 6 mjeseci stara, možda 2 puta se to dogodilo i nikakvih drugih problema. čak nikad nisam ni gasio mobitel nakon toga. već samo ugasim ekran i upalim ponovno i sve u redu dalje.. zbog toga vam neće zamjeniti ekran jer to nije problem odnosno kvar kao što ima 535... to se valjda dogodi zbog neke greške kod buđenja zaslona. to na ništa ne utjeće nit će izazvati kvar... ako na 920 nije došlo do kvara nakon 4 godine neće sigurno ni na 640....

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 0:13 (dadn).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice