WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.974.973
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ovo je pod custom :

Lupio si TD ? Nadam se da nemaš 12 godina ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Kako ti radi mob sa tim buildom?Jesi naisao na neke probleme u radu?
16 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

Ovo je pod custom :

Naravno da tu nema SDKa, kad je on dio ovog Universal Apps! To ti treba. Uzmi i Cross-Platform i Common toolse. Visual c++ i F# ti ne treba, kao niti Python.

sibica kaže...
Kako ti radi mob sa tim buildom?Jesi naisao na neke probleme u radu?

Radi skoro pa perfektno. Povremeno zna Action Bar "zatiltati" (neće da se vrati gore) ali uglavnom, radi ko zmaj. Preporod nakon raznih Androida...

My name is Legion... For we are many!
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav, pitanje za vlasnike lumie 640xl. Kako ste se naviknuli na veličinu ekrana?

0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito
expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

Išao sam na Express ili kako već kod instalacije i nisam vidio nigdje taj SDK. Daću ti ss .

Eto, da se uvjeriš.

17 godina
davor333 kaže...

Pozdrav, pitanje za vlasnike lumie 640xl. Kako ste se naviknuli na veličinu ekrana?

Isti tren, nakon jednog dana korištenja ekran nije velik, već je ekran mal na starom mobitelu :) 

PSN - Muskarcina77
16 godina
E tak win 10 pro instaliran na Pc-u sad se ceka win 10 mobile za lumiu 630 :)) nadam se da ce skoro ...
Samobor je lepa varoš
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kako radi 10166 na 630 ?

Lupio si TD ? Nadam se da nemaš 12 godina ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

@Sum mogu li ja odabrati Typical ovako s tim stvarima je sporo 😐

Lupio si TD ? Nadam se da nemaš 12 godina ;) http://techforums.ml
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav, da li je netko kupio kakvu aplikaciju na Storeu? Ja pokušavam dodati svoj PayPal account al mi neda da kod Billing info dodam svoju adresu u Hrvatskoj, na uređaju imam za regiju odabranu US.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

Ne, jer nećeš dobiti potrebne runtimeove/SDK!

Jel kužiš ti kako to sve uopće radi?

12 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
Silwncer kaže...

Ne, jer nećeš dobiti potrebne runtimeove/SDK!

Jel kužiš ti kako to sve uopće radi?

Instalacija je trajala 3 sata, i otkazao sam. Mislim sad ponovo ali će opet biti sporo

16 godina
odjavljen

Traje dugo jer skida čuda (6+ GB) sa neta i nakon toga instalira sijaset komponenti koje jako ovise jedna o drugoj. Naravno da traje. Pustiš ga u background i nek radi.

12 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Traje dugo jer skida čuda (6+ GB) sa neta i nakon toga instalira sijaset komponenti koje jako ovise jedna o drugoj. Naravno da traje. Pustiš ga u background i nek radi.

Ok hvala. Sutra ili kasnije ću to na fizički stroj sa tim stavkama pod custom i pustiću neka radi svoje .

14 godina
odjavljen
Šta je ovo?! Ne mogu podesit Wallet jer sam iz HR a US regijom? Lol
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Kolega mi ima Lumiu 640DS, i nakon nekog vremena ugasi Wi-Fi i neće da više pronađe mreže. Treba ugasiti/upaliti da proradi. Sva ažuriranja su instalirana.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
10 godina
WindowsPhone - Općenito

Stavio sam Insider prewiew, ali sam primjetio kako mi često ne očita aplikacije koje su instalirane na SD kartici,dok one koje su na mobu očitava normalno...Vraćam se za sad na win 8.1...

0 0 hvala 0
17 godina
sibica kaže...

Stavio sam Insider prewiew, ali sam primjetio kako mi često ne očita aplikacije koje su instalirane na SD kartici,dok one koje su na mobu očitava normalno...Vraćam se za sad na win 8.1...

Zbog toga sam vratio 8.1 na L630

14 godina
WindowsPhone - Općenito

Da li radi Here Drive na 10-tki.

0 0 hvala 0
10 godina
WindowsPhone - Općenito

Radi ako ti je Here drive instaliran na mobu, ako je na SD kartici, onda ne radi (barem nije meni..)

0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Da li je moram instalirati prije nego napravim update na 10 ili ima u trgovini za skinuti,razmišljam da probam 10 ali nisam još siguran nakon svih komentara i recenzija jer mi je to jedini mobitel koji bi koristio.

0 0 hvala 0
10 godina

Ako ti je to jedini mobitel, onda bi na tvome mjestu ostao na 8.1. Win 10 navodno još uvijek ponekad ne uspije "pročitati" aplikacije koje su na SD kartici, ali postoji lijek za to. Deinstaliraš aplikacije, pa ih opet ideš instalirati. Ja sam isprobao win 10, ali sam se zbog gore navedenih razloga ipak vratio na 8.1...

10 godina
neaktivan

prije studenog ne pomišljajte stavljati Windows 10 na mobitele... definitivno još nije dobar i u testnoj fazi je...

sad se malo poigraj sa interop otključavanjem na 8.1 :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.7.2015 21:23 (dadn).
16 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ja na Lumiji 640 LTE nisam primjetio nikakav strašan problem sa Win10... Nek ljudi probaju, bar se lako vratiti....

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

640 je ipak napravljena da prva primi Win 10... imam 640, a i isprobao sam na 920, pa mogu reći da radi ispočetka dobro ali nakon nekog vremena krenu problemi, a načisto napraviti hard reset čak pogorša situaciju kao da nešto fali iz 8.1... za sada dok je TP verzija treba izbjegavati win 10... do RTM verzije bolje je koristiti 8.1... šteta samo što Update 2 (GDR2) još nisu pustili većini...

14 godina
dadn kaže...

prije studenog ne pomišljajte stavljati Windows 10 na mobitele... definitivno još nije dobar i u testnoj fazi je...

sad se malo poigraj sa interop otključavanjem na 8.1 :)

Imam lumiu 930 znači ništa od toga? interop ide samo na mob. sa sd utorom ili?

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

@Sum je li obavezno ovo GitHub u VS ? Jel treba to ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
dadn kaže...

640 je ipak napravljena da prva primi Win 10... imam 640, a i isprobao sam na 920, pa mogu reći da radi ispočetka dobro ali nakon nekog vremena krenu problemi, a načisto napraviti hard reset čak pogorša situaciju kao da nešto fali iz 8.1... za sada dok je TP verzija treba izbjegavati win 10... do RTM verzije bolje je koristiti 8.1... šteta samo što Update 2 (GDR2) još nisu pustili većini...

Jesili ti proba zadnji build WP10 ?

Kod mene radi odlično otkad je izišao

Sami sebi smo najveci neprijatelji
10 godina
neaktivan

na l640 nisam zbog interop hacka... 920 sam u međuvremenu prodao

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice